לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2007, 12:23
צלמית המשתמש של nivlevy89
  nivlevy89 nivlevy89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.07
מאמר צנחנים\ דובדבן 5\9-10

שלום לכולם!
הרגע חזרתי מהגיבוש שפוך קצת...
הנה המאמר שלי מנקודת מבט שלי כאמור ... הקדמה על עצמי... קוראים לי ניב לוי אני ממושב ליד אשדוד .. ביום סיירות קיבלתי שייטת ובגיבוש נופתי על מניעים מפוקפקים אבל לא משנה.. וקיבלתי זימון לגיבוש שאני הכי לא רוצה להיות בו אבל בכל זאת באתי כדי לתת נוכחות ורצון עז להיתקבל לדובדבן.

יום ראשון -07\5\9 : במילה אחת שיבוז על!!
מאז שבאתי לפרגולה המדוברת שזה היה בערך בשמונה עד ל5 וחצי אחר הצהריים לא עשינו כלום אבל כלום חבר'ה ... בזמן הזה ישנו ובעיקר נחנו.. ומילאנו שאלונים רפואיים על עצמו.. קיבלנו מדים שגדולים עלייך ב10 מידות... ואכלנו ארוחת צהריים שאני ממליץ בכובד ראש לא לתקוע אוכל שמה ואני הייתי ממליץ לאכול סלטים ולא דברים כבדים... והשאלה למה? בגלל שבשעה 5 וחצי יש לך ריצת אלפיים על משטח של חול ים עם עליות... ואנשים פשוט הקיאו תנשמה שלהם שמה ועפו בגלל שלא יכלו להמשיך- המדריכים אמרו שתוצאה מעל 10 וחצי זה עף מהגיבוש ואכן כ20 ומשהו ילדים בלילה אחרי האוכל עפו מהגיבוש.. בכל אופן הייה לי ריצה טובה .. סיימתי במקום ה7-8 מתוך 50 בתוצאה של לערך 8:20....
בלילה היה מסדר שמה עפו כל הילדים שעשו מעל ל10 וחצי וחילקו אותנו לצוותים של הגיבוש...של בערך 24 אנשים... ישנו ב9 וחצי .....

יום שני -07\5\10 : ה-ג-י-ב-ו-ש!!
השקמה כאמור בשעה עשרים ל4 ועמידה ב4 ברחבה... לכל צוות היו אלונקה אחת ולכל אחד יש מימיה כובע גם לכל אחד וסוג של תיק כזה שבתוכו שמים שק חול שאותו אתם תלמדו לאהוב בגיבוש... קיצר יוצא שלכל צוות יש 24 כובעים , 24 מימיות, אלונקה, 3 תיקים צוותים עם שק חול של לערך 20-30 קילו..
יוצאים עם מדריך שציוותו לנו והולכים לאיזושהו מקום בשטח של איפה שרצנו אתמול 2000. ואז עוצרים..והמשפט הבא הולך להיות חקו בזכרונכם במהלך הגיבוש : " קחו שק הכי יפה שראיתם.. 25 שניות תקיפו את הבן אדם זוז..." אני לא מגזים רבותיי אבל במשך שעה פלוס רק היינו עם שקים של 20-30 קילו ומי שהולך מופרש.. חבר'ה אסור ללכת יש כ 7 בוחנים בכל צוות והם ידאגו לכסח לכם תצורה בהערות עם תלכו ויגרמו לכם לפרוש... בשקים פרשו כ 8 חברי צוות .. במהלך ה15 הדקות הראשונות של השקים... בתרגיל הזה דאגתי להיות נוכח ברביעייה הראשונה כל הזמן במהלך השעה ומשהו הזאת... ואני די מרוצה...
אחר"כ שתינו מים .. והיה לנו דיון מרתק על "האם נבן ספחיה צריך להיתפטר?" אין לי מושג מאיפה המפקד של הצוות שלנו הפליץ תנושא אבל הצלחנו לגבש עמדה .. והייתי הדובר והמוביל של הצוות בדיון.. דבר שבהחלט תרם.. וחבר'ה רצוי שתיהיו מעורבים למרות העייפות... אחר"כ המפקד אמר לעצום עיניים ולהצביא על כיוונים ומקומות בארץ שהוא אומר... אני מרחיב גיאוגרפיה ככה שזה פעל לטובתי ועמדתי בזה סבבה... אחר"כ אלונקה סוציומטרית של איזה 6 מקצים... הייתי בכמה מהם.. אך להפתעתנו ילד אחד בגיבוש התעלף וסבל ממכת חום... דבר שמנע מהפקדים להמשיך בגיבוש.. אז מה שעשינו היה לבנות מרכיבים של השטח מפת ארץ ישראל.. פעמיים אפילו ואז חזרנו למחנה.. שמחים שהגיבוש נגמר מהר.. אך עצובים שלא הייתה הזדמנות להוכיח תעצמנו ורק השקים הראו מי הבן אדם החזק בצוות..
לאחר מכן התקלחנו ריאיון שחשוב להיות בו מרוכז ורציני כי ישאלו אותכם שאלות מתוך הראיון שמילאתם בתחילת הגיבוש...

טיפים:
בקבוק מים חובה בגיבוש... שיהיה ליום הראשון..
אל תביאו הרבה בגדים כי אתם תלבשו רק תמדים בכל הפעיליות הפיזיות
אל תאכלו לפני הריצה הרבה כי תקיאו.. ובמהלך הריצה תרוצו בצעדים גדולים ובצידי המסלול כדי להרוויח את הקטע הלא חולי שהיה...

שיהיה לכם בהצלחה בגיבוש ומחזיק לכם אצבעות...
מספר 10 צוות 10!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר