לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2007, 19:49
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "מה יש לאחד כמוני לחפש בקרבי?"

יאאלה חתולים צודקת תיקראו פעם אחת ותבינו שהבחור לדעתי צודק

אחי שמע לי עם יש לך ראש ושכל ואתה חושב שתמצא את עצמך ותתרום הכי הרבה בעתודה או מודיעין לך על זה אחי

אחי לדעתי בימינו צריכים כמה שיותר לוחמים ואני תומך בכל אחד שהולך לקרבי אבל שוב אני מדגיש שוב!!

במקרה שלך אחי עם כל מה שאמרת נכון ואתה יודע ב 100 אחוז שאתה תוכל להגיע למסלול טוב במודיעין או עתודה ושם אתה תמצא את עצמך ותתרום הכי הרבה למדינה לך על זה אחי תאמין לי המדינה זקוקה למוחות כמו שהיא זקוקה ללוחמים!

בקיצור נתתי לך פה רעיון תחשו על זה ושיהיה לך בהצלחה אשר תפנה..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-02-2007, 20:22
  Starship_Trooper Starship_Trooper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "מה יש לאחד כמוני לחפש בקרבי?"

תודה רבה על התגובות עד עכשיו ואם יש לעוד אנשים משהוא להגיד בבקשה אל תהססו לכתוב.

רק רציתי לענות לכל אלה שהתעצבנו בגלל הניסוח של "כל אידיוט יכול להתגייס לקרבי":
1. בהסתכלות חוזרת ראיתי שזאת אשמתי כי הניסוח של המשפט לוקה, אבל מה שהתכוונתי בו הוא שזה מה שחברים ומשפחה אמרו לי, לא מה שאני חושב. מצעירותי קראתי על מערכות ישראל ויש לי המון כבוד ללוחמים (שאגב אבא שלי היה אחד מהם - הוא היה קצין בהנדסה קרבית).
2. גם אם כל אידיוט יכול להגייס לקרבי אני לא מתכוון שכל מי שבקרבי הוא אידיוט. כל אידיוט גם יכול לאכול פלאפל אבל לא כל מי שאוכל פלאפל הוא אידיוט (פלאפל זה מאוד טעים אגב (-: ).

נערך לאחרונה ע"י Starship_Trooper בתאריך 14-02-2007 בשעה 20:25.
ישן 14-02-2007, 22:54
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Starship_Trooper שמתחילה ב "תודה רבה על התגובות עד עכשיו..."

אני אתן לך תשובה שאני חושב שהיא טובה:

לצבא יש הרבה שימוש באנשים חכמים ומוצלחים בכל תפקיד בו הם יבחרו. אנשים מוצלחים הבוחרים לשרת בקרבי יכולים להפוך למפקדים מעולים, להציל חיים ולהגיע להישגים מרשימים מאוד. המצטיינים שבקרביים הם דור המפקדים של המחר - כך ולא אחרת. ברגע שאין אנשים מוכשרים - לוקחים אנשים מוכשרים פחות ולפעמים גם משלמים על זה מחיר.

בקיצור - יש לך מה לחפש בקרבי אם חשוב לך לתרום למדינה. אני אישית (דווקא לא קרבי) בחרתי בקצונה מתוך ידיעה מוחלטת שזו תהיה החלטה לא נכונה מבחינה כלכלית... ונכונה מהרבה מאוד בחינות אחרות. ואני לא מצטער לרגע.

בהצלחה בשירות!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר