
17-02-2007, 22:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.05.06
הודעות: 982
|
|
לא יכולתי להתאפק, חובה לראות את בריטני ספירס החדשה!!!!
http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/545/139.html
ימים מטורפים עוברים על בריטני ספירס. ביום שישי בריט אשפזה את עצמה במכון גמילה אך למרבה ההפתעה סירבה להישאר שם ועשתה צ'ק אאוט אחרי פחות מ-24 שעות במקום. היחצ"ן של בריט הכחיש שהיא הייתה במכון גמילה. אבל ההתנהגות המוזרה והמופרעת של בריטני לא נגמרת פה.
בריטני הגיעה בערב יום שישי למספרה בלוס אנג'לס בזמן שזו כבר הייתה סגורה. אבל כמובן שעושים הכל בשביל בריטני, והעובדים פתחו את הדלתות במיוחד בשבילה. בריטני נכנסה ואז לתדהמת כולם, הרימה מכונת גילוח והחלה לגלח את ראשה, הכי ג'י איי ג'יין סטייל.
עובדי המקום טוענים שבריטני נראתה נסערת, שעיניה היו אדומות מבכי והיא לא נתנה לאף עובד לעזור לה בגילוח שיערה, "היא הייתה על סף התמוטטות עצבים", מדווח אחד העובדים.
כשיצאה מהמספרה נתקלה בגדוד פפארצי ששאלו לפשר התספורת החדשה, בריטני השיבה להם בצעקות "פאק יו! עשיתי את זה בגללכם! אני לא רוצה שאף אחד ייגע בי. נמאס לי שכולם נוגעים בי".
אבל הטירוף לא נגמר פה. בריטני עזבה את המספרה והלכה לכיוון חנות קעקועים ופירסינג שם היא קעקעה שפתיים אדומות על היד שלה וברחה לחדר אחורי כדי לבצע עוד פירסינג או קעקוע. יופי בריט, ככה אנחנו אוהבים אותך. שינייד אוקונור, מאחורייך.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/archive//gallery//706/361.jpg]
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/706/364.jpg]
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן.
|