לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-03-2007, 21:38
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דרך מי בחר הירשזון להגיב לחשדות נגדו? התשובה קלה: אילה חסון...

הירשזון העביר לאילה חסון ("באופן בלעדי", כפי שטרח חיים יבין לבשר לאומה הנפעמת...), את
תגובותיו לפרשיות השונות. ובכן:
1. תיק הדולרים הוא תוצאה של רצון הירשזוני נחוש שלא לתת לקומוניסטים האנטישמים הפולנים
להנות מכספי מצעד החיים, אלא להשיבו ארצו, אל חיק המולדת. לשם כך היה מוכן הירשזון הגיבור
לקחת סיכון ולעבור על החוק הפולני (שאסר אז על הוצאת מט"ח), וכפי שאנו רואים - הוא שרד גם
אחרי שנתפס...
2. פרשיות הסתדרות העובדים הלאומית קשורות בעובדים שהסתבכו עם השוק האפור, בנוסח עופר
מקסימוב.
3. הירשזון לא מתכוון להתפטר, וגם מזוז לא רואה סיבה שישעה עצמו, למרות שמזכירתו, הקשורה
באותן פרשיות - דווקא כן הושעתה...

----------------------------------------------------------------------------

יש ויש סיבות להתגאות בהירשזון שלנו. עסקנצ'יק חסר צבע שהצליח להשתלט על ארגון עובדים קטן וזניח לכאורה, ועל מצעד תלמידים שנתי ביום זכרון לשואה ולגבורה - הצליח להפוך את שניהם
למערכת ראוייה ומשומנת, שכרגע נחקר חשד שהוא הרוויח ממנה אישית, ואף ניצל אותה כדי
לסייע לידידו ומיטיבו, אהוד "הפופולרי" אולמרט.
למרבה השעמום, זכינו לראות עוד מושחת-לכאורה מאט"ד שבוחר בדוברת הרשמית (אני חושש
שאם בראון לא ישים לב, היא תחליף אותו בתפקידים נוספים בהמשך, שכן מעמדו כפולט דפי
המסרים הראשי, נמצא בסכנה מוחשית...), כדי להפיץ את הגירסא האדלרית-ויסגלסית לחשדות
נגדו.
אני חושב שהחבורה שעומדת בראש אט"ד קובעת שיאי שחיתות לא רק במושגים ישראליים
(ויש לזכור שאנחנו תמיד כיכבנו בתחום...), אלא במושגים בינ"ל. אני חושב שאם תתקיים
אולימפיאדה בתחום זה, הנבחרת של ממשלת אט"ד (אחרי הכל, גם הפרטנר הקואליציוני עמיר
"סידרתי הנחות לקבע בשביל לעזור לאחותי בבחירות" פרץ - יכול לתת סיוע אגפי), מועמדת
חזקה למדלית זהב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-03-2007, 21:55
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

"ועתה נעבור למספרי החרום.."
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דרך מי בחר הירשזון להגיב לחשדות נגדו? התשובה קלה: אילה חסון..."

"בית החולים הלל יפה בחדרה , בית החולים לניאדו בכפר סבא ובית החולים יוספפפטל באילת, שם בעיר הקיט המפוארת הזאת נפשנו אני ואשתי לא מזמן, מיד לאחר המהפך של 77. ונעבור לידיעה שהגיעה זה עתה , שר האנרגיה גונן שגב השתתף היום בטקס של אל-סם ונאם בגנותם של המבריחים סמי הזיה ארצה, מהסוג שגורם לרטרו-וירוס אנכרוניסטי הנפוץ במזנון הערוץ הראשון שם אכלתי אמש פתיתים ושניצל שקיוויתי שאיננו מכיל סממיות וגם ניסים קיוותי קיוה איתי ונעבור לכתבנו בשטח דן סממה. שרי רז , יש פצועים?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 21-03-2007, 21:58
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

קשה להאמין, אבל אילה חסון מקבלת כעת תכנית שלמה כדי ליחצן את הירשזון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דרך מי בחר הירשזון להגיב לחשדות נגדו? התשובה קלה: אילה חסון..."

בתכנית "מסיבת עיתונאים", הוזמנו יוסי פריצקי, יוסי סידבון ועודד שחר, לדיון מרתק. הדיון נפתח
במסיבת העיתונאים העתיקה של הירשזון שבה הוא סיפר שמאיימים עליו (זה היה עוד לפני המלחמה,
ביוני שעבר).
אחרי הטקסט המשתפך (שכידוע מעולם לא לווה כחשיפת המאיימים, או בהגשת תלונה למשטרה...),
פתחה דוברת אט"ד בדיון עם פריצקי אודות הדרך שבה אנשי ההון מאיימים על שרים אמיצים
ומחסלים את הקריירות של מי מהם שלא מכפיף ראשו בפניהם...
עודד שחר אח"כ בא ומספר לנו שהירשזון הגיבור הלך בשעתו נגד אל-על, שניסתה למנוע את פתיחת
השמיים - ואח"כ הם נזכרו לעדכננו שידיעות אחרונות הוא שביצע את התחקיר כנגד הירשזון...
הם לא אומרים זאת, אבל אני מניח שיגידו זאת (או שאמרו ופספסתי...) או ירמזו זאת, אבל
ידיעות ואל-על נמצאים בקשרי משפחה (תמי מוזס-בורוביץ' נשואה לדדי בורוביץ'), ולכן כמובן שהצדיק
הירשזון נרדף...
דעתי האישית: אני לא חושד בצדיקותם של בעלי ההון, וייתכן בהחלט שיהיה מי שרוצה להעניש את
הירשזון ולחשוף פרשיות שלו - אבל זה לא מוריד במאומה מהדיון האם יש בפרשיות האלה אמת.

בכל מקרה, ערוץ 1 (שאנחנו משלמים את משכורות עובדיו) ממש נרתם בנחישות למען הגנת איש
אט"ד נוסף, החשוד בשחיתות - וכרגיל, למשמימה הוצבה העיתונאית הכי מתאימה למשימה
שדורשת אפס באינטגריטי: אילה חסון.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:04

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר