לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2007, 21:48
  Awaking Awaking אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ewtk שמתחילה ב "מג"ב וימ"ס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ewtk
שלום, אני מעוניין להתגייס למג"ב (אני בי"ב) ובתוכו לימ"ס.

רציתי לדעת כמה דברים:
  1. מה אתם אומרים על השירות בימ"ס בכללי? בעד או נגד? אם היו מציעים לי ללכת לשם הייתי הולך בשמחה, שירות ייחודי סודי ומן הסתם מאתגר בטירוף, אם יש לך הזדמנות תלך על זה אם אתה באמת רוצה.
  2. אם אני לא מקבל לימ"ס, אני יכול לנסות שוב? באיזו תדירות אם כן? מן הסתם לא. זה גיבוש, לא עברת אז לא עברת. אין גדנ"ע מסתערבים או משהו יש גיבוש בטירונות עברת אתה בימ"ס לא עברת אתה לא בימ"ס.
  3. יש עוד יחידות מיוחדות במג"ב שלומדים ערבית? אם כן, מהן? מן הסתם במג"ב הרוב לומדים ערבית בצורה כללית, בכל זאת הם בגבול צריכים להכיר טיפה את השפה.
  4. אני עומד לצאת לגיבוש חובלים באפריל אחרי שעברתי יום סיירות ויום מיונים, אם אני לפחות אסיים את הגיבוש? זה אומר שיש לי פוטנציאל לסיים גיבוש ימ"ס? או שהוא בכלל ליגה אחרת? בעיקרון אין שום קשר בין גיבוש אחד למשנהו (כמובן שאם למשל סיימת גיבוש שייטת והיה לך ממש קל אז אתה בכושר מעולה וכ'ד) כי כל גיבוש בודק משהו אחר. חובלים בודק את היכולת מנהיגות שלך ואת מידת ההתאמה שלך לקורס חובלים. גיבוש ימ"ס מן הסתם בודק אם אתה מתאים הן מבחינת אישיות ומן הסתם גם פיזית לעבור קורס קשה ביותר ולעמוד במצבי לחץ קשים מאוד. זה כמו שהיו כאלו שהיה להם קל בגיבוש מטכ"ל אבל לדוגמא בגיבוש יחטיו"ת רצו למות. שונה מאדם לאדם, אם אתה רוצה את זה, ותתן 100% מעצמך, אתה בדרך הנכונה.
תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:06

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר