12-04-2007, 20:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.04.07
|
|
אז ככה לשתי השאלות שלכם:
אני הייתי קוף, אבל אני יגיד לך מה: אני הייתי בקטע של התלבטות אם לפרוש או לא לפרוש מהקורס בדיוק לפני הצ'קים, ככה שיצא שלא למדתי את הבד''חים עד לשבוע לפני הצ'קים [סורי שכחתי איך קוראים לו]
ב4 ימים למדתי את כל הבד''חים, ואת שאר הנושאים למבחנים [אני לא ירשום מה הם אני לא בטוח בקשר לב''מ]
יש חברים טובים שיעזרו לך, יש שלבים מתקדמים יותר בקורס שיעזרו לך, יש מועד ב' ולפעמים מועד ג' [אני נכשלתי ב4 המבחנים במועד א' ועברתי את כולם יום אחרי במועד ב'].
אם אתה רוצה להתחיל ללמוד עכשיו זה יכול רק לעזור לך, יוריד ממך לחץ עצום מהשבוע הראשון וכמובן שיכול רק לעזור.....מצד שני אם לא למדת, אל תפחד ואל תדאג, תשקיע הרבה ותצליח גם בלי ללמוד חודשים מראש. תמיד יש את אלה שבאים לקורס וכבר יודעים את כל הבד''חים בע''פ ומשננים אותם בלי הפסקה, ואלה שמתחילת הטירונות כבר יודעים אותם, וזה מלחיץ אותך, אבל זה לא אומר כלום בסוף כולם [כווולם!] עוברים את המבחנים וגם אלה שלמדו חודשים לפני עפים בצ'קים, כי שינון בדח''ים וללמוד אותם לטיסה זה דרכים שונות לגמרי ותצטרך ללמוד את כל הבד''חים מחדש בדרך שונה לטיסות.
לשאלה השנייה: זה קשה יותר למי שלא למד, אבל יש כיתת מתקשים, הם באים לקראתך ועוזרים לך, יש גם מועדי ב' ולסטיקרים גם ג' וד'.........במקרה שלי היה מורה לפיזיקה שלימד את החומר בצורה מוזרה וגם כאלה עם 5 פיזיקה כאילו למדו הכל מחדש איתו....זה קצב רצחני וקשה, צריך להשקיע מאוד ולהתאמץ לא להתעפץ הרבה......תשקיע ותראה להם את זה והם יעזרו לך גם.
ואם התכוונת ללימודים לפני הקורס, אז אל תעשה את זה, שם ילמדו אותך הכל מההתחלה, גם אם זה בקצב מהיר, תנצל תזמן לפני הגיוס להנות, לא ללמוד! בד''חים כן, אם בא לך (= אבל לא להגזים
נערך לאחרונה ע"י dahash בתאריך 12-04-2007 בשעה 20:13.
|