לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2007, 21:59
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nivlevy89 שמתחילה ב "חובלים"

קשה לי להשוות לגיבושים אחרים כי לא הייתי בשום גיבוש אחר... אבל מה ז"א קשה מבחינה מנטלית?
זה אומר שיש הרבה דיסטנס (פעורי שאל שאלה טובה... אין דיסטנס בגיבושים אחרים?) והמון המון תיזוזים... על כל שטות מתזזים אותך ויש רגעים שזה נראה כאילו אין לזה סוף ופשוט בא לך לנוח ל-2 דקות... זה לא קשה פיזית... מה כזה קשה להסתדר בשלשות?! אבל זה קשה מנטלית. לדוגמא בערב-לילה הראשון לפני שהלכנו לישון התחילו לתזז אותנו במשך הרבה זמן וזה פשוט נראה כאילו אנחנו לא נישן היום... אבל פשוט צריך לזכור שהכל הולך לפי לו"ז סגור מראש וש6 שעות שינה אתה תקבל... פשוט לזרום עם זה...
עוד דוגמא? היום ים... פיזית, זה לא יום קשה... אתה לא מסיים אותו שכל השרירים שלך תפוסים או משהו בסגנון... אבל ההרגשה הרעה של להיות בס"ג ובסירת הקאות וההרגשה המגעילה שכולך מלא בקיא של אנשים שאתה אפילו לא יודע איך קוראים להם היא קשה מנטלית... מן הסתם בא לך להפסיק את זה וללכת הביתה... אבל לא צריך להיות איזה בנאדם מדהים כדי לא לפרוש ולסיים את הגיבוש... באמת שלא...

בגיבוש מחפשים תכונות ספציפיות שלא מחפשים בשייטת לדוגמא... בגלל זה יש המון משימות של דיון (נותנים לך מצב היפוטתי ואתה אמור לפתור אותו שבעצם אין פתרון ואז לעשות דיון עליו בקבוצה) ורוצים לראות מי מצליח לחשוב בהיגיון בתרגיל ומי שולט בדיון. יש משימות פיקוד שבהם אתה מקבל משימה לפקד עליה (אחת בים ואחת יום אח"כ ביבשה...) כמו לבנות מתקן כלשהו...

האם שווה להיות בחובלים למרות הקבע הארוך והכל? אפילו אני עדיין לא החלטתי את זה וזאת די החלטה אישית... שאני אדע מספיק כדי לשכנע את עצמי אני אגיד לך מה אני חושב.

אם יש לך עוד שאלות על הגיבוש או המיונים יש לך פה אותי ואת פעורי לענות לך...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-04-2007, 00:32
  stinger360 stinger360 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.05.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי nivlevy89 שמתחילה ב "עם יש לך טיפים לגיבוש : למשל..."

שמע, קודם כל באמת חשוב שתקרא ותפנים טוב את המאמרים... בעיקר את החדשים כי הם מאוד מדוייקים... אלא אם יבחרו פתאום לשנות לכם משהו ולא נראה לי שזה יקרה.

מה להביא?
-חשוב מאוד מאוד להביא פנס.
-איזולירבנד ואזיקונים לשפצורים
-אוכל טעים שיהיה ליום האחרון...

מה חשוב לעשות?
-חשוב מאוד לתת את המקסימום בכל דיון או משימה ולא לזרוק זין גם שעייפים. תזכור שמסתכלים עליך והדברים האלה הם הדבר העיקרי בגיבוש אפילו שהם לוקחים במצטבר חלק יחסית קטן ממנו...
-בכל דיון, בזמן שיש לך לחשוב לבד, תנסה מראש לחשוב (ולרשום על הדף!) מה אתה הולך להגיד... ברגע שמתחיל הדיון לנסות להכניס את הטיעונים שלך אבל להיזהר לא לצעוק או להידחף לדברים של חברים.
-חשוב מאוד להבין- זה גיבוש, לא כל בעיה שמציגים בפניך היא ניתנת לפתרון ולא כל משימה שמטילים עליך אתה יכול לסיים... המטרה היא שתנסה, אפילו אם תעשה חצי דרך זה בסדר... הם לא חושבים שאתה באמת יכול לסיים את המשימה בזמן שניתן.
-ביום ים, שאתה בסירת הקאות, הכי חשוב זה שתחייך... אתה נמצא בתוך קיא של אנשים וזה ממש מגעיל ובא לך גם להקיא. פשוט תנשום מהפה בלבד (בלבד!) ותחשוב על דברים אחרים... זה באמת לא כזה נורא כמו שזה נשמע. בדיון, גם אם אתה לא במצב האופטימלי שלך (בחילות/הקאות) תנסה לתת את המקסימום.
-תלמד בלילה! נכון שבא לך לישון ולשים זין על הכל אבל תחשוב ככה: מה יותר חשוב? עוד איזה חצי שעת שינה שתשלים שתחזור הביתה, או לעבור את הגיבוש?
-עוד טיפ קטן, שמע, בקשר להרצאה, אני קיבלתי את הנושא הכי גרוע שיכול להיות להרצאה בגיבוש הזה והצלחתי כמו גדול. הוא שאל אם אני מוכן להרצאה ביום השני לגיבוש ואמרתי לו שלא... הנושא שלי להרצאה היה קשה וממש לא התחברתי אליו אבל התעקשתי להצליח בהרצאה כי לא רציתי שזה יפיל אותי ולמדתי מתי שהיה אפשר עד שקלטתי את זה. ביום השלישי כבר הרצאתי... אז הטיפ הוא שגם אם יש לך חרא של נושא, תתעקש להצליח בו ואל תיבהל... אל תשכח פתיחה אמצע וסיום ושהכל יהיה מתוזמן כמו שצריך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר