לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2007, 20:24
צלמית המשתמש של MatiM
  משתמש זכר MatiM MatiM אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.06
שלח הודעה דרך MSN אל MatiM
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי watcher שמתחילה ב "שלום, אשמח לביקורת על האתר..."

א. ח"ח על הפיתוח, לפי המידע באתר, והביקורות מהעיתונות נראה כמו מכשיר מעולה. עלו והצליחו

ב. כדי להביא יותר גולשים לאתרכם, או לגרום ליותר אנשים להתעניין במוצר, אני הייתי ממליץ בין היתר,
1- פרסום האתר במודעות של גוגל, כך שבכל אתר שבו ישנו קוד המודעה, ובכל חיפוש בגוגל עם המילים הנבחרות, תוכלו להופיע ואולי גם בראש המודעות.
בין המילים המומלצות הייתי שם מילים עם כפלי משמעויות כמו "אבטחה", שיכולה להיות גם מהעולם המציאותי - מאבטח, אבטחה של משמר וכדומה, וגם מהעולם האינטרנטי - אבטחת אתרים, אבטחת קוד וכדומה. כך שכל מי שיחפש דבר אחד, יכול למצוא אתכם, וגם אם זה לא מה שחיפשו, זה יכול להשפיע.
כמו כן אפשר לשים גם מילים מתוך הפעולות שזה מבצע כמו "דציבל", "מתקשר"/"התקשרות", "הודעה" [שלזה יש המון מובנים בהמון תחומים], "watch" וכדומה. -- כמובן שיש עוד.

2- מבצעי "חבר מביא חבר", שלמצטרפים שבאו דרך לקוחות יהיו הנחות[לא משהו גדול, סדר גודל של 5-15%], או הטבות למביאים, כמו מכשיר נוסף [יש לחלון, יש לדלת וכדומה..] בהנחה. ודברים כאלה.
ככל שתגרמו ללקוחות להרוויח יותר, ושתצאו מורווחים, יגיעו אליכם יותר, ותקבלו יותר ביקורות.

3- פרסום בעיתונות, רדיו, טלוויזיה. פרסום של המוצר באמצעי התקשורת תביא לכם המון לקוחות חדשים. ואני מאמין, שאם תצרו מודעות/פרסומות איכותיות - זה ישתלם. [לא צריך משהו רציני, אפילו סתם מודעה שמספרת על המוצר בעיתון עם המון לקוחות, יחולל שינויים].

4- טופס יצירת קשר דרך האתר, הקונים יהיו בד"כ מבוגרים ולרוב הם החלק החלש יותר (בד"כ) בתחום. תשתדלו להקל על כל פרט כמה שיותר. לדוגמא; במקום רק לשים את האימייל, תשימו טופס וכדומה.

5- אפשרו תמיכה אונליין, למרות שזה נישמע "פאתט", נסו להשתמש במערכת פורומים פשוטה, בה אנשים יעבירו ביקורות על המוצר, ויוכלו לבקש תמיכה/לשאול שאלות גם מהאחראים, וגם משאר הלקוחות שרכשו את המוצר בעבר. (דיון בין מי שרכש, ולא רק דרך מי שרוצה שיקנו כדי להרוויח עוד כסף -- יביא לתוצאות [כך אני מאמין]).

6- אם לא תמיכה, בנו איזור באתר, שבו יוכלו לרשום תגובות וביקורות על המוצר. לרוב זה עובד.

אני מקווה שתקחו אם לא הכל, לפחות חלק.
[נכון, אין לי ניסיון בנושא, אבל דווקא אנשים שהם לא מהתחום, יכולים לראות דברים דרך משקפיים חדשות].

מתן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2007, 18:25
  watcher watcher אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.06
תודה על הביקורת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "מראה האתר קצת מתקלקל באופרה...."

מתן ודור, תודה על התגובה,
מתן במיוחד, על התגובה המהירה והמושקעת! (מקווה שלא גזלתי זמן רב מזמנך )

דור, באמת לא ידעתי שכך זה נראה!
נכון לעכשיו אין גולשים רבים באתר שגולשים באופרה (על פי הסטטיסטיקות)
אך אני אבקש שיתקנו את זה,
האם זה דבר מסובך לתיקון? - כלומר האם אמור לגזול שעות רבות מבונה האתר?
והאם לדעתך שווה להשקיע בהתאמה לאופרה? (כבר השקעתי בהתאמה לפיירפוקס - שנאמר לי שכדיי!)

מתן, ההצעות שלך נהדרות, וחלקן מיושם כבר - פרסום ברדיו, פרסום בעיתונות המודפסת, פרסום במודעות טקסט בגוגל ועוד...

את חלק מההצעות שלך אני ממש אהבתי! ואני מתכוון ליישם את חלקם בקרוב - תודה.
(אם יהיו לך רעיונות נוספים אני אשמח!)

כמובן אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הערות ורעיונות נוספים.

תודה,
אשר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר