לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-02-2007, 00:58
  Aaron-g Aaron-g אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.07
אני רוצה לשתף אתכם בהחלטה שלי לגבי השירות שלי בצבא

שלום לכולם,

ראיתי שהרבה פה מתלבטים אם להיות קרביים או ג'ובניקים. הרבה פה אומרים "אני רוצה להיות קרבי", כי ככה אני תורם יותר למדינה. אחרים אומרים - כולם תורמים כמה שהם יכולים. יש כאלה שאומרים "מי שיכול להיות קרבי חובה שילך לשם!" וכו'.

מבלי לסתור את הטענה שלכם, אני רוצה לשתף אתכם בתהיות שלי ובהחלטה שקבלתי.

בחודשים האחרונים התלבטתי מאוד. הציעו לי להיות במסלולים מאוד נחשקים במודיעין. מצד שני, אמרתי לעצמי, יש לי נתונים להיות בקרבי, ואפילו להיות חייל טוב. התכנים שהציעו לי במודיעין עניינו אותי מאוד, מאוד. מנגד, קראתי פה המון בפורום "והורעלתי" להיות קרבי. פתאום המילה "ג'ובניק" נשמעה לי כמו קללה, והתחלתי להאמין שאם אני אהיה במודיעין, אני אתבייש.

החלטתי לשרת במודיעין. תאמינו לי שחשבתי על זה המון.

עשיתי את השיקולים שלי. איפה א-נ-י אתרום יותר. אני, לא כאדם עם פרופיל קרבי, לא כאזרח וגם לא כאדם שאכפת לו מהמדינה. אני - משמע, אני, על כל התכונות שלי.

אני חושב שעם הידע שיש לי בתחומים המסויימים שהציעו לי במודיעין, אני אתרום שם יותר.

למרות שאני אוהב את הקטע של קרבי, אני אוהב כלי נשק, וטרטורים לא ממש מזיזים לי (אני מתאמן בכושר קרבי בזמן האחרון), עם מכלול התכונות שלי, עדיף למדינה שאני אהיה במודיעין.

אני לא אגיד שזה בגלל שאני חכם ורק במודיעין יש חכמים, זה שטויות. כל המשפחה שלי הם קצינים קרביים (רובם בשריון וחלקם בהנדסה קרבית), והם כולם מוכשרים מאוד.

למה אני משתף אתכם בתהיות שלי?

ראיתי שרובכם חושבים פה שמי שיש לו פרופיל קרבי, צריך שיהיה קרבי.

אני חושב, שהצבא שלנו היה נראה הרבה יותר טוב, אם כל חייל היה הולך לאן שה-ו-א מתאים באמת.

לכן, החלטתי ללכת להיות במודיעין. ותאמינו או לא, אני חושב שהתרומה שלי למדינה ולכם, אזרחיה, תהיה גדולה הרבה יותר. יכול להיות לאדם אחר להיות בקרבי, ואם הוא יהיה במודיעין הוא יתרום פחות. זה לא המצב אצלי. ואני כבר לא כל כך מתבייש לומר שאני אהיה "ג'ובניק", וזה למרות שבזמן האחרון חשבתי שלמה שאני אשב בבסיס עם תנאים מעולים כשחברי רצים בג'בלאות. היום אני כבר לא חושב ככה.

אודה לכם אם תגיבו למה שכתבתי.

נערך לאחרונה ע"י Aaron-g בתאריך 25-02-2007 בשעה 01:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-02-2007, 01:23
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "אני רוצה לשתף אתכם בהחלטה שלי לגבי השירות שלי בצבא"

בוא אני יגיד לך משהו בתור אחד שהולך לקרבי אני יגיד לך מה השקפת עולם שלי:

בין אם אתה בגולני , גבעתי,במודיעין , טיס ,בחימוש ,טען טנק ,נהג תובלה ,טבח ,או פקידה במשרד
אתה תורם. וכל הפלצנים שאומרים לך שג'ובניק זה לא קרבי וג'ובניק לא תורם אז אני יגיד להם משהו: אני רוצה קרבי, חבל על הזמן כמה שאני רוצה אבל אני יודע שאני לא יסתדר בלי הג'ובניקים שיעמדו מאחרי וידאגו לי לאוכל ,לתחמושת , לביגוד , למודיעין וכו'
כל סוס מגולני שמתלהם כמה הוא תורם ומזלזל בג'ובניק שלידו אני אומר לך ולכולם פה שהגולנצי'ק הזה לא יכול לשרוד דקה בקרב בלי הג''בניק שידאג לו בעורף..
אז חביבי תעריך כל חיל בצה"ל בלי קשר לתפקידו. וכולם תורמים במידה שווה ולא כל אחד מסוגל להחזיק נשק ולא כל אחד מסוגל לקריעה פיזית שלוש שנים ולא כל אחד מסוגל להרוג , לחטוף כדור ולפחד כל דקה מהמוות אוקי? אז מי שלא מסוגל או מי שחושב שיכול לתרום בדרך אחרת אפקטיבית יותר בשבילו כמו שאתה חושב אז שיעשה זאת. ומי שחושב אחרי כל מה שאמרתי שג'ובניק פחות טוב ממנו כנראה צפה יותר מדי בHOT ACTION.

נערך לאחרונה ע"י צנחן לעולם בתאריך 25-02-2007 בשעה 01:41.
ישן 25-02-2007, 01:24
  moti89 moti89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "אני רוצה לשתף אתכם בהחלטה שלי לגבי השירות שלי בצבא"

אני הבנתי את מה שרשמת אבל סתם שאלה,

מה יקרה אם כולם יחשבו כמוך?

יש לי גם כן כמה חברים כמוך שהולכים למודיעין וכו' בטענות ששם הם יתרמו יותר וכו'

אבל מה יקרה אם כולם יחשבו כמוהם? מי ילחם? אני לא מכיר בנאדם אחד שיגיד לי שהוא יתרום יותר בקרבי מאשר במודיעין.

הצבא בחיים לא יוכל לעבוד בלי לוחמים, אבל בלי מודיעין מסווג וכו' הוא כן יכול לעבוד (אומנם בצורה פרימיטיבית.. אבל עדיין יעבוד)

מה שיקרה בסוף זה שכל אחד יגיד "אני יתרום יותר פה אני יתרום יותר שם" ואף אחד לא יהיה קרבי.

ישן 25-02-2007, 01:48
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04

עסק פשוט מאוד. אם הצבא רוצה אותך בקרבי - אתה תתרום הכי הרבה בקרבי. אם הוא רוצה אותך בתפקיד תומך או עורפי - אז זה מה שאתה אמור לעשות. אין כאן יותר מדי שטיקים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 25-02-2007, 15:06
  אסטרומניה אסטרומניה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
דעתי האישית ואני חושב שכולם יסכימו

יש 2 סוגים של ג'ובניקים

יש תתפקידים הרציניים

כמוך מודיעין זה אחלה דבר זה החיל הכי טוב שיש בעורף לפי דעתי וזה דבר חובה ביותר מד"סים
אממממ כל מה שקשור לחיל החימוש או כל הג'ובניקים לכאורה שעובדים בחיל האוויר או הים

ויש תתפקידים שזה ראסמי וואלה מצידי שמגיל 3 אתה עובד בקיוסק של אבא שלך וזה התחום הצטיינות המרכזי שלך בחיים אם אתה הולך להיות מש"ק בירות בשקם או נהג בוסים וכל מיני חרטות כאלה אתה פרזיט מסריח ויש לי חברים שזה החלום שלהם מבחינת השירות אני נשאר חבר טוב שלהם אין שום איבה אבל בתור יהודים אני לא מעריך אותך ואני אומר להם את זה בפנים

עכשיו אחי מה שאתה אומר היה נורא אפקטיבי אם היינו בתקופה של ההורים שלנו בזמנים האלה לא היה מנילה לא כלום היית נכנס ללשכה יוצא ומקבל הבייתה מכתב איפה אתה הולך לשרת אפחד לא שאל אותך כלום ואנשים לא היו מפונקים והיו עם כבוד מה שממש חסר למדינה שלנו היום לצערי הרב

במצב הנוכחי צריך כמה שיותר לוחמים לדעתי האישית הקטע של הבן יחיד למרות שזה יתן יותר ליגיטימציה ללכת לג'ובים במקרה ולבן אדם הזה יש איזה משהו רציני שהוא יכול להועיל שם צריך לבטל תחוק הזה וגם לבטל תקטע של הפטור מקרבי לספורטאים מצטיינים שזה בכלל גועל נפש מבחינתי אני אישית מכיר נגנים אחושרמוטה אנשים שמוכשרים במוזיקה ברמות ומה לעשות הם לא יביאו תגיטרה והמגבר לבסיס זה לא צריך להיות שונה או משהו ועוד בן אדם שספורטאי מצטיין יש לו יותר סיכוי לשרוד ביחידות המיוחדות מבן אדם רגיל
ורק להשאיר תקטע של נפגעיי פעולות איבה

וכמה שאני בן אדם ליברלי זה צריך להיות באולד סקול

בנים לקרבי בנות לעורף

אלה אם כן הגבר הזה הוא בן אדם כמוך שיש לו איזה מקצוע שהוא ממש טוב בו והוא באמת יהיה תרומה רצינית לחיל שלו אם הוא ילך לשם

לדוגמא: חבר שלי כולה בן 17 ויש לו תעודה של מדריך חדר כושר והוא גם בן יחיד אז הוא הולך להיות מד"ס או משהו בסגנון

או אם לבן אדם יש פרופיל נמוך

לדעתי שכח מה אומרים לך מי שבאמת גבר לא מחפש תפוזה של אני קרבי אלה איפה הוא באמת יתרום ואם אתה באמת מוותר על הגאווה הזאתי וחושב איפה תהייה יותר טוב אז כל הכבוד לך
ישן 25-02-2007, 20:33
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי אסטרומניה שמתחילה ב "..."

רוב התעמולה נגד גיוס בנות ליחידות קרביות (וגיוס בנות בכלל) מגיעה מחוגים דתיים, ואין מאחוריה יותר מידי נימוקים מבצעיים (כשעמותה חרדית קובעת מי יהיה המג"ד של גדוד "נצח יהודה" ואף מאפשרת לחרדים בעלי פרופיל 72 ואפילו פחות לשרת כלוחמי חי"ר רק כדי שיתגייסו, מי הם שידברו על "התערבות").

מאפיין עיקרי בתעמולה הזו, שמועתק וממוחזר שוב ושוב הוא "תיכף יתחילו לגייס בנות לגולני בשם הפוליטיקלי קורקט והצבא יהרס" - ובכן, לא הולכים לגייס בנות בתור לוחמות לגולני או לכל יחידת חיר"מ אחרת (למרות שאותה התעמולה מאותם חוגים דתיים נשמעה גם נגד גיוס בנות כמכונאיות, קצינות שלישות ואפילו פקידות פלוגתיות ליחידות החי"ר).

לאן כן מגייסים בנות? למערכים תומכי-לחימה ומגבי-לחימה, ולמערכים לוחמים בהם לא נדרשים עומסים פיזיים שעלולים להיות בעייתיים מבחינת צפיפות עצם או מסת שריר של המלשבי"ת הממוצעת.

כמובן שגם כאן קיימת לא מעט תעמולה, ארסית ושקרית לא פעם, המציגה את היחידות בהן משרתות גם בנות בתפקידי לחימה באותה הנשימה כיחידות כושלות וכיחידות לא-צנועות. מה שמפריע ליוצרי תעמולה זו הוא לא המבצעיות, אלא הצניעות כמובן. אבל מה קורה אם מעיפים מבט בפרסומים צבאיים בנושא? (סרקתי אחד מ"מערכות" והעליתי אותו לכאן לפני כמה זמן).

ראשית - הצבא פתח, ועודו פותח, אפשרויות גיוס רבות עבור נשים גם במערך השדה. בניגוד למה שאומרת לך התעמולה, אין שום "שדולה פמיניסטית" מאורגנת שפועלת בנושא - ואותם אנשים שיפחידו אותך בסיפורים על השדולה הפמיניסטית המרושעת והורסת-הצבא מתהדרים בעצמם בשדולות משלהם ובמסגרות גיוס יחודיות (אוי לו למ"פ שיעצבן את הביינישים - טלפון אחד לראש הישיבה המקושר והוא יחטוף על הראש. ואת עמותת "נצח יהודה" כבר הזכרתי - עמותה אזרחית, חרדית, שמתערבת בשיקולים מנהלתיים ומבצעיים של גדוד בצה"ל, וראה על כך את גליון "מערכות" האחרון).

למה הצבא עושה את זה? לא בגלל כל מיני שדולות, אלא משיקול מאוד פשוט ומבצעי: סד"כ.

כל מדריכת יח"ש, מפנה מש"ק או לוחם לתפקידי לחימה. כל לוחמת נ"מ או חת"מ במערך הרקטי מחליפה לוחם שיכול להתייצב במערך הקני או במערכי אג"מ/חי"ר המתאים לפרופיל שלו, כל תצפיתנית בעמדה קדמית מחליפה מישהו שיכול לשמש כלוחם סיור וכל לוחמת חי"ר קל בגדוד קרקל (מושא השנאה וההתקפות העיקרי של התועמלנים) מחליפה בכל שנה בה היא נמצאת בשירות בין 12 ל16 מילואימניקים (סטודנט, המילואמניק הזול ביותר, עולה כ100 שקל ליום רק בשכר שהוא מקבל) או מפנה כוחות לוחמים סדירים לגזרות חמות יותר.

כמובן שהשוויון לא נפקד מקומו - צה"ל הוא צבא שמבוסס על גיוס חובה. למרות שלבנות יש אפשרות להוציא פטור מטעמי דת (שהצטמצמה קצת בעקבות "חוק מאיה בוסקילה") כל עוד לא הוציאו פטור שכזה הן חייבות להתגייס. אם אתה מכריח אותן לשרת בצבא, מן הראוי לפחות לתת להן אפשרויות לשרת בתפקידים שיאפשרו להן למצות את יכלתן וכישוריהן האישיים.

בנוגע להשמצות העוסקות ביחידות בהן משרתות בנות בתפקידי לחימה: היחידה המושמצת ביותר בתחום היא "קרקל". חלק גדול מההשמצות הללו שקריות למדי (כבר הופיע כאן מישהו שהאשים את לוחמות קרקל במחדל מבצעי שמשום מה התרחש שנים מספר לפני הקמת הגדוד...), אבל מה עם הבעיות האמיתיות?

חשוב לזכור שמדובר ביחידה חדשה, שכמו יחידות חדשות רבות, סובלת ממחלות ילדות - תשאל את מי שהיה חייל בשנות השמונים על התדמית הגרועה והבעיות של חטיבת הנח"ל ("חטיפים", "ליל הגלשונים" וכו') או גבעתי (בריחה ממוצב בין היתר). שנית, את "קרקל" יש להשוות ליחידות מעורבות אחרות, כגון אלו הקיימות במערך האב"כ, הנ"מ והחת"ם, ולא ליחידות הומוגניות קיימות וותיקות.
ישן 25-02-2007, 15:16

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "תוכל, במחילה, לפרט לנו מדוע..."

אוי בחיאת מה את באה לי בקטע פמניסטי עכשיו ?

לדבר איתך תאחלס

כי לבנים אני לא יגיד יש אופי יותר חזק אבל כן יש אופי יותר חזק בקטעים שצריך בישבילם אופי חזק בצבא וכוס אומו כמו בעלי חיים בכל קטע של פעילות שותפת כמו ביחידות קרביות יש לרובנו יותר מה להציע
את רוצה ליפול עליי עכשיו שיש לי דעות שובניסטיות תהני אבל את יודעת שאני צודק
אגב שתהיי בעניינים אין לבנות הרבה מקומות רציניים בקרבי בצבא כמו שכל התפקידים הטובים של ג'ובניקים רובם אין לבנים יש לבנות את מערך הנ"מ או תותחנים או חיל אוויר ועוד איזה משהו
אם יש איזה בת שרוצה ללכת לקרבי וואלה שתהנה ואני בגב שלה אבל בכללי מהטבע של הצבא ככה זה צריך להיות
ישן 25-02-2007, 17:45
  לוגיין לוגיין אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.09.06
ספורטאי מצטיין/פעיל זה עניין בעייתי
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי אסטרומניה שמתחילה ב "דעתי האישית ואני חושב שכולם יסכימו"

תרשה לי לא להסכים איתך.
ספורטאי ברמה גבוה מענף ספורט כלשהו מתחיל את האימונים שלו מגיל 5-7 בד"כ (יש כאלה שמתחילים גם בגיל 17 אבל אני מדבר על הכלל).אחרי כל האימונים האלה בא הצבא ואומר לו "אוקיי,זרוק הכל לזבל את עשר השנים האחרונות שבהם התאמנת 9-14 פעמים בשבוע ובוא להילחם". המחזור הבא של צעירים כבר יתאמן לו בחו"ל ויתחרה בעבור ארה"ב,הונגריה וכל מדינה אחרת שלא תחייב אותו להתגייס.
חוץ מזה ניפחת את כל העסק-הצבא מקבל בשנה 200 בנים ו200 בנות כספורטאים מצטיינים.(לצורך השוואה כמות שבגודל שלה קרובה לשייטת 13).בנות משלימות את המיכסה לעיתים נדירות ולכן הן יכולות לקבל די בקלות את העניין.בנים מצד שני נלחמים על כל מקום.קבוצות שלמות של כדורגל/כדורסל מנסות לקבל את הספורטאי המצטיין.מהענף שלי אני אקח דוגמה,אתה צריך להיות מקום שני-שלישי בארץ לפחות כמה מחזורים טובים ולהופיע עם תוצאות מרשימות באירופה,אחרת אין לך סיכוי לקבל את הספורטאי המצטיין.
מצד שני ספורטאי פעיל-אני לא בדיוק יודע למה זה נוצר,זה מעין נפילה בין כיסאות.הוא מתאמן מספיק כדי שצה"ל לא יוכל לעשות בו שימוש ומצד שני עובד בצה"ל מספיק כדי לא לשפר את התוצאות שלו ברמה משמעותית.קטע בעייתי העסק הזה.
דבר אחרון-אצל ספורטאים יש נטיה מעניינת לקראת הגיוס.חלק מתאמנים חזק יותר ומוציאים ספורטאי פעיל/מצטיין.החלק השני עוזב את הספורט ומגיע בדרך כלל ליחידות מיוחדות ושירות משמעותי.
דוגמה מעניינת היא גל רודובסקי.שחיין לשעבר שהתגייס לשייטת ונהרג בלבנון (אסון השייטת אם אני לא טועה).כיום בכל שנה מתקיימת תחרות שחיה על שמו במכבים-רעות (השנה היו גם נציגים מהשייטת ששחו) כסוג של אנדרטה.
ישן 25-02-2007, 20:01

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי לוגיין שמתחילה ב "ספורטאי מצטיין/פעיל זה עניין בעייתי"

אתה יודע כמה מוזיקאים יש שמנגנים מגיל 5 ?
ועוד כל מיני דברים בסגנון ?

אתה לא יודע אם לא להסכים איתך או להגיד לך דבר כזה:

כעיקרון אם זה באמת כמו שאתה אומר שזה רק ספורטאים מצטיינים שבאמת מביאים כל מיני מכתבים ואישורים מכל מיני מקומות שאשכרה יש להם עתיד רציני בספורט ויהיה על זה פיקוח אחושרמוטה

למרות שהמצב בארץ הולך ככה שלא משנה מי אתה כעיקרון אם אתה לא רוצה להיות קרבי אתה לא תהייה זה יהיה כאב ראש אבל בסופו של דבר אתה לא תהייה בתקופה שרציתי להיות בג'וב הצלחתי להשתחרר מקרבי בשניה בעזרת איבחון על הפרעות קשב וקצת זיוני שכל בראיון אישי עכשיו אני מצטער על מה שעשיתי אחושרמוטה והולך להגיש ערעור

אגב יש לי פרופיל 97 ולמרות זאת השתחררתי בכיף
ישן 25-02-2007, 15:20
צלמית המשתמש של D FORCE
  משתמש זכר D FORCE D FORCE אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל D FORCE שלח הודעה דרך MSN אל D FORCE
אז ככה...

קודם כל אני מחזק את מה שביטיס אמר...הוא פשוט צודק..עם ירצו אותך קרבי תאמין לי שלא ישאלו אותך..אתה תהיה קרבי וזהו.

בכל אופן Aaron-g קראתי את מה שכתבת...
לדעתי אין לך מה להתבייש...בנאדם שחושב שהוא יתרום יותר בתפקיד כזה או אחר ומשתדל להגיע לתפקיד הזה בכל דרך אפשרית הוא בנאדם חכם ורציני לדעתי.

לגבי הג'ובניק וכל שאר הדברים שכתבת...
אין לך שום סיבה ''להתבייש'' , אני לא מבין איך הגעת בכלל למושג הזה (להתבייש)..
כמו שכבר אמרו כאן יש 2 סוגים של ג'ובניקים , פשוט אני רואה אותם קצת אחרת..
יש תג'ובניק ששובץ בקרבי...וסתם לא ב**ן שלו להתגייס לקרבי, וכל הטירטורים האלה..
והוא רוצה לצאת יומיות ולשרת בפנאן שלו...לא לעשות כלום אבל לקבל כל זכות שמגיע לחייל.
ויש תג'ובניק שרוצה להתגייס ורוצה לתרום...אבל לא משנה מה הוא פשוט לא מצליח לראות ת'עצמו כחייל קרבי...הוא יצליח יותר כג'ובניק..יתרום ויהנה יותר בתפקיד עורפי...אין שום דבר פסול בזה.
זה שאתה רוצה להתגייס...וכן רוצה לתרום זה כבר אומר מספיק.

שיהיה לך בהצלחה, ומודיעין זה אחלה תפקיד .

ישן 25-02-2007, 20:43
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
אל תחוש צורך להתנצל

מודיעין זה דבר חשוב, ובין היחידות העורפית אף יש לו ניחוח של מסתורין ויוקרה.

הציעו לך להשתלב שם ולנצל את כישוריך? לך על זה. אתה לא צריך להרגיש "ג'ובניק" או "משתמט" - אתה הולך להתגייס לצבא ולעבוד די קשה בדרכך שלך. אתה לא "דופק" אף אחד ולא "בורח" לאף אחד כשאתה מתגייס ליחידת מודיעין ולא ליחידת שדה.

לפי ההודעה שלך, אני מתרשם שאתה חש לחץ חברתי מסויים (מהפורום או בכלל) לשרת ביחידה קרבית - ובכן, אני לא אגיד לך "שים זין" כי כולנו רוצים בסופו של דבר בהערכה וההכרה של חברינו ומכרינו, אבל אני גם מציע לך לא לקחת את זה בצורה יותר מידי קריטית - לכולם קל להגיד לאנשים אחרים מה כדאי להם לעשות, אבל בסופו של דבר כל אחד מקבל את ההחלטות שלו בעצמו.

בחיל המודיעין, אתה הולך לעסוק בשירות חשוב ומשמעותי ובנוסף לכך גם להנות מהילת מכובדות דומה לזו אשר לה שואפים חבריך במערך הלוחם. זה לא שאתה מזריק נפט לרגל כדי להוריד פרופיל רק כדי לשרת באיזה תפקיד שנתפר במיוחד למגוייסי חובה בעייתיים בו לא יוכלו להזיק יותר מידי, אלא מקבל את הצעת הצבא להצטרף לפעילות "עילית" גם אם לא בשדה הקרב עצמו.

איחלתי לחייל בהצלחה.
ישן 25-02-2007, 20:49
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07

דעתי האישית - אל תטריד את עצמך מה יותר חשוב או לא. מכיוון שאתה לא יודע, תן לצבא להציע לך. צא מנקודת הנחה שכל מה שהוא מציע לך אמור להתאים לך וזהו שיבוץ בו הצבא מעוניין. מתוך המבחר אותו הצבא מציע לך - בחר כאוות נפשך ושא ברכה. אם אתה בטוח שהצבא לא הציע לך משהו שהיה צריך להציע לך - זכותך להילחם על כך.

ברם, ברגע שהדבר מגיע לניסיון להביא את השיבוץ שלך למיצוי פחות טוב מבחינת הצבא באופן גלוי - הרי שזה ראוי לכל גינוי. מי שמוריד פרופיל, משבש את נתוניו האישיים, מצהיר הצהרות שקר ו/או מתחמק מההצעות של הצבא "כי הן לא נראות לו" הוא מתחמק מחובתו על חשבון שאר החברה.
(Military Incompetence, הוצאת מערכות)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:23

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר