07-02-2007, 20:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.11.06
|
|
ציטוט:
|
רציתי לשאול קודם כל איזה חברה אתה והאם עשית עדכון תוכנה כל שהיא בחברה שלך?
|
אני באורנג'. ולפני כמה ימים עשיתי עדכון לגירסה הכי חדשה שיש -> 3.0638.0.0.2
ציטוט:
|
אתה ממליץ להגדיל לג'יגה זיכרון או עדיף פחות?
|
כן זכרון ג'יגה יספיק לך, ואין לך מה לדאוג הוא לא יאט או יתקע את המכשיר
אם אתה מעוניין לך לחנות "באג", כרטיס זכרון בנפח ג'יגה עולה 115-120 ש"ח
הסוללה מחזיקה הרבה זמן אני לא יכול להגיד לך בדיוק כמה, זה תלוי מאוד מה אתה עושה בפלאפון (שומע שירים, העברת קבצים בבלוטוט, משחקים תוכנות וכו'..)
העוצמה בפלאפון חזקה מאוד ואיכותית, עשיתי השוואת עם k800i, k610i, V3x, 6280, w850i
ומבחינת החוזק אין בכלל מה לדבר, הN73 לוקח את כולם.
ציטוט:
|
מקרים של תקלות ואטיות נתקלת באופן כרוני?
|
כמו שאמרתי אני באורנג', ולי קרה רק פעם אחת שהפלאפון נתקע לי ועשה ריסטרט, וזה קרה כשקיבלתי את הפלאפון והתלהבתי שאפשר למזער שליחות קבצים בבלוטוט, אז שמתי שירים..ואז רציתי לצלם משהו אז פתחתי את המצלמה ונתקע הפלאפון ונכבה.
הבנתי שבסלקום יש הרבה תקלות בN73
ושם יש בעיה בהתקנת קבצים, ואת הבעיה של האיטיות וריסטרטים, אז אם אתה קונה אני ממליץ לך לקנות מאורנג'
ציטוט:
|
ושאתה אומר מרוצה מאילו תכונות?
|
בפלאפון הזה יש מערכת סימביאן, שזה מערכת הפעלה פתוחה, אין לי כח עכשיו להסביר על זה אני מקווה שאתה יודע מה זה..
הנה דוגמא לתוכנה נדירה שמצאתי לפני כמה ימים, קוראים לה Phone Guard
התוכנה נועדה למקרים של גניבות..
אם גונבים לך את הפלאפון, אתה מתקשר מייד לאורנג' וחוסם את הכרטיס סים
אז הגנב צריך להחליף כרטיס סים, ברגע שמוציאים את הכרטיס סים מהפלאפון שלך (הגנוב) הפלאפון מתחיל לעשות הזעקה, נועל את המכשיר, ושולח SMS (למספר שכתבת בתוכנה מראש) ומודיע שהסים הוצא מהמכשיר, ברגע שמכניסים סים חדש הפלאפון שולח SMS אוטומטי שוב לפלאפון שכתבת בתוכנה, ונותן פרטים על הגנב שאתה מביא למשטרה/לאורנג' והם יטפלו בזה בשבילך..
את התוכנה אי אפשר למחוק ללא הסיסמא שבחרת ואי אפשר לפתוח את המכשיר בלי הסיסמא.
יש עוד כמה תוכנות יפות שהורדתי לאחרונה.. כמו מילון עברי אנגלי - אנגלי עברי, פנס (דרך הפלאש) תוכנה לעיוות פנים, ותוכנה פשוטה להכנת ערכות נושא דרך הפלאפון.
יש עוד מלא תוכנות שימושיות מאוד
התוכנות האלה עובדות רק על הN73 (ועל פלאפונים נוספים שיש להם סימביאן. וכרגע אם אני לא טועה רק לn73 ול6680 יש סימביאן {בישראל})
------------------------------------------------------------------------
בקיצור אני ממליץ לך על הפלאפון הזה, פלאפון מצויין! יספק אותך ל3 שנים אם לא יותר
אף פעם הוא לא ישעמם אותך כל הזמן יש תוכנות חדשות שמגיעות לפלאפון הזה וזה רק הולך ומשתפר..
אם יש לך עוד שאלות תשאל 
מקווה שעזרתי.