לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-04-2007, 21:40
  JPP JPP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
שאלה שאלה בנוגע למסלול בקרבי..

שמעו יש לי בעיה קטנה ואני ממש לא יודע מה לעשות..
יש לי פרופיל 82.. הורידו לי על תת-משקל..
עכשיו אני רוצה ללכת לקרבי הכי שבעולם אבל אני ממש מפחד שלא יתנו לי לשרת כלוחם ויוציאו אותי באמצא הטירונות או במסלול או משהוא כזה, ויגידו לי שאני לא מתאים בגלל שאני קטן מידי...
הגובהשלי זה 1.70 ואני שוקל בסביבות 45-50 קילו וזה לא שאני אוהב להיות רזה פשוט (עד כמה שזה נשמע מצחיק..) אני לא מצליח להשמין..
בקיצור אני רוצה להיות הכי קרבי שאני יכול אבלשאני חושב בהגיון יום סיירות לא נתנו לי בגלל סעיף פוסל.. שזה בטח המשקל שלי..ויש לי גיבוש צנחנים עוד שבועיים ואני מתלבט אם לנסות לעבור או לא..
כי אני יודע שיש ביקוש לחטיבה ואם אני יעבור גיבוש אז אולי יעיפו אותי באמצע המסלול ויגידו לי שיש מספיק סוסים שעברו את הגיבוש אז הם לא צריכים שאני יהיה לוחם ויגידו לי ללכת לנקות שירותים בבסיס ל3 שנים..וזה ממש לא מה שתכננתי בצבא...
אז מה אתם אומרים כדאי אולי לותר על הגיבוש וללכת לפי המנילה שזה צריך להיות לגבעתי, נח"ל או גולני... או שזה יכול להיות אותו סיפור גם שם... ואם אתם מכירים משהו שהיה לו את אותו הבעיה אם אתם יכולים לעזור לי במשהו בבקשה...
הייתי בכושר קרבי חצי שנה עד שסגרו לנו את הקבוצה.. ואני עוד מתאמן לבד על ריצות ידיים ובטן,אבל אני חושב שיזלזלו בי בגלל שאני רזה ויעיפו אותי משם..
וסליחה על החפירות פשוט זה ממש ממש חשוב לי הקטע של הצבא ואני באמת רוצה ללכת לקרבי ולתרום כמה שאני יכול מעצמי...

אם אתם יכולים לעזור כנסו אפילו לאיסי שלי:
276951912

נערך לאחרונה ע"י JPP בתאריך 30-04-2007 בשעה 21:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-04-2007, 23:39
  nadavchu nadavchu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
תקשיב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי JPP שמתחילה ב "שאלה בנוגע למסלול בקרבי.."

אני גם התגייסתי ממש רזה- 55 קילו 1.70. ובאמת שלפני הצבא ניסיתי להשמין, אבל אחרי שהתגייסתי הצבא האכיל אותי כמו שצריך היום אני שוקל 65 קילו. אני מאמין שזה יקרה גם לך גם אם אתה ממש רזה ואתה חושב שלא תשמין בחיים.

ותאמין לי שראיתי לוחמים בסיירות כל כך רזים שלא האמנתי, הכל בראש ואל תדאג לא יורידו אותך מקרבי ותחזיק מעמד כמו שצריך!

דרך אגב, אני זוכר שבצהריים של הגיבוש הסתכלו עליי אמרו לי אתה לא עובר 2000 אפילו. אני זוכר שבלילה לפני הגיבוש אף אחד בכלל לא ספר אותי באוהל כשאמרנו 'נראה מי יעבור ומי לא' ככה סתם לפי מראה, פשוט לא ספרו אותי.
אחרי שהתגייסתי לצנחנים, בלילה לפני היחטיות האנשים בחדר לא ספרו אותי. בסוף הם לא קיבלו כלום, חצי מהם פרשו, והיום אני בפלסר.

אז באמת שים זין על כולם ותן בראש!@

נערך לאחרונה ע"י nadavchu בתאריך 30-04-2007 בשעה 23:41.
ישן 01-05-2007, 15:29
  NeoBazz 2 NeoBazz 2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.03
גבר אתה מדבר שטויות בכמויות !
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי JPP שמתחילה ב "שאלה בנוגע למסלול בקרבי.."

אין שום קשר בין המשקל שלך לבין להיות לוחם טוב כול עוד יש לך פרופיל מתאים...לא מחייב להיות "סוס" בשביל להיות לוחם.
כושר זה מרכיב שנבנה עם הזמן אבל מה שכן אני יכול להמליץ לך (בגדר המלצה בלבד) על התייעצות עם דיטאנית לגבי תזונה נכונה כי יש לנו נטייה להפצע בשל הפעילות האינטנסיבית והתזונה הלקויה.
מי זה אנחנו ?!?!? כן כן...גם אני תת משקל...גובה:1.82 משקל:62 פרופיל:82 וגם אני עשיתי גיבוש צנחנים ובאמת שאין צורך לחשוש...לא סוסים ולא נעליים...אני רזה מצומק בלי שרירים ועברתי...בעקרון הגיבוש הוא לא קריטי אבל מה שכן כדי להתאמן מנטלית לפני הגיבוש (כי זה הכי יעזור) וקצת פיזית אבל חשוב מאוד לשים דגש על אימון מבוקר וממותן.

נ.ב:
אני מכיר לוחמים מהמון יחידות מובחרות ובאמת שלא כולם סוסים כמו שאתה חושב תמיד יש ויש...אז הינה עוד נקודה למחשבה.
תהיה רגוע בחור...יהיה טוב וחשוב שתמיד תזכור: הכול בראש.
בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י NeoBazz 2 בתאריך 01-05-2007 בשעה 15:44.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר