לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 25-02-2007, 23:31
  sdfg sdfg אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.03.06
הודעות: 549
שורת עדויות שלא נחשפו מחזקת חשד שרצח תאיר ראדה קשור בצעיר שאיים על חייה

חמש חברות קרובות של תאיר ראדה ז"ל העידו במשטרה כי כמה ימים לפני הרצח הטריד אותה צעיר אלמוני ואף איים לרצוח אותה - כך נחשף היום (ראשון) ב"ידיעות אחרונות". חמש העדות מספרות על שיחות שניהלו עם תאיר בת ה-13, שבמהלכן סיפרה להן על צעיר תושב טבריה בשם אבי שאיים עליה. אחת מחברותיה סיפרה, על פי הדיווח, כי הצעיר התקשר אליה ו"אמר לה: 'אני בקצרין, יאללה, את באה?', והיא אמרה לו - 'לא רוצה, אני בכלל לא בקצרין' וניתקה. בערך באותו יום", סיפרה הנערה, "אותו בחור שלח לתאיר הודעה לסלולרי ממספר חסום: 'אם את לא תהיי אתי, אני אהרוג אותך'. היא אמרה שהיא מפחדת ממנו מאד".

בהתייחס לידיעה אומרת עורכת הדין של משפחת ראדה, שירה מרוז, כי המשטרה ביצעה עבודת בדיקה רשלנית ביותר בנוגע לחשד הנקשר בצעיר מטבריה, וכי לאחר שכיוון חקירה זה נזנח, אף לא צירפה את החומרים הנוגעים לו אל תיק החקירה שנמסר למשפחה. פרט זה מתווסף לידיעה על הטעיית הפרקליטות את בית המשפט בנוגע להתאמת דגימות הדי.אן.איי של החשוד ברצח, רומן זדורוב, לממצאים בזירת הרצח. בנוסף, לא נבדקה אף אחת מ-63 טביעות האצבע שאותרו בתא השירותים שבו נמצאה גופת ראדה, וכתמי דם שהובילו לבית ברחוב סמוך, לא נבדקו אף הם. עו"ד מרוז מוסיפה ומספרת כי בשיעור דרמה שבו השתתפה ראדה כרבע שעה לפני הרצח, התבקשו הילדים לספר על הרגשות שלהם, ואז אמרה הנערה לכיתה: "אני מפחדת למות, אני מפחדת מהמוות".

נענע - חדשות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר