שלום חברה שאלה לי אליכם בעניין חיזוק של הרגליים...
תיראו אני יודע שלא כולם פה מומחי כושר או משהו אבל בבקשה אם יש כאן מישהו שמבין ויכול להגיד לי את התשובה...
נגיד אני רץ מוצ"ש ריצה ארוכה של 9 ק"מ האם זה בסדר להתאמן אחרי זה במכון כושר במשקולות לרגליים..? יענו תרגילים של רגליים ואז ביום שני מנוחה ואז שלישי ריצה ארוכה שוב של 9 ק"מ ולמחורת שוב מכון כושר לרגליים ואז חמישיש שוב ריצה ארוכה ושישי מנוחה האם זה טוב והאם השרירי רגליים יתפתחו ככה? אני פשוט רוצה לפתח את הרגליים יותר שריר וכח
תודה לעונים... וחג שמייח.
אם אתה כבר בכושר טוב ואתה רץ באופן תדיר אז התוכנית שלך לא רעה- זה שני סוגי כושר שונים -אירובי ואנאירובי אז ככה שאתה יכול לשלב באמת בין שניהם אבל עם מנוחה כמו שתיארת
בכל מקרה אמרת שאתה רוצה לעשות כושר בחדר כושר אז אני ממליצה לך פשוט לשאול את מדריכי הכושר הם יודעים הכי טוב.
חג שמח וכושר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "שלום חברה שאלה לי אליכם בעניין חיזוק של הרגליים..."
אחי זה לא המקום. עדיף שתשאל בפורום של מומחי ספורט וכאלה. כאן רוב ה"ממליצים" הם חבר'ה צעירים ללא מושג של ממש, וללא אחריות לדבריהם לגבי המלצות בנוגע לאימוני כושר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "שלום חברה שאלה לי אליכם בעניין חיזוק של הרגליים..."
הסדר לא נכון
אתה צריך ליתאמן אם משקולות ואז לרוץ ולא ההפך
כי שאתה רץ אתה שורף קלוריות ולאימון משקולות לא נשאר לך כוח
ובכלל עדיף לעשות את זה בימים אחרים כי בריצה אתה משתמש בשריר הרגליים ואם התאמנתה עליהם באותו יום יהיה לך הרבה יותר קשה לרוץ
מבין?