לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-05-2007, 17:25
  St.CreTiN St.CreTiN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.07
אהלן..בעיה רפואית GHD

קודם כל אקדים ואומר יישר כוח לכל העוזרים והעוזרות בפורום הזה..ממש עבודת קדוש!=]

וכעת, לשאלה שלי , שהיא מעט דחופה ודורשת אנשים מבינים:
אני מלש"ב ולאחרונה צצה בעיה..אני בעל מחסור בהורמון גדילה או בשפה הרפואית GHD
לא הצהרתי על הבעיה הרפואית שלי מתוך חשש שזה יחסום לי התמיינויות כמו טיס יום סיירות ועוד יחידות כאלה ואחרות. נוסף לכך לא ידעתי אם אני ממשיך את הטיפול אחרי גיל 18 ולכן לא רציתי להצהיר לשווא.
עד לפני כמה ימים, לאחר התייעצות עם הרופא שלי, בחרנו להמשיך את הטיפול הרפואי גם לאחר גיל 18 לאור המלצה של אנשי מקצוע בנושא.
כידוע, במסגרת המחלה יש לקחת מינון מסוים של הורמון גדילה על בסיס יומי בעזרת זריקה שניתן להזריק עצמית..החומר שיש בזריקה צריך להיות מקורר ובתנאים טובים מאוד.
השאלה שלי היא מה יקרה אם אצהיר כעת על המחלה (כמובן בתוספת כל האישורים הרפואיים הנלווים)..ז"א האם יתייחסו אלייה ויקבלו אותה?..ונוסף לכך מה תהיה ההשפעה על הפרופיל שלי ו/או על אופי השירות שלי. ראוי לציין שכרגע אני עומד על פרופיל של 97 עם קבא 55 ומעלה (לאור ההתמיינות שלי לתלפיות).

אודה מראש לכל מענה אך אני מבקש שאלה שיש להם ספק בתשובתם שלא ימהרו להגיב משום שאני רוצה דעת מהיימנה בנושא

תודה רבה רבה!=]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-05-2007, 23:59

תודה רבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי St.CreTiN שמתחילה ב "אהלן..בעיה רפואית GHD"

לכולכם על התגובות והעצות! זה באמת עוזר...אני פשוט קצת מבולבל כרגע בקשר לעתיד שלי..
ז"א עשיתי טעות כי לא הצהרתי על זה מההתחלה אבל זה כי כמו שנאמר פה..אני מעט מורעל ואוהב את צהל ולכן לא רציתי לסגור דלתות עוד לפני שפתחתי אותם
אני שולח להם מחר עוד פקס ובו בקשה לוועידה רפואית..אך אני לא יודע מה להגיד בוועידה..בטח תעלה השאלה מה אני רוצה לעשות כרגע עם הפרופיל החדש יהיה אשר יהיה..ואין לי מושג האם הצבא יתחשב ויחזיר אותי למצב של מתחיל מאפס כדי לקבל זימונים ליחידות שתואמות את הפרופיל שלי..
יש לך מושג מה הפרוצדורה במקרה דומה לשלי?..בו לקראת סוף ההתמיינות יש שינוי משמעותי בפרופיל או בתנאי השירות?
ישן 14-05-2007, 02:23
  dahash dahash אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.07
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי St.CreTiN שמתחילה ב "תודה רבה"

דח''ש [דחיית שירות] זה לא דבר נדיר, יכול להיות שבשביל לסגור את הפרופיל שלך ולהחליט על תפקידים מתאימים לך הם ירצו עוד זמן [כי שוב, הם עובדים לאט] והם ידחו לך את הגיוס. יכול להיות שיסדרו את זה מהר ויתנו לך תפקיד מתאים לפרופיל, יכול להיות בבסיס קל''ב, אבל אני לא יודע מה הם יחליטו ואי אפשר להיות בטוח.
מה שכן, להודיע להם זה חובה.

יתן לך דוגמא מחבר שלי, היה איתי בטיס, נפל [במהלך הקורס נהיו לו שברי מאמץ נוראיים, כל הרגל מלמטה עד למעלה], יצא לדח''ש והגיע לשבוע ראיונות, בראיונות הוא לא הודיע להם שהיו לו שברי מאמץ [ הוא חשב שבמהלך הדח''ש של 3 חודשים זה השתפר] כי לא רצה לסגור דלתות, הגיע לטירונות יחידה ביהל''ם, ויצא אחרי חודש מהצבא כי הרגליים שלו במצב נוראי, כנראה משהו שישאר איתו להרבה זמן אם לא כל החיים.
ישן 14-05-2007, 08:10

תגובה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי dahash שמתחילה ב "דח''ש [דחיית שירות] זה לא דבר..."

אני מבין..פשוט פה נראה לי זה שני מצבים קיצוניים..המחלה שלי יכולה וכנראה תגרום לת"ש או פרופיל שלא מאפשרים שירות קרבי..המסלול שאני בו כרגע. השאלה אם יתחשבו ברצון שלי להתמיין ליחידה מסוימת אפילו אם נגמר מחזור הגיוס שלה ויאלצו לדחות לי את הגיוס רק כדי שאני אוכל להתמיין לשם או שהם "יענישו" אותי על זה שלא אמרתי להם ולא יתחשבו כלל..זה החשש העיקרי שלי בנוסף לחשש שהם כלל לא יחזירו תשובה.

אשמח לעוד תגובות..הפעם שיותר נוטות לשאלה כיצד המחלה תשפיע על הפרופיל (רק דעות מוסמכות,אולי המנהלים או משהו)...בכל מקרה אני מודה שוב לכל העוזרים ובעיקר לך על התגובות הכנות.

בוקר טוב ויום נעים!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר