לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-04-2007, 16:20
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אני חייב לחלוק עליך בעניין זה !...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי רמבו 6 שמתחילה ב "בתקיפה שכזו על ידינו הנזק יהיה סמלי בלבד כמו תקיפת משגרי קסאמים"

כדבריך - מתקני הגרעין (ולפחות העיקריים והחשובים מביניהם) הם בהחלט מטרות איכות אך פרט אליהם בל נשכח את כל מה שקשור לשאר התשתיות כגון מבני ממשל, תחנות כח, שדות תעופה (צבאיים אך בעיקר בין לאומיים), נמלי ים, מתקני הפקה / שאיבה ואחסנת נפט ומוצריו (שזו כבר עשוייה להיות פגיעה כלכלית קשה), תחנות שידור של טלויזיה/רדיו, ואפילו תחשוב על התוצאות שעשויות להיות במקרה של תקיפה של סכר כזה או אחר....
אני לא בטוח שיש "מאות או אלפי" מטרות שכאלה כפי שכתבת (וגם אם כן אז מביניהן ייבחרו הכואבות ביותר).

זו רק רשימה חלקית שנכתבה "בשליפה" !

בעניין הסיכון - לא הייתי ממהר להגדיר משימה שכזו כמשימת התאבדות !
משימה שכזו חייבת להיות מתוכננת לפרטי פרטים ומתוזמנת היטב כשחיל האויר הישראלי כבר הוכיח בעבר את יכולתו לפעול בטווחים ארוכים ובאופן מדוייק להפליא !
לא הייתי ממהר להספיד...

ובכלל - במצב של מלחמה עם איראן קח בחשבון שחלק נכר מהכח הצבאי שלה לא יבא כלל לידי ביטוי לדוגמא - חיל הים וחילות/כוחות יעודיים אחרים.

קצת יותר אמונה בכוחו של צה"ל לא תזיק !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-04-2007, 18:19
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי gps שמתחילה ב "[font=Verdana]תוסיף לבאלאגן..."

ןעל זה ניתן להוסיף עוד מאות של מטרות צבאיות "בכירות" כולל מפקדת משמרות המהפכה במאשהד.

פלוס מוטיבציה לא אי אי אייי של הצבא האיראני (לא להתרגש מפירסומי IRNA וכד')

לחלק לעובדה שישנם כוחות רבים מתוך אפגניסטן ועירק שדי סרים לפקודתו של בוש (בינתיים) במסגרת הקואליציה,כך שאנחנו לא לבד ואיראן עדיין לא אימפריה.

תעלו בריבוע באמצעות צי קטן וחביב של מפציצים בדיאגו גרסיה,3 נושאות מטוסים באזור והתמריץ הקטן שבו בוש יכול לזכות במחמדי נפט איראני במסגרת "פיזור" משמרות המהפיכה וחזרה לשילטון שפוי באיראן (אני ממליץ להפריד בין משמרות המהפיכה והצבא האיראני באופן תפיסת עולמם)

התוצאה בהחלט יכולה להביא לשוויון לפחות.
ישן 28-04-2007, 13:53
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
כתבה בנושא ... אומנם קצת שונה אבל קשורה...
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי Shay3434 שמתחילה ב ""לשגר" לאיראן מסר"

אולמרט: לא שוללים פעולה צבאית נגד אירן

רה"מ אמר בראיון למגזין גרמני, כי ניתן לפגוע קשות בתוכנית הגרעין האירנית. לדבריו, הדבר יצריך מתקפה בת עשרה ימים, במהלכם ישוגרו 1,000 טילי שיוט

ראש הממשלה אהוד אולמרט אמר כי ניתן לפגוע באופן חמור בהמשך פיתוח הגרעין באירן על ידי מתקפת טילים בת עשרה ימים. לדבריו בראיון למגזין הגרמני פוקוס, אמר ראש הממשלה כי איש לא שולל בנקיטת פעולה צבאית נגד אירן, אם זו תמשיך להתנגד לעמדת האו"ם.

"ייתכן שזה בלתי אפשרי להרוס לחלוטין את תשתית התוכנית הגרעינית של אירן, אבל יהיה אפשר לפגוע בה באופן שיחזיר אותה שנים אחורה. זה ייקח עשרה ימים ויכלול שיגור של 1,000 טילי שיוט מסוג טומהוק", אמר אולמרט.

אולמרט אמר עוד כי יש לתת הזדמנות לעיצומי האו"ם לפני שקילת פעולה צבאית. לדבריו, "עלינו לתת לתהליך של האו"ם זמן להשפיע", והבהיר כי "אין לנו כוונה לתקוף את אירן כרגע".

ראש הממשלה הדגיש כי הוא מטיל ספק ביכולותיה הגרעיניות של אירן כיום, וטען כי להערכתו, תוכנית הגרעין של אירן אינה נמצאת בשלבים המתקדמים עליהם הצהיר הממשל בטהרן. "עדיין יש בידינו זמן לעצרה", אמר.

http://news.walla.co.il/?w=//1098053

-----------------------------------------------------------------------

מישהו מוכן להסביר לי משהו?!

מדוע מדבר על זה יותר מדיי הדביל? שיש לנו נשק לניטרול.. שיש לנו ככה .. את מי אתה בדיוק מנסה להרטיע? את הקוף מאירן?

BOSS11

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:41

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר