25-02-2007, 23:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.03.06
|
|
|
שורת עדויות שלא נחשפו מחזקת חשד שרצח תאיר ראדה קשור בצעיר שאיים על חייה
חמש חברות קרובות של תאיר ראדה ז"ל העידו במשטרה כי כמה ימים לפני הרצח הטריד אותה צעיר אלמוני ואף איים לרצוח אותה - כך נחשף היום (ראשון) ב"ידיעות אחרונות". חמש העדות מספרות על שיחות שניהלו עם תאיר בת ה-13, שבמהלכן סיפרה להן על צעיר תושב טבריה בשם אבי שאיים עליה. אחת מחברותיה סיפרה, על פי הדיווח, כי הצעיר התקשר אליה ו"אמר לה: 'אני בקצרין, יאללה, את באה?', והיא אמרה לו - 'לא רוצה, אני בכלל לא בקצרין' וניתקה. בערך באותו יום", סיפרה הנערה, "אותו בחור שלח לתאיר הודעה לסלולרי ממספר חסום: 'אם את לא תהיי אתי, אני אהרוג אותך'. היא אמרה שהיא מפחדת ממנו מאד".
בהתייחס לידיעה אומרת עורכת הדין של משפחת ראדה, שירה מרוז, כי המשטרה ביצעה עבודת בדיקה רשלנית ביותר בנוגע לחשד הנקשר בצעיר מטבריה, וכי לאחר שכיוון חקירה זה נזנח, אף לא צירפה את החומרים הנוגעים לו אל תיק החקירה שנמסר למשפחה. פרט זה מתווסף לידיעה על הטעיית הפרקליטות את בית המשפט בנוגע להתאמת דגימות הדי.אן.איי של החשוד ברצח, רומן זדורוב, לממצאים בזירת הרצח. בנוסף, לא נבדקה אף אחת מ-63 טביעות האצבע שאותרו בתא השירותים שבו נמצאה גופת ראדה, וכתמי דם שהובילו לבית ברחוב סמוך, לא נבדקו אף הם. עו"ד מרוז מוסיפה ומספרת כי בשיעור דרמה שבו השתתפה ראדה כרבע שעה לפני הרצח, התבקשו הילדים לספר על הרגשות שלהם, ואז אמרה הנערה לכיתה: "אני מפחדת למות, אני מפחדת מהמוות".
נענע - חדשות
|