לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2007, 19:50
  matan_b17 matan_b17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
פקס למדור סיירות בקשר לגיבוש צנחנים

שלום.
הגיוס המקורי שלי הוא נוב' 07, דחיתי את הגיוס לפני כמה חודשים, בגלל זה לא קיבלתי מנילה, והיום ביטלתי את הדחייה והחזרתי את הגיוס לתאריך המקורי.
יש גיבוש צנחנים אחרון ביום חמישי הקרוב (21/6) ואני רוצה להשתתף בו, אבל עדיין לא קיבלתי מנילה.
שלחתי פקס היום למדור סיירות ומחר אני יתקשר אליהם ואם יהיה צורך ישלח פקס נוסף.
זה מה ששלחתי היום. תגידו מה אתם חושבים, אם יש מה לשפר ולשלוח שוב כדי שיקשיבו לי.

לכבוד

מדור סיירות

שלום רב!

הנדון: בקשה להשתתפות בגיבוש צנחנים 21/6/07

אני, בוב מארלי, ת.ז *********, הייתי בדחיית גיוס והיום וויתרתי על הדחייה ולכן תאריך הגיוס יחזור לתאריך המקורי, 18/11/07 .

נודע לי שיש גיבוש צנחנים בתאריך 21/6/07 וככל שידוע לי זהו הגיבוש האחרון למתגייסי נובמבר 07.

בגלל דחיית הגיוס לא קיבלתי שאלון העדפות, אך כיוון שכעת וויתרתי על דחיית הגיוס אקבל את השאלון בקרוב.

הגיבוש הוא בעוד ימים ספורים ולכן התהליך המסודר (בקשה בשאלון ההעדפות ולאחר מכן קבלת זימון לגיבוש) הוא ארוך וממושך מידי ואני מבקש לקבל זימון לגיבוש למרות שעדיין לא קיבלתי ומילאתי את שאלון ההעדפות.

אני מעוניין מאוד לשרת בצנחנים, אני בעל נתונים אישיים גבוהים והייתי רוצה מאוד לקבל הזדמנות לעשות את הגיבוש הנ"ל כדי שאוכל לתרום מעצמי במהלך שירותי הצבאי ברמה הגבוהה ביותר, וידוע לי שתרומתי האישית תבוא לידי ביטוי מלא בשירות בחטיבת הצנחנים.

גם בני משפחתי שירתו בחטיבת הצנחנים ובסיירות הצנחנים ולכן אני רוצה מאוד להמשיך עניין זה.

אודה לכם מאוד אם תענו לבקשתי ואם אוכל לקבל תשובה במהירות המירבית.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר