לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2007, 22:39
  משתמש זכר XpHunTeR XpHunTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.04
אני מתגייס ביום ראשון לחיל שאני לא רוצה

ביום ראשון אני אמור להתגייס לתותחנים אבל אני לא רוצה להיות בחיל הזה אלא בחיל עורפי איכותי כמו 'חיל תקשוב' או בקיצור משהו שקשור לאלקטרוניקה\מחשבים..לא אכפת לי להיות קל''ב \ לא קל''ב.

לפי מה שהבנתי ביום ראשון אני יראה קצין מיון שיגיד לי שאני מתגייס לתותחנים..
אני יגיד לו שאני לא רוצה וגם לא יכול להתגייס מסיבה בריאותית ואבקש לראות רופא..
לפני קצין מיון או אחריו אני אמור למלאות שאלון שבו אני יגיד שאני נלחץ, יש לי פחד גבהים, פחד ממקומות סגורים ועוד כמה דברים...תכלס זה נכון, אני לא משקר בנוגע לזה..וגם הבנתי שתהיה אופציה לבקש רופא..

**לפני שבועיים שלחתי פקס עם עידכון המצב הבריאותי שלי..ושלחו לי תשובה שהם ראו את כל המסמכים ולא מוצאים סיבה להוריד לי פרופיל ל64 אבל "סעיפי הליקוי הותאמו.."**

כשאני יראה רופא אני מתכוון לתת לו את כל המסמכים ולהגיד לו שכואב לי הגב, הברכיים והעקב אחרי הליכה של שעה בערך, ולהגיד שהשירות בקרבי יחמיר את המצב הבריאותי שלי, ושגם בצו הראשון בהתחלה היה לי בכלל פרופיל 64 ואז בסיכום פרופיל זה עלה ל72 וזה לא היה אמור לעלות וכו'..

האם לדעתכם הוא יוריד לי פרופיל מ72 ל64 ויתן לי את המנילה של העורפי?
התכנון שלי זה להגיע עד אליו ושממנו אני כבר אקבל את מה שאני רוצה..
אם כל זה לא יצליח אז אני יאלץ לבקש קב''ן ולספר לו את כל מה שאמרתי בהתחלה שיש לי פחד גבהים וכו'...וגם יוסיף עוד כמה דברים שהם הקצנות אבל האמצעים מקדשים את המטרה!

יש לכם טיפים? הערות לגבי התכנון שלי? אולי עברתם חלק מהדברים ואתם יודעים מה צריך לעשות\להגיד? אני רוצה להתחיל ברגל ימין ובחיל ותפקיד שאני רוצה, מה שיתן לי מוטיבציה וגם יתרום הכי לצבא.

תודה רבה..ממש חשוב כי אני דיי בלחץ מזה!

בקשה אחרונה למנהל - בבקשה לא לנעול..אני לא אחד שרוצה להשתמט מהצבא אלא פשוט אני מכיר את האופי שלי ואני יודע שקרבי לא מתאים לי, כל מי שאני מכיר אמר לי אותו דבר..אני יודע שאני אתרום יותר לצה''ל אם אני אהיה במשהו שאני רוצה ושמתאים לי כמו בסביבת מחשבים..התרומה תהיה יותר גדולה מאשר אם אני אהיה בקרבי כמו תותחנים עם כל הבעיות שיש לי [אלרגי לאבק, פלטפוס וכו'............]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-03-2007, 22:52
צלמית המשתמש של fealls
  fealls fealls אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "אני מתגייס ביום ראשון לחיל שאני לא רוצה"

לא יכול להגיב בנוגע ל"תוכנית" שלך, אבל רק יכול להגיד שאני בערך ההפך שלך
יכולתי להגיע ליחידות כאלו ואחרות בתחום המחשבים\אלקטרוניקה, ובעיקרון ממש לא רציתי אבל אמרתי שאם ילך עם מודיעין אז אני אלך על זה...
בסוף, שלושים יום לפני הגיוס גיליתי שנפלתי על תקנים (פרופיל 82 לא ממש תרם :\).
(אגב, ממש לא קשה להגיע ליחידות אלקטרוניקה השונות, כמובן אם למדת לפני אלקטרוניקה... אז איפה היית עד הגיוס?)

לאחר מכן שיבצו אותי לחיל התותחנים, ואני מרוצה. המוטיבציה שלי בשמיים, אני מורעל ברמות מטורפות, ולא משנה מה יקרה, אני תמיד אופטימי ובטוח שאני אהנה אם אני אתן לעצמי להנות.
אז, אני רק מקווה, שאם ואחרי הכל לא יצליחו מאמצך להגיע לתפקיד בחיל התקשוב או תפקיד עורפי אחר שתרצה, תגיע לשיבטה עם ידיעה שאפשר בכל זאת להנות אם תשאיר ראש פתוח

בהצלחה!
ישן 22-03-2007, 23:57
  Carbon_Dioxide Carbon_Dioxide אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.02.07
שיהיה לך בהצלחה עם התוכנית
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי fealls שמתחילה ב "לא יכול להגיב בנוגע ל"תוכנית"..."

תראה אחי אני גם כן לא יודע לגבי התוכנית שלך אבל בדרך כלל להוריד פרופיל זה מאוד קשה והבעיות הפיזיות שתיארת לא מחייבות להוריד פרופיל מתחת ל72, קח אותי לדוגמא היה לי דיסקוס בגב ולחץ וכאבים במשך שנה ואי יכולת לתפקד ורק נתנו לי 72, בקיצור סביר להניח שיתנו לך פטורים מסוימים בזמן השירות.
דבר שני, פחד גבהים ופחד ממקומות סגורים לא ממש יעזרו לך כי אתה לא תהיה בגבהים מטורפים ובמקומות סגורים ככה שאני לא מאמין שהקב"ן יעזור לך במידה מסוימת אבל אני מאחל לך בהצלחה בהמשך.
דבר אחרון תח"מ זה אחלה חיל ואני גם שמח שאני משובץ אליו ואני יש לי אחלה מוטיבציה ואני מאמין שאני יהנה בזמן שיקרעו אותי בטירונות.

ישן 23-03-2007, 02:29
  qqqq123 qqqq123 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "אני מתגייס ביום ראשון לחיל שאני לא רוצה"

חחחחח כמה טענות כמה זיוני שכל יש לך חחחחח אם הייתי שם הקצין מיון לא הייתי מתייחס אליך מה זה אתה לא רוצה ללכת לשם מה אתה חיי בשוודיה מה זה אתה מקבל על פי רצונך אתה חיי במדינת ישראל ובתותחנים צריכים אותך חח אין לא יעזור לך חחחח אתה תעלה על האוטובוס כמו כולם ותטעם קצת אבק חח אל תדאג אתה תיהיה תותחן למופת חחחח איזה מצחיק אתה אחי חח אם הייתי שם הקצין מיון והיית אומר לי את כל הדברים האלה הייתי נופל על הריצפה מרוב צחוק .. זה שטויות מה שאתה הולך לעשות
עכשיו תקשיב אתה רוצה לצאת משם אז ככה תעלה על האוטובוס תגיע לטירונות ושם תתחיל לשחק אמרת שכואב לך העקב אחרי שעה אז תראה את זה תתלונן בזמן פעילות ושם כבר תתקמבן עד שתצא יהיה קצת קשה אבל אם תלחם ותלונן בלי להפסיק בסוף תקבל מה שתרצה בנתיים אין לך סיכוי לפי דעתי
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר