לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2007, 12:56
  darkR darkR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "ביה"ס שלח את השם שלי ליחידה שנקראת תלפיות..."

תלפיות זאת יחידה של חיל המודיעין שמשום מה מסופחת לחיל האויר (תלפיונים מסתובבים עם מדים של חיל האוויר משום מה). זה לא סוד שהיחידה מתעסק במחקר ופיתוח לצה"ל. מדובר ב50 אנשים שמסיימים מחזור כל שנה. אם אתה מצליח לעבור את המיונים (הקפדניים מאוד יש לומר) רוב הסיוכיים שתסיים גם את המסלול. נופלים בודדים במהלך המסלול. התלפיונים עוברים הכשרה ברוב החילות הגדולים ולמרות שבתאוריה הם לא לוחמים, הם עושים המון תירונויות וקורסים כדי להבין טוב יותר את ההתנהלות של מערך הלחימה הצהלי. ברגע שהם מסיימים את המסלול הם מתחילים את שאר השירות כקצינים. באופן כללי, השירות מאוד מעניין ומסווג, בכל זאת, מתעסקים עם הטכנולוגיות המתקדות ביותר בצה"ל. מצד שני, אתה צריך להיות בן אדם מיוחד לשרוד כזה מסלול- ויותר מהכל, לאהוב אותו. הם לומדים כמויות עצומות של חומר. יש המכנים אותה,- יחידת החרשנים של צה"ל. חבר שלי מהכיתה קיבל זימונים יחד איתי. בעוד שהם מתאוששים ממראה התעודה שלי, הוא עבר. קצת קשה לי להשתמש במונח אבל הוא די יצור! כאמור- צריכים אנשים מאוד מיוחדים לשירות ביחידה.
בנוגע אליך ואם זה מתאים לך. אם אתה מסוגל ואוהב לדחוס כמויות מידע עצומות לראש ואתה אוהב (!) פיסיקה- לך על זה. אם לא, תאבק על עתודה בתחום שאתה מסתדר בו הכי טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:12

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר