לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2007, 03:14
צלמית המשתמש של kobi_301
  kobi_301 kobi_301 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.12.05
שלח הודעה דרך ICQ אל kobi_301
שוב
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "אני כתבתי שזה ממיין, וכשאמרתי..."

זה קורס ממין לא התנדבותי!! אם הוא לא רצה להיות שם שלא היה בא מההתחלה.. אמרו לנו את זה מליון פעם בגיבוש לחשוב על זה טוב אם אנחנו רוצים למה קשה לצאת אם בכלל!! במיוחד מי שרצה סנפיר הדגישו לו את זה שכלום לא בטוח אז צריך לחשוב טוב מה לעשות.. תמיד יש את אלה שאומרים "יהייה בסדר" ובסוף יוצא לא בסדר אני כבר מעכשיו רואה שיהיו לו בעיות.. גם אם הוא עדיין לא התחיל קורס או לא משנה מה.. הוא פשוט הולך לשבת הרבה..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2007, 19:35
  V.G V.G אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.06
שלח הודעה דרך ICQ אל V.G
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jonatanst שמתחילה ב "סנפיר וסירוב פינוי בגיוס"

אחי מקרב לב אני ממליץ לך לא לעשות שטויות ולהתגייס לאן ששובצת....
כל הכלא והדברים האילה זה הליך מאוד לא נעים ולא רצוי לא בשבילך ולא בשביל ההערכה שיתנו לך בעתיד בצה"ל ככה שאני במקומך הייתי מתגייס ונגמר סיפור.

גם אני כמוך רואה את עצמי הכי מתאים ל669 אני כמעט שנתיים מתנדב ביחידת חילוץ אזרחית את רוב הקורסים שאנשים עוברים ב669 עברתי על אזרחי (חובש, גלישה וחילוץ ואני אמור לעבור גם צלילה בקרוב....) אבל עדיין אני יודע שקיים סיכוי לא קטן שאני יפול באחד הגיבושים או בגיבון של ה669 עצמו.
וחס וחלילה אם אני ימצא את עצמי במצב כזה אני ילך לסיירת אגוז כמו גדול או לכל חי"ר אחר ואבקש לצאת לחובשים. כי זה הכי קרוב למה שאני רוצה לעשות חוץ מ669.
ככה שבנאדם קח הכל בפרופורציה ותשרת כמו גדול כי יש רצוי ויש מצוי.
אתה יודע מה אתה שווה אז לך ותצטיין במקום ששבצו אותך
ישן 02-03-2007, 20:56
  jonatanst jonatanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
זה לא כזה פשוט
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "אחי מקרב לב אני ממליץ לך לא..."

אמנם אתה לא מכיר אותי..אבל אני תל אביבי צפוני..בחור רגיל מהמרכז, עדין יחסית, רגיש..כל החברים שלי קרביים, נמצאים במקומות שונים ולא מוותרים.

מבחינתי ההגשמה העצמית הייתה ללכת לשייטת. אם לא שייטת אז סנפיר.
קרה מה שקרה, ולהפתעתי הרבה לא עברתי את הגיבוש..

לסטילים אני לא רוצה ללכת, גם לדבורים לא.
עד לפני יומיים מעולם לא חשבתי על האפשרות שאני ילך לחי"ר, ובטח ובטח שלא לסרב פינוי-ואני חוזר על מה שכתבתי למעלה..אני אחד שלא מסתבך -צעקות מעצרים ובלאגנים זה לא הקטע שלי. אני עושה מה שאומרים לי, אבל עושה זאת מרצון.

התייעצתי עם חברים רבים, מכרים, חברים גדולים ממני שמשתחררים עוד פחות מחצי שנה, קצינים וכדומה..והם תומכים בי.

המטרה היא להגיע לאחד הפלסרים. אם זה גדוד אז נח"ל ומשם לפלס"ר..
ישן 02-03-2007, 21:09
  tomon1 tomon1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jonatanst שמתחילה ב "סנפיר וסירוב פינוי בגיוס"

תקשיב דבר אחד, מבן אדם שכבר בפנים, לצאת מהסטילים זה גובל בבלתי אפשרי, יש שני דרכים לפני שנכנסת וכשאתה בקורס לעשות כדי לצאת ושניהם יגרמו לכך שסיכוי לחזור לסנפיר לא יהיה לך...אבל יש לי פתרון מצויין בשבילך בהמשך...אז ככה:
1. ללכת לקב"ן ולהוריד פרופיל נפשי כדי לצאת מחיל הים בכללי...(לא מומלץ).
2. פרופיל רפואי, למצוא דבר שיוריד לך את הפרופיל(אתה תשאר בחיל הים).
אל הפתרון שלי, ותקשיב לי טוב כי תצטרך להיות זריז מאוד..
תתגייס בתאריך שלך, ברגע הראשון שאתה רואה את המפקד\ת שלך תבקש לדבר איתה בפרטיות, תספר לה שאתה לא רוצה להיות פה ורק סנפיר בשבילך, היא תשלח אותך למש"קית תש (ואם לא אז תבקש) ותגיש טופס 55 לגיבוש סנפיר הקרוב (שהוא עוד פחות מחודש), רוב הסיכויים שיתנו לך, כי המש"קיות בחיל הים באמת ברות השפעה אבל תצטרך להשקיע בטירונות כדי לקבל המצלה מהמפקדים (זה רצוי) וגם כי זה התנדבות לדבר יותר "מובחר".
תקרע תתחת, תעבור ותחתום על דח"ש....בהצלחה לך!
ישן 02-03-2007, 23:18
  ori_s4 ori_s4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.05
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי jonatanst שמתחילה ב "מאיפה לך שיש גיבוש סנפיר עוד חודש"

אני מצדד בח'ברה אחרים וטובים ששיבחו וכתבו את פעילות פלגות הדבורים .

אני יודע הרבה על תפקידי הדבורנים מקרוב (דוד שלי הוא צ'יף במילואים ב914) , הח'ברה האלה הם משפחה אחת , חמה,אוהבת , טובה , ללא הבדלי ותיקים צעירים , עם הרבה ראבק , הרבה רצון להמשיך "לטחון" ים ולעבוד קשה בזמן שהסטילנים עוגנים בנמל .
אז נכון , העבודה היא קשה! , העבודה היא טובענית , לא רואים הרבה בית ביחס לסטילנים(היציאות הם כל שבת שניה אלא אם כן על השבת שלך יוצא סיור של הספינה ויש בממוצע 2 אפטרים בשבוע לכל ספינה)אבל רואים הרבה ים , הרבה אימונים עם יחידות כמו ש' 13 וה699 , והרבה גאווה .
יש לציין שגם רק 20% ממי שמבקש דבורים מקבל את מבוקשו.
ד"א-מה שהלך בגיבוש סנפיר האחרון מבחינת פרוטקציות היה מגעיל בעיני . לי הייתה את האפשרות לכך אך סירבתי מפאת רצון לעבור או לא לעבור ביושר.
לא עברתי ואני אפילו שמח על כך , התנפצו לי מס' אשליות כשגיליתי שסנפיר אינה יחידה לוחמת.
בכל מקרה ,
הרבה בהצלחה לכולנו.

למתגייסי חיל הים - נתראה בבקו"ם ביום ראשון .
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר