לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2007, 23:02
  eran447 eran447 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.06
שלח הודעה דרך ICQ אל eran447
שלום ידידי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "בדיוק בגלל זה שאלתי לגבי..."

א. לכל המנפיצים- את הגיבוש הזה (גיבוש שלדג) מתחילים 100 בערך ומתקבלים בין 5-10 (הייתי בגיבוש האחרון והתקבלו בו 7 אנשים ועוד 2-3 שהיו בהמתנה)
ב. הגיבוש הוא לא גיבוש קשה הוא פשוט גיבוש, שלא כמו הקייטנה במטכ"ל (שגם שם הייתי) שלזה הייתי מדביק את השם גיבושון... סתם, גופנית- קורעים אותך עד הסוף, אבל לא כדי לראות עד כמה אתה חזק, אלא כדי לראות עד כמה יש לך רבק או כמו שכינה את זה מישהו- מחפשים את מי שכשקשה אז הוא נושך שפתיים וממשיך ולא מרחם על עצמו ומתבכיין על זה שכואבת לו האנלוידעמה גם אם הוא לא מהכי תותחים בצוות.
ג. הקטע הגופני הוא חשוב כמו שנאמר פה אבל לא הכי חשוב כמו שגם זה נאמר פה. אני הייתי בריצות ובאלונקא וכדו' אחד השפיצים אבל בהרבה דברים ממש לא (זחילות בורות תרגילי ידים ואפילו בניווטים לא הצלחתי כלום וכדו') החכמה היא גם לדעת לומר את הדברים הנכונים בזמנים הנכונים (יש דיונים קבוצתיים על כל מיני מקרים מסוימים, או הרצאות אישיות וכדו') ולדעתי מסתכלים על זה המון- עד כמה הבנאדם היה סגור על עצמו, כמה הוא יכול להשפיע על האחרים ודברים כאלה שאין לי מושג איך להגדיר אותם...
ד. העצה שלי- (וזה בדוק) לא להוריד את החיוך מהפנים כל הגיבוש,לך קשה- לכולם קשה...
בהצלחה, ערן.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2007, 00:55
  ניייצן ניייצן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי y.u. שמתחילה ב "מישהו יודע פרטים על גיבוש שלד"ג"

בעניין הכושר בגיבושים- הם אומנם לא מתחשבים רק בכושר הגופני שלך, אלא לרוב ביותר מזה (כמו שאמרו- אישיות, מנהיגות התמודדות וכולי..)

אבל אל תשכח שבגיבושים כמו שייטת וכדומה כושר עוזר לך להתמודד עם שאר הדברים יותר בקלות. אם אתה סובל מכאבים או לא מסוגל לעמוד בקצב מבחינת כושר- לא משנה כמה ראבק יש לך, עדיין יהיה לך יותר קשה להראות את היכולות שלך (לא מניסיון אישי- אני בכל זאת בת, אבל מחברים שהיו בגיבושי שייטת ומטכל)

ומהניסיון האישי שלי- אחד שהיה איתי בגיבוש היה בכושר על הפנים ולמרות שהוא היה שפיץ בשאר הדברים במסעות הוא לא עמד בקצב ונשבז מזה די מהר, בניגוד למשימות שדרשו פחות כושר..

ניצן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר