
04-03-2005, 08:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
|
|
ה''פסק'' שמותר לפגוע בדרוזים נולד בלשכת שרון
ה''פסק'' שמותר לפגוע בדרוזים נולד בלשכת שרון
08:19, 4 מרץ 2005 / כ"ג באדר תשס"ה
מקורבי ראש הממשלה אריאל שרון, הם ככל הנראה האחראים להדלפה מישיבת הממשלה ביום ראשון, ולפיה אמר מפכ"ל המשטרה רב ניצב משה קראדי כי קיים פסק הלכה המורה כי מותר לפגוע בשוטרים וחיילים שאינם יהודיים.
לידי כתב "הצופה" הגיע אותו משפט השנוי במחלוקת שהובא בשמו של המפכ"ל. גורמים בכירים במשטרה ציינו כי המפכ"ל כלל לא דיבר על העניין, וכי הדבר נכתב בסקירת אגף המודיעין במשטרה, וצוטט בשמו של המפכ"ל. המשפט שנכתב היה "קיימות התבטאויות של גורמים קיצוניים שקוראים לרבנים להוציא פסק הלכה שמתיר לפגוע בשוטרים לא יהודים". מקורבי שרון כך נראה, אולי מחוסר הבנה, ואולי בכוונה כדי להלהיט את הרוחות הוציאו הדלפה מתוך ישיבת הממשלה כי מדובר בפסק הלכה קיים.
http://www.a7.org/news.php3?id=105282
ושאלה להברמן של הפורום: איפה נולדה השמפניה?
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
נערך לאחרונה ע"י HummerH1 בתאריך 04-03-2005 בשעה 08:34.
סיבה: 42
|