לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2007, 05:00
  kingziv kingziv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
שאלה קשה לבעלי יכולת הוכחה !!!

אני לא ממש יודע אם השאלה שלי היא בפורום המתאים אבל אני מנסה בכל זאת מקווה שלא תכעסו ...

השאלה נורא פשוטה כבלי הרשת שאנחנו משתמשים בהם ביום יום בעבודה בבית אותם כבלים שמחברים אותנו לאינטרנט או לכל רשת מקומית שאנו רוצים להיות חלק ממנה , (והסיבה שאני מפרט היא שתבינו שמדובר במליוני כבלים בכל העולם) האם אותם כבלים בתהליך היצור שלהם על ידי המפעלים שמייצרים אותם נעשה באופן אוטומטי לחלוטין ע"י מכונות יצור ללא מגע יד אדם בכל שלב ותהליך או לחילופין האם קיים שלב מסויים בתהליך שבו יד אדם מבצעת פעולה כל שהיא .

התשובה ההגיונית והמיידית היא שהכל נעשה באופן אוטמטי לכן אבקש למי שמתחשק לו לענות לבסס את דבריו עם הוכחות בכל צורה שיבחר.

למי שתוהה מדוע מעניינת אותי התשובה לשאלה שלא מעניינת אף אחד מכם ותוהים מדוע אני מבזבז את זמנכם היא שאני טוען שרק ע"י אדם שנמצא בחלק מתהליך היצור בשלב של הכנסת 8 גידים לתוך ראש ה- RJ45 ניתן ליצור את כבלי הרשת האלה ...כלומר שכל כבל רשת שבו אתם משתמשים אפילו ברגעים אלה כדי לקרוא שאלה זו) נוצר בהתערבות יד אדם בתהליך היצור שלו.

כדוגמא נגדית אתן משהו פשוט כמו דיסקים לצריבה שבהם אני משוכנע שהתהליך יצור שלהם נעשה ללא מגע יד אדם..

אודה לכולכם על התשובות וההוכחות!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-04-2007, 18:52
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kingziv שמתחילה ב "שאלה קשה לבעלי יכולת הוכחה !!!"

ישנן פעולות עדינות בהרבה מהכנסת כבלים לתקע ולחיצתו שנעשות באופן אוטומטי בתעשייה - כמו למשל ייצור שבבים, ננו-טכנולוגיה וכו'. מבחינה מכנית זה אפשרי, ועירוב בן אנוש בתהליך נשמע לי כמו בזבוז זמן וכסף משווע.

בכלל, הכבלים המוכנים לא נלחצים באותה הצורה כמו שאתה לוחץ כבל לבד, הם "ייצוקים" שכאלה...

הוכחה אין לי לדברי, ומצד שני גם אין לי הוכחה שעכשיו באוסטרליה אמצע הלילה - גם אם מישהו יגיד לי את זה בטלפון, יכול להיות שעובדים עלי, או שמי שאני מדבר איתו בכלל לא באוסטרליה.

מצד שני, אני בספק שלך יש הוכחה הפוכה

(וכן, אתה יכול לטרוח טיפה ולשאול יצרן כבלים כמו ש yman36 ציין לעיל)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:24

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר