18-04-2007, 18:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.11.02
|
|
|
שני רופאים בכירים מתל השומר נעצרו
בחשד של דרישת שוחד עבור טיפול בתינוקת חולת סרטן.
למגינת ליבם של ""הפטריוט"" ומריעיו אני עומד לכתוב הפעם דברים חיוביים.
כשהתברר סופית אחרי ביופסיה שאכן יש לי סרטן בגרון איפשרו לי בקופת חולים מאוחדת לבחור בית חולים, למזלי יש לי קשר משפחתי וחברי עם צוותות במחלקות אונקולוגיות בכמה בתי חולים וכולם המליצו פה אחד על "רמבם" בחיפה.
חודשים ארוכים ראיתי שלושה צוותים רפואיים החל מאחרונת כח העזר ועד הפרופסורים ראשי המחלקות הכימוטרפיות וההקרנות וראש המערך אשר גילו מקצועיות ומסירות ללא בקשת פרוטה, מחצית מהרופאים והאחיות הם ערבים ואנשים ניפלאים אשר ראיתי אותם מגיבים בסבלנות ואורך רוח במקרים בהם אדם אחר היה מתפרץ, ראשי המחלקות השתתפו בסיור רופאים לפחות שלוש פעמים בשבוע ואיש לא דרש פרוטה, הרופאים והאחיות עבדו קשה ותמיד חייכו וניחמו וגם רמתם המיקצועית גבוהה ביותר וההוכחה היא אחוזי ההצלחה הגבוהים וזאת למרות שמגיעים חולים אשר בבתי החולים במרכז היו מועוברים להוסטל דהיינו שאין סיכוי להציל אותם.
גם היום כשהסרטן נוצח סופית ולפני, בגלל ההקרנות שהרסו את בלוטת הרוק ואת כל השיניים, תהליך שיקום ארוך יש לי הטלפונים הישירים של ד"ר אבו שקרה ופרופסור קוטן ואם אני מתקשר אני נענה מיד, לשמחתי בשנה וחצי האחרונה הטלפונים היחידים שלי להם הם ברכות לחגים.
|