10-05-2007, 00:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.01
|
|
אז ככה, את נוסעת מכיוון המרכז על כביש החוף לכיוון חיפה, אחרי יקנעם מגיעה לצומת התשבי ושם לוקחת ימינה
לכיוון רמת ישי, את נוסעת ישר עד סוף הכביש עד שאת מגיעה לרמזור שנותן לך או ימינה או שמאלה, תקחי ימינה לכיוון
צומת אלונים, את תראי שם מקדונלדס וכדומה, משם תמשיכי ישר עד שיהיה לך רמזור שמאלה לכיוון טבריה, זה אמור
להיות ממש כמה דקות נסיעה מצומת אלונים, תסעי לכיוון טבריה כל הזמן עד שתתחברי לצומת גולני, בצומת גולני את
לוקחת שמאלה לכיוון קרית שמונה זה מה שיהיה כתוב בשלט, אחרי שאת פונה את נוסעת כל הזמן כל הזמן המון ישר
עד שתגיעי לסוף הכביש ויהיה לך ימינה לקרית שמונה או שמאלה לכרמיאל ועכו, את לוקחת ימינה נוסעת שוב המון
ישר עד שתתקלי בצומת עמיעד, שם את לוקחת שוב שמאלה לכיוון קרית שמונה, ממשיכה לנסוע עוברת את ראש
פינה, עוברת את חצור ומיד אחרי חצור תגיעי לצומת מחניים, שם את לוקחת ימינה, נוסעת כל הזמן ישר ויש לך
הרבה ישר את תרדי כזה בירידות ואז תגיעי לגשר בנות יעקב, את תשימי לב כבר שהגעת אליו מהרעש, את עוברת
את הגשר ומתחילה לעלות את העליות של רמת הגולן. עולה עולה עולה עוברת את חד-נס ממשיכה רק ישר כל הזמן
את תעברי צומת קטנה כזאת שנקראת צומת נשוט (יהיה לך שם שלט כזה שכתוב יער נשוט) ממשיכה עדיין רק
ישר כל הזמן את תתחילי לעבור בסיסים שיושבים שם באיזור, עוצבת ברק וכדומה, תמשיכי ישר ותעברי את תראי
מצד ימין בשלב מסוים בסיס ענקי, זאת האוגדה שיושבת בנאפח. את עוברת את האוגדה עדיין ממשיכה ישר
יהיה לך אחר כך פניה שמאלה לכיוון מסעדה אם אני לא טועה, את לא פונה לשום מקום ממשיכה רק ישר, תגיעי
אחרי עשר דקות נסיעה בערך לפניה קטנה ימינה לכיוון אלוני הבשן, תקחי את הפניה ותמשיכי שם בכביש הזה,
זה כביש קטן כזה, תיזהרי מהסלעים הענקיים האלה שאת עוקפת תדאגי לצפצף כי אם יש מישהו ממולך את תהיי
בבלאגן כי לא רואים שם כלום, בכל מקרה תמשיכי ישר תסתכלי בהרים מסביבך, תנשמי את האוויר הצח של רמת
הגולן, ובו זמנית תחפשי הר גבוה עם מוצב עליו, אחרי שתזהי אותו זה פארס, בכל אופן תמשיכי בכביש עד שתהיה לך
פניה ימינה ואז עליות להר והגעת.
לא שירתתי שם הייתי שם בתדריכים מכיוון ששירתתי בגיזרה וזה החיל שלי שיושב שם, בכל אופן אם הוא לא צעיר מת
לא אמורה להיות בעיה עם ביקורים ואפילו תוכלו לנסוע לטייל באיזור יש שם מקום יפה שנקרא קופי אנאן
(כן כמו המזכ"ל של האו"ם), שנמצא על הר בנטל, מרחק עשרים דקות נסיעה משם בערך.
בהצלחה 
|