לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום תפעול מכשירים: כל שאלות לגבי תפעול אתם יכולים לשאול פה, תהנו. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > סלולרי וגאדג'טים > תפעול מכשירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2007, 13:36
צלמית המשתמש של Gongon_780
  Gongon_780 Gongon_780 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.10.04
חברה תעזרו לי לעשות סדר בראש-N73 והשאר.. בבקשה.

אהלן וסהלן
טוב ככה...אני בעל פלאפון בחברת פלאפון טליט,בלוק בטון חחח.בכל אופן נמאס לי מהטלפון הזה ומהחברה שלי(!)(פלאפון כפי שצינתי) אני רוצה להחליף חברה ולקנות טלפון בעל מצלמה וMP3, עכשיו לפני שתתקפו אותי על ידי "עשה חיפוש" אז בוא אני אספר לכם משהו אני כבר 5 חודשייים ארורים מנסה לקנות טלפון עם הפונקציות הנ'ל ועשיתי סקירה על כמעט כל טלפון עם מצלמה 3.2 או 2 מגה פיקסל ,מהK610 דרך ה6280 והלאה והלאה... קראתי תגובות מפה ועד הודעה חדשה וגם נדעתי במרבית מהפלאפונים.
עכשיו הגעתי למסקנה שN73 הכי אדיאלי לתנאים שאני דורש מהפלאפון אבל...לאחר מאות תגובות הגעתי מצב שיש ץגובות מעורבות לגבוי...חלק אומרים שהוא איטי חלק אומרים שהוא לא ,חלק אומרים מצלמה טובה,חלקים לא,חלק אומרים נגן טוב,חלק לא! אני אישית שיחקתי קצת עם הטלפון,התלהבתי אבל זה היה למשך זמן קצר ולא רציני לכן אני רוצה לדעת מכם,האם שווה לקנות את הטלפון הזה או ששווה לחכות לגרסה שונה(לה הכוונה לעדכוני תוכנה) N75 אם יצא בכלל..

אני מתכוון לעשות השקעה כלכלית גדולה ורצינית(כסף לא הבעיה) שתחזיק לי שלוש שנים לפחות ואני לא מוכן להתפשר על בעיות מעצבנות שיגרמו לי לקלל את היום שקניתי את הפלאפון הזה הכוונה,אטיות,תקיעות
אניח מוכן להתפשר על קטעים של מדי פעם תקלות אבל לא כרוניות

בכל אופן תודה לעוזרים(אני גם שואל מכייון שאני רוצה משהו טוב לצבא ,כדי לתעד דרך תמונות וחארטות כאלה)

נערך לאחרונה ע"י Gongon_780 בתאריך 07-02-2007 בשעה 13:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-02-2007, 20:14
צלמית המשתמש של Pakito
  משתמש זכר Pakito Pakito אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Gongon_780 שמתחילה ב "[font=Verdana]תודה..."

ציטוט:
רציתי לשאול קודם כל איזה חברה אתה והאם עשית עדכון תוכנה כל שהיא בחברה שלך?

אני באורנג'. ולפני כמה ימים עשיתי עדכון לגירסה הכי חדשה שיש -> 3.0638.0.0.2

ציטוט:
אתה ממליץ להגדיל לג'יגה זיכרון או עדיף פחות?

כן זכרון ג'יגה יספיק לך, ואין לך מה לדאוג הוא לא יאט או יתקע את המכשיר
אם אתה מעוניין לך לחנות "באג", כרטיס זכרון בנפח ג'יגה עולה 115-120 ש"ח

ציטוט:
כמה זמן מחזיקה הסוללה?

הסוללה מחזיקה הרבה זמן אני לא יכול להגיד לך בדיוק כמה, זה תלוי מאוד מה אתה עושה בפלאפון (שומע שירים, העברת קבצים בבלוטוט, משחקים תוכנות וכו'..)

ציטוט:
עוצמת השמע?

העוצמה בפלאפון חזקה מאוד ואיכותית, עשיתי השוואת עם k800i, k610i, V3x, 6280, w850i
ומבחינת החוזק אין בכלל מה לדבר, הN73 לוקח את כולם.

ציטוט:
מקרים של תקלות ואטיות נתקלת באופן כרוני?

כמו שאמרתי אני באורנג', ולי קרה רק פעם אחת שהפלאפון נתקע לי ועשה ריסטרט, וזה קרה כשקיבלתי את הפלאפון והתלהבתי שאפשר למזער שליחות קבצים בבלוטוט, אז שמתי שירים..ואז רציתי לצלם משהו אז פתחתי את המצלמה ונתקע הפלאפון ונכבה.
הבנתי שבסלקום יש הרבה תקלות בN73
ושם יש בעיה בהתקנת קבצים, ואת הבעיה של האיטיות וריסטרטים, אז אם אתה קונה אני ממליץ לך לקנות מאורנג'

ציטוט:
ושאתה אומר מרוצה מאילו תכונות?

בפלאפון הזה יש מערכת סימביאן, שזה מערכת הפעלה פתוחה, אין לי כח עכשיו להסביר על זה אני מקווה שאתה יודע מה זה..
הנה דוגמא לתוכנה נדירה שמצאתי לפני כמה ימים, קוראים לה Phone Guard
התוכנה נועדה למקרים של גניבות..
אם גונבים לך את הפלאפון, אתה מתקשר מייד לאורנג' וחוסם את הכרטיס סים
אז הגנב צריך להחליף כרטיס סים, ברגע שמוציאים את הכרטיס סים מהפלאפון שלך (הגנוב) הפלאפון מתחיל לעשות הזעקה, נועל את המכשיר, ושולח SMS (למספר שכתבת בתוכנה מראש) ומודיע שהסים הוצא מהמכשיר, ברגע שמכניסים סים חדש הפלאפון שולח SMS אוטומטי שוב לפלאפון שכתבת בתוכנה, ונותן פרטים על הגנב שאתה מביא למשטרה/לאורנג' והם יטפלו בזה בשבילך..
את התוכנה אי אפשר למחוק ללא הסיסמא שבחרת ואי אפשר לפתוח את המכשיר בלי הסיסמא.

יש עוד כמה תוכנות יפות שהורדתי לאחרונה.. כמו מילון עברי אנגלי - אנגלי עברי, פנס (דרך הפלאש) תוכנה לעיוות פנים, ותוכנה פשוטה להכנת ערכות נושא דרך הפלאפון.
יש עוד מלא תוכנות שימושיות מאוד

התוכנות האלה עובדות רק על הN73 (ועל פלאפונים נוספים שיש להם סימביאן. וכרגע אם אני לא טועה רק לn73 ול6680 יש סימביאן {בישראל})

------------------------------------------------------------------------

בקיצור אני ממליץ לך על הפלאפון הזה, פלאפון מצויין! יספק אותך ל3 שנים אם לא יותר
אף פעם הוא לא ישעמם אותך כל הזמן יש תוכנות חדשות שמגיעות לפלאפון הזה וזה רק הולך ומשתפר..
אם יש לך עוד שאלות תשאל
מקווה שעזרתי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר