לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-04-2007, 23:37
  DangON DangON אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.07
ציוני בגרות ועתודה...

שלום,
אני כרגע מועמד לעתודה במסלול רפואה.
בגלל כל השביתות עכשיו אני די מפחד שאני יתקע עם כל מני בגרויות חסרות או עם ציונים נמוכים (אני צריך לעשות כמה שמיניות באוויר ביוני\יולי עם כמה בגרויות שונות כדי להספיק...מתמטיקה למשל אני חייב לגשת במשהו למועד ב').
המורה שלנו במתמטיקה לא הכין אותנו בקושי לרוב החומר במתמטיקה(הוא תכנן כל השנה על חופש פסח...ואז התחילה השביתה) ובעוד שבועיים יש לנו מגן על חומר שאת רובו אני לא מכיר בקושי כי אני אישית לא לקחתי מורה פרטי כמו הרבה אנשים.
בעוד כל מני מקצועות שהובטח לי שאני יוכל לעשות כמה מבחנים חוזרים(כאלו שפספתי בגלל כל מני מיונים למודיעין,מחלות...או שקיבלתי ציון נמוך או לא מספיק בראשון) כבר לא ראיתי את המורים הרבה זמן ואני מניח שבגלל השביתה הם לא יתנו לי להבחן.
בקיצור די נדפקתי :-\

רציתי לדעת האם הצבא יתייחס לזה? אולי הם יסכימו לתת לי דח"ש של עוד חצי שנה(העבירו לי את הגיוס מיולי למרץ בגלל העתודה) כדי שאני יוכל לשפר בגרויות ולגשת שוב לעתודה?
או שיעשו הקלות בקבלה לאוניברסיטה לעתודאים על סמך בגרויות קודמות,נתונים אישיים ופסיכומטרי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר