שלום! 1)מה צריך להיות/לעשות כדי לשרת ביחידות קרביות מובחרות? 2)האם כל אחד יכול לשרת ביחידה כזו?אם לא,למה? אנא ענו לי מהר..תודה תודה מראש,אבירן.
ענו לך בצו"ב שתערוך חיפוש קודם כי השאלה שלך נורא נורא כללית... אז למה לא עשית את זה? בן כמה אתה אגב?
1. להגיד את זה בצו ראשון 2. להיות בעל פרופיל רפואי מתאים 3. להיות בעל נתונים אישיים סבירים (ציונים בצו ראשון, מוטיבציה וכו') להרחבה- כנס לעוגן המאמרים שבראש הפורום, שם תוכל לקרוא על המיונים השונים החל מהצו הראשון.
לעולם אשא דגלך בגאווה
אני חדש בפרום זה אני לא יודע איך לערוך חיפוש..אז תענו לי בבקשה או שתפנו אותי לאיזשהו מקור שממנו אני יוכל לדעת את התשובה.. תודה..אבירן..
בפינה השמאלית למעלה יש שדה חיפוש.
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________
כנס לשם ולחץ על אותם קישורים. יש שם הכול (כמעט).
למישהו יש מושג איפה אנ ייכול לתרגל את המבחנים של הצו ראשון??... אני חושש שזה מה שימנע ממני ללכת ליום סיירות.או מה לומר בראיון האישי? בכל טיפים לעלות את הקב"א.. תודה.
אין טיפים. יש לעשות את הכי טוב שלך. מה שנמצא בפורום הוא המקסימום שניתן לומר. אתה מוזמן להכנס לעוגן המאמרים ולקרוא.
הטיפ הכי טוב: לישון טוב בלילה... טיפ שלא ממש הקשבתי לו ובגלל זה קצת אכלתי אותה... רק אל תזלזל בצו ראשון כמו שהרבה אנשים עושים ותעשה את ההכי טוב שלך.
תבקש בסטימצקי ספר הכנה לצו ראשון. אמור להיות שחור כזה עם ציורים ירוקים כאלה של טנקים ואנערף. מספיק לעבור עליו וזה עוזר