01-04-2007, 00:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.05.04
|
|
שמע, קודם כל באמת חשוב שתקרא ותפנים טוב את המאמרים... בעיקר את החדשים כי הם מאוד מדוייקים... אלא אם יבחרו פתאום לשנות לכם משהו ולא נראה לי שזה יקרה.
מה להביא?
-חשוב מאוד מאוד להביא פנס.
-איזולירבנד ואזיקונים לשפצורים
-אוכל טעים שיהיה ליום האחרון...
מה חשוב לעשות?
-חשוב מאוד לתת את המקסימום בכל דיון או משימה ולא לזרוק זין גם שעייפים. תזכור שמסתכלים עליך והדברים האלה הם הדבר העיקרי בגיבוש אפילו שהם לוקחים במצטבר חלק יחסית קטן ממנו...
-בכל דיון, בזמן שיש לך לחשוב לבד, תנסה מראש לחשוב (ולרשום על הדף!) מה אתה הולך להגיד... ברגע שמתחיל הדיון לנסות להכניס את הטיעונים שלך אבל להיזהר לא לצעוק או להידחף לדברים של חברים.
-חשוב מאוד להבין- זה גיבוש, לא כל בעיה שמציגים בפניך היא ניתנת לפתרון ולא כל משימה שמטילים עליך אתה יכול לסיים... המטרה היא שתנסה, אפילו אם תעשה חצי דרך זה בסדר... הם לא חושבים שאתה באמת יכול לסיים את המשימה בזמן שניתן.
-ביום ים, שאתה בסירת הקאות, הכי חשוב זה שתחייך... אתה נמצא בתוך קיא של אנשים וזה ממש מגעיל ובא לך גם להקיא. פשוט תנשום מהפה בלבד (בלבד!) ותחשוב על דברים אחרים... זה באמת לא כזה נורא כמו שזה נשמע. בדיון, גם אם אתה לא במצב האופטימלי שלך (בחילות/הקאות) תנסה לתת את המקסימום.
-תלמד בלילה! נכון שבא לך לישון ולשים זין על הכל אבל תחשוב ככה: מה יותר חשוב? עוד איזה חצי שעת שינה שתשלים שתחזור הביתה, או לעבור את הגיבוש?
-עוד טיפ קטן, שמע, בקשר להרצאה, אני קיבלתי את הנושא הכי גרוע שיכול להיות להרצאה בגיבוש הזה והצלחתי כמו גדול. הוא שאל אם אני מוכן להרצאה ביום השני לגיבוש ואמרתי לו שלא... הנושא שלי להרצאה היה קשה וממש לא התחברתי אליו אבל התעקשתי להצליח בהרצאה כי לא רציתי שזה יפיל אותי ולמדתי מתי שהיה אפשר עד שקלטתי את זה. ביום השלישי כבר הרצאתי... אז הטיפ הוא שגם אם יש לך חרא של נושא, תתעקש להצליח בו ואל תיבהל... אל תשכח פתיחה אמצע וסיום ושהכל יהיה מתוזמן כמו שצריך.
|