לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-03-2007, 22:49
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא אמרתי "לא מוכשר"
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "דווקא הבחור מוכשר"

אלא ששני הורים שהם אסטרונאוטים שחיים בבניין גילמן, זה לא מתכון לחיים נורמאליים.

בכל מקרה מכתבה שריפרפתי בה היום אודות הכלבה הזקנה (בידיעות למיטב זכרוני) השתמע שלא היו לה ילדים משלה. בעלה טען משהו כמו "הייתי בשבילה לא רק בעל, אלא גם אח וילד".

מאותה כתבה השתמע גם שהנ"ל הייתה אדם מאוד לא נחמד, אגוצנטרי וכזה שככל הנראה הפאסון של ה"קיצוני יותר מקיצוני" היה חשוב לו מעבר להכל. אורי אבנרי ושולה אלוני - שני קשישים קיצוניים בעצמם (ולגבי האחרון: אדם לא נחמד ואגואיסט בזכות עצמו) - לא מצאו הרבה דברים טובים להגיד עליה, וזה עוד בעודה נחה בפריג'ידר אחרי שפרסו אותה כהוגן בכדי לגלות מה הביא למותה (ככל הנראה קריש, "מהמוצדקים שבקרישים, מ-ה-מ-ו-צ-ד-ק-י-ם").

מוזר ששני ריינהרטים אוייבי העם היהודי מצאו את מותם מוקדם מהצפוי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-03-2007, 23:25
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ב"לא נחמד" דיברתי על טניה, לא על שבתאי
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי קגנס שמתחילה ב "בהחלט לא אדם נחמד, מר אהרון שבתאי"

הוא גם מעולם לא התיימר להיות בליגה הלאומית של הקיצוניים. אורי אבנרי, אם לפשט את הדברים, הוא "מהפכן wannabe". קל לנחש את זה לא רק לפי הרקורד הזיגזגי שלו, אלא בקריאה בין השורות. כשמסיבות כלכליות הלכו לעשות מתיחת פנים ל"כסית" (בזמן פרפורי הגסיסה של המקום) נכתבה כתבה מצחיקה ברמה היסטרית באחד המוספים אודות ה"מלחמה על כסית". בעל המקום החדש - מי שהיה אחד מיושביו לשעבר - טען שחבורת האשמאים ובהם אבנרי הם קמצנים שאוכלים טוסט אחד על שלושה אנשים ו"משתינים על מושב האסלה" ( ). מעבר לכתבה העצובה מצחיקה הזאת, מעניין היה לקרוא את דבריו של אורי אבנרי אודות חשיבות בתי הקפה משום ש"כל המהפכנים ישבו בבתי קפה בוינה לפני שיצאו לחולל מהפיכות". האיש פשוט לא התבגר והוא עוד נער מתלהב.

פעם נעשה עליו סרט תיעודי הזוי ואחד הקטעים המעולים היה שכאשר המראיין "העיז" לפתח שיחה עם גברת אבנרי על פוליטיקה, ולא ממש התעניין באורי עצמו, האדון אבנרי - ממש כמו ילד שמקנא בתינוק חדש - התחיל להפריע ע"י התעסקות באלף ואחד דברים רועשים מסביב. זה היה מראה מעורר רחמים. גם הוא כמו, ריינהרד, לא יותיר אחריו לא ילדים ולא מורשת.

ישן 19-03-2007, 12:51
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
מתוך כתבה עליה בידיעות אחרונות. אני חושב שהמילים הללו אומרות הכל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ידיעה שהגיעה מגולש מהימן: אמש נפטרה בניו יורק פרופ' טניה ריינהרט."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אורי אבנרי
הגישה שלה הייתה מאוד רדיקלית...לידה הייתי ציוני דגול...היא שללה,למעשה, את קיום מדינת ישראל. אני מגדיר את עצמי כפוסט ציוני - אני מכיר בציונות ובערכה, אבל חושב שהפרק הזה בהיסטוריה נגמר וצריך ללכת הלאה. היא לעומת זאת, מעולם לא הייתה ציונית. אנטי ציונית מובהקת.. שנינו התנגדנו באופן נחרץ לכיבוש - אבל היא הלכה רחוק מדי. היא רצתה, למעשה, לשפוך את התינוק עם מי האמבטיה.

ואנחנו נגיד - ברוך שפטרנו!

ישן 19-03-2007, 13:02
  הנביא עמוס הנביא עמוס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.06
האשה הזו התפרסמה בזכות מעלליה הפוליטיים, ולא בגלל הישגיה המקצועיים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ידיעה שהגיעה מגולש מהימן: אמש נפטרה בניו יורק פרופ' טניה ריינהרט."

יש הרבה שמשבחים אותה "למרות" קיצוניותה, בגלל הישגיה המקצועיים והיותה "אמיצה".
כמו קיצוניים רבים אחרים, היא ניצלה את המדינה הסובלנית והדמוקרטית בה חיה (קודם ישראל ואחר"כ ארה"ב) לביקורת ארסית נגד ישראל. אני לא מגדיר זאת אומץ, כי לא נשקפה לה שום סכנה מכך.
אילו היתה פמיניסטית בסעודיה למשל, זה דבר אחר.
אני רואה אותה כאוייב המדינה הציונית, כל' כאוייבת פרטית שלי.
העובדה שהיא מתה אינה מפחיתה מהנזק העצום שהיא גרמה לנו.
יהי זכרה מקולל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר