23-05-2007, 09:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.05.06
|
|
יש גבול לחוצפה - סיפור שקרה לי אתמול
אוקיי, לפני הכל. אני בן 15.
התחילו שלושה ימים של חופש, אז החלטתי לנצל אותם.
הלכתי בבוקר לחדר כושר, ואחרי זה חזרתי הביתה התקלחתי והכל.
בקיצור "חבר" שלי, שעד היום רק באתי אליו פעם אחת, ולפעמים אני מדבר איתו בביתספר.
התקשר אלי ושאל אותי אם אני רוצה שניפגש.
הוא בא אלי, בשעה 1 בצהריים אתמול.
מאחד בצהריים, הוא ישב אצלי עד 6-7 בערב. כבר התחיל להיות לנו משעמם, וסתם השתעממנו בטירוף.
ניסיתי לרמוז לו שכבר אין מה לעשות אצלי בבית וחפרנו כל דבר אפשרי (הוא אוהב רק משחקי אסטרטגיה, CS ו MU [משחקי אינטרנט]).
אז הוא החליט שהוא רעב.
מכאן הכל התחיל. בערך בשעה 8-9 אמא שלי הכינה לו אוכל והכל.
הוא סיים את האוכל (שאגב משום מה הוא החליט לאכול בסלון, אז אמרתי לו לאכול בשולחן).
אחרי זה הוא החליט לפתע שהוא הולך. ולמען האמת די שמחתי, כי הוא ממש ישב אצלי בבית במשך כמה שעות, לא עשינו כלום ונראה כאילו המצפון שלו לא קורא לו לחזור הביתה.
אמא שלי אמרה לי לזרוק זבל, אז יצאנו שנינו, והיה ממש קפוא בחוץ (הוא היה עם חולצה קצרה).
אז נכנסנו אלי הביתה ואמרתי לאמא שלי שתביא לו חולצה והוא יחזיר לי ביום אחר כי הוא עוד ימות מקור.
אז ה"חבר" אמר לא, אני לא אוהב ללבוש בגדים של אנשים אחרים.
השעה כבר הייתה 10.
הלכנו לסלון, ופתאום אני קולט אותו נשכב לו על הספה. עם הרגליים על המשענת.
ואומר לי יודע מה אני אשאר אצלך עד 11.
הפיוזים שלי קפצו. ושלא תחשבו שלא ניסיתי להגיד לו שהגיע הזמן שהוא ילך.
אמרתי לו "טוב שמע אני צריך כבר ללכת להתקלח ואז לישון" ולאידיוט כלום לא מזיז!
שום תחושה של התנחלות, פשוט כמו ראש אבן.
גם אמא שלי התחילה להתעצבן. ואמרה לו "תגיד אמא שלך לא דואגת לך?" אז הוא אמר "אמא שלי כבר ישנה".
(נראה שגם לאמא יש קצת בעיות אם לא איכפת לה מהבן שלה שמסתובב ברחובות בשעה 12 (הבית שלו ממש ממש רחוק מהבית שלי).
בסופו של דבר, כשבאמת הייתי צריך כבר ללכת להתקלח, החלטתי שנמאס לי. חלאס הילד התנכל מספיק ונראה שאם לא אומר לו משהו רציני הוא עוד ישן אצלי.
אז אמרתי לו כשניסיתי לשמור על קור רוח "טוב שמע, כבר מאוחר ואני צריך ללכת להתקלח, ועדיף שתלך".
שוב. כמו אבן, כלום!
אמרתי לו אחרי דקה "טוב, תלך".
עדיין כלום.
פתאום הוא קיבל טלפון מסבתא שלו, ורק אחרי השיחה הזאת החליט שהגיע הזמן ללכת.
חברה, הוא היה אצלי עד שעה 12!
חצי מהבית שלי כבר ישן.
אחרי אינספור של ניסיונות להעיף אותו כיבינימט מהבית שלי רק סבתא שלו הצליחה להזיז לו את התחת השמן.
תפסתי כלכך הרבה עצבים שרציתי ממש להרביץ לו בבית. ואני בטוח שזאת הייתה הפעם האחרונה שהוא בא אלי.
|