לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2007, 21:33
  E1tan E1tan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יואב מכפר סבא שמתחילה ב "שאלה בקשר למשקפיים...."

תראה אני לא בקרבי אבל בכל זאת.

יש לי משקפיים מסגרת טיטניום המסגרת עלתה לי 650 שקל או משו באיזור אבל לפני שנה וחצי ככה.
אתה יודע משקפיים שמקיפים את כל העדשה בצורת מלבן. המשקפיים התעקמו לי 3 -4 פעמים רציני מאוד כמה רציני? עפו איזה 2 וחצי מטר גובה ועוד 5 מטר לרוחק ונפלו על אספלט ככה רציני, אחרי זה סידרתי את זה לבד יישרתי אותם בחזרה עד שישבו עליי סבבה. כאילו באמת אחלה משקפיים, למרות שכרגע אני משתמש בעדשות וזה יותר נוח לדעתי, אבל איך שנוח לך. (אני מדגיש שוב אני לא בצבא למרות שיש הרבה שמשתמשים בעדשות בצבא ומידי פעם שמים משקפיים - אחלה לדעתי)

לא רוצה לפרסם פה איפה קניתי אבל אני מאמין שיש בכל הרשתות המסגרת היה של לינק - LINK
ככה נדמה לי קוראים לחברה וזה מיוצר באיטליה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-02-2007, 00:29
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי יואב מכפר סבא שמתחילה ב "אמממ יש לי עדשות יומיות...(משתמשים וזורקים)"

לא, אתה לא טועה. מאוד מומלץ להשתמש במשקפיים בשירות קרבי - ההגיינה מאוד בעייתית.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 27-02-2007, 00:30
  E1tan E1tan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.04.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי יואב מכפר סבא שמתחילה ב "אמממ יש לי עדשות יומיות...(משתמשים וזורקים)"

אחי אני גם משתמש בעדשות יומיות וזה מעולה. נכנס איתם למים הכל. הבעיה היחידה שאני רואה איתם נניח הייתי איתם 20 שעות ככה ואני כבר עייף זה מציק בעין, אבל חוץ מזה פשוט כיף כאילו אין לך עדשות. אהה הפעם היחידה שנפלה לי עדשה שלא באשמתי זה ששיחקתי כדורסל ודחפו לי יד לעין, אז לדעתי כאלה דברים לא יקרו לך בטירונות ויהיה לך יותר נוח מבחינת זעה וכאלה וגם מספיק 2 אצבעות סטריליות ככה שזה לא רציני. =)

עריכה לביטיס: ביטיס יש לך משקפיים או יש לך ניסיון עם עדשות?
כי תאכלס הגיינה של עדשות יומיות זה נורא פשוט בטיול השנתי שמתי אותם שהיינו באמצע המדבר בחושך..
ואם יש לך עדשה טובה העין לא מתייבשת וזה פשוט הרבה יותר נוח. נכון יש מצבים שעדיף להיות עם משקפיים כי עדשות לוקח זמן לשים אבל שיש לך זמן נניח שאתה בקו נראה לי עדיף עדשות (לא מנסיון!!!!!!!!!! רק דעה אישית מתוך שימוש)

נערך לאחרונה ע"י E1tan בתאריך 27-02-2007 בשעה 00:33.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר