לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2007, 13:11
  דניאל מ דניאל מ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי IntelligenceAgent שמתחילה ב "יחידות מובחרות"

בעיות גב זה דבר מאוד רציני, בייחוד בכל היחידות האלה שסוחבים שם משקלים ממש ממש כבדים. לפי מה ששמעתי בירפ"א שאחרי גיבוש מטכ"ל\שלדג עושים צילום רנטגן לגב, ככה שאם יש לך בעיות גב זאת יכולה להיות בעיה בשבילך.

ולמרות כל זה שום דבר לא בטוח, יכול להיות שלא יורידו לך פרופיל והכל יהיה בסדר.

בראיון האישי תגיד להם שאתה רוצה להגיע לאחת מהיחידות המובחרות, אבל תגיד גם שלא אכפת לך לשרת בגדודים. העיקר תראה רצון להיות לוחם ולתרום למדינה לא משנה איפה. במבחנים תשקיע ותנסה להוציא ציון כמה שיותר טוב, וזהו בעקרון. אני לא בטוח באיזה כיתה אתה, אבל אם יהיו לך את הנתונים המתאימים אתה תקבל זימון ליום סיירות או בינואר או ביולי (2008 או 2009.. מתי שתהיה בי"ב).. אם לא ישלחו לך אתה יכול לנסות לבקש חריג, אבל יש לך מספיק זמן עד אז.

ביום סיירות תיתן את המקסימום ותסמן מטכ"ל\שלדג בעדיפות ראשונה. אחרי זה יהיה לך ראיון עם פסיכולוג ובדיקת אק"ג, ואז גיבוש. אם עברת אותו יהיו לך בדיקות רפואיות בירפ"א, ואם עברת אותן אתה ביחידה. פשוט אה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2007, 13:30
  תומסון תומסון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.06

כאילו שבגדודים לא ידפק לו הגב.

חבר, כדי להתכונן לגיבוש צריך קודם כל אופי. כושר זה אחר כך. יש אנשים כמוני לדוגמא, שלפני הצבא ולא היה מסוגל לעבור גיבוש צנחנים. והיום אני יכול לסיים לך כל גיבוש בצה"ל. המנטליות שלך משתנה כשאתה בצבא.
אם אתה מהחבר'ה שיש להם את האופי הזה לפני הצבא אז כדי לשפר את הכושר כל מה שנותר לך זה ללכת לים 3 פעמים בשבוע ולרוץ. תתחיל בהדרגה. 20 דקות ריצה בקצב בינוני, אחרי זה חצי שעה שתגיע לשעה ריצה בקצב קל-בינוני בסוף.

וגם תעבוד הרבה על מתפרצת (תן ספרינט 20 מטר תמשיך בריצה קלה דקה ואז עוד ספרינט ככה כמה שאתה יכול ותזכור כמה ספרינטים נתת ותראה את המגמת שיפור שלך)

על בטן וידיים תעבוד כבר מעכשיו בבית.

בהצלחה ילדון
ישן 15-03-2007, 17:54
  Lipside Lipside אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.03
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי IntelligenceAgent שמתחילה ב "קודם כל תודה לכל המגיבים, לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי IntelligenceAgent
קודם כל תודה לכל המגיבים, לא ציפיתי לכזאת תמיכה

דבר שני, לגבי הכאבים בגב. בגלל שיש לי עקמת אני חשוף לכאבי גב יותר מהאחרים ? וזה מתבטא גם בנזק לטווח ארוך ?
ונגיד וקיבלתי פרופיל גבוה ולאחר תחילת השירות אני רואה שכאבי הגב בלתי נסבלים (אני יודע שסובלים בטירונות, אבל אני מדבר ממש על כאב בלתי נסבל), יש אפשרות להוריד פרופיל ולעבור ליחידה מתאימה ?

אתה חשוף יותר לכאבי גב ובעיות גב, באופן כללי. אפילו עם מעט ידע בנושא אני יכול להגיד לך בוודאות שזה מתבטא לטווח הארוך ופעמים רבות הנזק הוא בלתי הפיך אם לא תופסים את הבעיה בזמן.

בהחלט תוכל להוריד פרופיל אם הכאבים יהיו בלתי נסבלים - זאת סיבה טובה מאוד להורדת פרופיל. שום דבר לא שווה את סיכון הבריאות שלך כל עוד אפשר אחרת ותוכל לתרום במקום אחר.

ישן 15-03-2007, 15:58
  XeNo XeNo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
הרצון מבורך זה דבר ראשון.

אני לא חושב שאתה מבין על מה אתה מדבר ולאן אתה רוצה.
אני במקומך הייתי הולך לאורטופד שלך ולעוד אחד ולעוד אחד ושואל אותם בקשר לזה.
האם אתה תהיה מסוגל בכלל לעשות מה שצריך ביחידות כאלה, או אפילו בחי"ר.
קודם כל למנוע פגיעה פיזית בעצמך לטווח קצר/ארוך. הבריאות שלך חשובה הרבה יותר מהשירות הצבאי שלך וכמו כן, גם מבחינה נפשית זה סיפור לא נעים (אני עברתי את זה בעצמי).

בקרבי יש משקלים. לא משנה איפה. בחלק מהמקומות יותר כבדים בחלק פחות, אבל למישהו עם בעיות גב זה בטוח לא עושה טוב.
תחשוב טוב טוב מה אתה הולך לעשות ואני ממליץ לנסות להגיע לפרופיל ריאלי שלא יזיק לך בעתיד.
אני לא מדבר על לרצות להוריד פרופיל ולהיות מניאק, אלא להתייעץ עם כמה שיותר רופאים בקשר למה מותר לך ומה לא. תהיה ריאלי, לא כל אחד יכול להיות ביחידות האלה, כמו שלא כל אחד יכול להיות דוגמן/רקדן/כדורגלן וכו'.
ישן 15-03-2007, 18:18
  סטריקס סטריקס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.03.07

בצו ראשון כבר ישאלו אותך בראיון אישי לאיזה יחידה אתה רוצה ללכת אם אתה אומר שאתה רוצה סיירות יש לך סיכוי גבוהה בקטע של הגב העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה להירשם לחדר כושר או להתאמן לבד על תרגילים של גב אבל אל תעשה תטעות שלי ותאמן אחרי שאתה מתייעץ עם מדריך כושר כל שהוא אני התחלתי להתאמן בחדר כ0ושר לקראת הגיוס וזה עשה לי בעיות של כאבים במפשעה ויש מצב שהגיוס הקרבי שלי נדפק בגלל זה (יום ראשון אורטופד תחזיקו לי אצבעות) תעשה את זה בהדרכה אם תפתח את שרירי הגב שלך כמו שצריך לא יהיו לך ממש בעיות בגיוס ולהפך ......

גם אם לא תקבל יום סיירות מניסיון של הרבה אנשים פה תבלבל להם תמוח כל יום פקסים טלפנים לא משנה כמה אנשים שם אומרים לך לא תמשיך לנדנד וזה רק עניין של זמן גם אם יקח שנה שתקבל תיום סיירות

אגב כל הכבוד על הרצון לתרום בגיל שך חלמתי לעשות שירות לאומי חח
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר