לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-06-2007, 14:36
  ^NoX ^NoX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי matanos שמתחילה ב "שאלה בקשר לתחקיר ביטחוני.."

לדעתי הוא צריך להגיד את האמת...
אני מכיר כמה אנשים שאמרו שהם עישנו כמה פעמים ועדיין קיבלו את הסיווג.
אומרים ש-60% מהנוער בישראל השתמש בסמים, אני חושב שהם די רגילים כבר לשמוע את זה.
תראה, לא סתם קוראים לזה "תחקיר", הם אשכרה חוקרים אותך שם בקשר לכל מיני דברים שקרו לך. ישאלו אותו כל כך הרבה שאלות שבטוח הוא יפול באחת מהן אם הוא משקר, אלא אם כן הוא באמת שקרן מעולה ומסוגל לאלתר להם חוויות מורכבות על המקום.
סתם דוגמה לשאלה.. שואלים אותו אם הוא אי פעם ראה סמים, ולא בטלוויזיה או בפרסומות וכאלה. אם הוא אומר כן, אז השאלה השנייה שישאלו אותו היא: "איך ידעת שזה סמים?". אז מה הוא יעשה? יתחיל להמציא לה על המקום כל מיני סיפורים? אם זאת הייתה האמת, והוא באמת לא היה נוגע בזה, לא הייתה לו בעייה להגיד איך יש לו את המידע הזה.
וחוצמזה, הם יכולים להזמין אותו אחר כך לפוליגרף לבדוק אם הוא שיקר או לא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-06-2007, 21:35
  Laxio Laxio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.06
שמע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי matanos שמתחילה ב "שאלה בקשר לתחקיר ביטחוני.."

לפעמים נוצרת ההרגשה שבתחקירים בטחוניים יותר קל לשקר מאשר להגיד את האמת. אפילו אם באמת אתה נקי כפיים לגמרי הם יגרמו לך לחשוב שאם לא עשית השלמות ציוד מקלמרים של אחרים וגם אמרת להם שלא עשית זאת אתה משקר.

במיוחד ברגע שמזכירים סמים או אלכוהול בכמות שעולה על קידוש וכמה כוסיות במהלך כל החיים כל התחקיר הופך לחקירה לא נעימה בכלל.

בכל זאת, אני לא ממליץ לשקר ולא בשביל התחקיר אלא בשביל החבר. כל אדם צריך לעמוד מאחורי המעשים שלו.

חוץ מזה גם משיקולים אינטרסנטיים, יש יותר סיכוי שהוא יעבור אפילו שהוא אמר את האמת (בהנחה שהוא לא נרקומן אלא סתם ניסה פעם) מאשר שהוא יצליח לשקר לאורך כל הדרך (כולל פוליגרף במקרים מיוחדים).

על המשקל ש"חבר שלך" הולך לתחקיר אני יכול לספר לך ש"חבר שלי" ניסה סמים ברוב טיפשותו, אמר את האמת ועבר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:32

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר