אז ככה למדתי הנדסאי על חשבון הצבא (חיל חימוש) שנתיים והשבוע סיימתי קורס בצריפין של חודש וחצי על נשק וצריח . הקורס הוא חלק מהחתימה שעשיתי על העתודה והוא לפני הגיוס אני אמור להתגייס ב8.7 . דיברתי עם הקצין (בדרגת סרן) שהחתים אותנו על העתודה ואמרתי לו שאני רוצה לעבור לשירות קרבי בגולני ושעשיתי את העתודה רק בגלל שדוד שלי נהרג כשהיה לוחם בגבעתי וההורים שלי לחצו עליי לעשות עתודה ולהיות ג'ובניק ואמרתי לו שאני לא מסוגל לתת 3 שנים לצבא בתור חייל ג'ובניק אלא רק בתור קרבי. הוא אמר לי שהוא יסדר לי את זה.. במידה והוא לא יסדר לי את זה מה אני אמור לעשות בשביל לא להתגייס לחימוש וכן להתגייס לקרבי . לא להתפנות זה אופציה ריאלית וכנראה זה מה שאני יעשה אבל רציתי שתגידו לי איזה עוד אפשרויות אני יכול לעשות..תודה מראש .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bobby שמתחילה ב "מעבר לשירות קרבי למרות שעשיתי עתודה..שאלה דחופה"
אין לי תשובה לשאלה שלך. אבל 8.7.07? אני חוזר לשירות בתאריך הזה. יש לך מושג מה הסדר יום יהיה? וגם אתה קיבלת מכתב עמום על התייצבות במדור עתודה בשמונה וחצי בבוקר (בלי שוברי נסיעה )?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי bobby שמתחילה ב "כן גם אני קיבלתי אחי בכל אופן..."
יפה, כנראה עוד נפגש אצל קצין המיון ואולי בהמתנה. אני חוזר מדח"ש אחרי שפרשתי מעתודה וגם אני מכוון לקרבי (תותחנים).
אגב, תוריד את החלק של "שאלה דחופה" בכותרת האשכול שלך. חבל שינעלו אותו על זה...