לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2007, 22:43
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
פרשנות מתבקשת. אם הייתה מתקבלת פרשנות אחרת, הרי הייתה אפלייה לטובה של "נעלב" מסויים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "פרשנות מעניינת (ועם זאת גם די צפוייה/לא מפתיעה )...."

טענה על אדם מסויים שהוא לוקח שוחד, מכוונת נגדו ולא נגד המערכת שבה הוא עובד. אם הוא
מתנגד לטענה זו, זכותו להגיש תלונה על לשון הרע.
לנצל יתרון שהוא מועסק ע"י המדינה, ולטעון שיש בכך פגיעה במדינה - יוצרת לו יתרון לא הוגן על
פני אחרים ששמם, לכאורה, הושחר שלא כדין.

מעבר לכך, מה שנעשה בכל הנוגע לאונגרפלד, בעיקר בהקשר לאי מיצוי הדין עם אותו הרניק, שעשק
את בנו המוגבל של אונגרפלד (עבירה פלילית מן המכוערות והמקוממות שישנן), חמור לאין שיעור
מאיזה שוטר שמיודד עם הרניק - ואין בכך בכשי לחוות עמדה, חו"ח בכל הנוגע להתנהלותו של
השוטר הנ"ל בכל מה שקשור להאשמותיו של אונגרפלד אותו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2007, 23:14
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
הבט - מעבר לעובדה שמדי זמן מפורסם כאן עוד פרק בסאגה המתמשכת ...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "פרשנות מתבקשת. אם הייתה מתקבלת פרשנות אחרת, הרי הייתה אפלייה לטובה של "נעלב" מסויים"

של מלחמתו של פותח האשכול בתחנת משטרת חדרה אינני מכיר את סיפורו ואת ההסטוריה (אני מודה ומתודה שמרבית ההודעות שנפתחו ארכן כאורך הגלות ומתנצל על שלא טרחתי לקרא אותן עד סופן) !
אם אכן מדובר בניצול מוגבלות של ילד למטרה שכזו הרי אין חולק על דבריך שהרי מדובר ללא ספק במעשה שפל ומכוער מאין כמותו !

עם זאת לי אישית מפריע כאן דבר אחד בלבד שעל כך גם כתבתי בעבר והוא שמעולם לא שמעתי/קראתי את הטענות שמנגד !
לסיפור שני צדדים ולעת עתה מי שמשמיע את דברו כאן הוא רק צד אחד מביניהם וזאת ללא שום תגובה או התיחסות של הצד שמנגד (אני בספק בכלל אם מישהו ממשטרת חדרה מודע לפרסום הדברים כאן)...

לגבי תגובתי בעניין פסיקתו של אותו שופט - כוונתי היתה לכך שבמדינה שלנו לצערי שוטר הוא בגדול "שק חבטות" !
כשהיחס של בתי המשפט כאן הוא רחמן וסלחן כלפי עבריינים אני לא מתפלא ששופט מציג עמדה/דיעה שכזו !

זו היתה הכוונה !
ישן 17-06-2007, 23:18
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אני מסכים שהמערכת צריכה לגבות מי שלוחם בפשיעה. השאלה היא אם כאן יש פשיעה:)
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הבט - מעבר לעובדה שמדי זמן מפורסם כאן עוד פרק בסאגה המתמשכת ..."

לדעתי כאן אין פשיעה.
אני לא אתנגד לקרוא את עמדת הצד השני, אבל האמת היא שעד כה פסיקות ביה"מ בקשר
לאונגרפלד (וגם עדויות חלק מהשוטרים במשפטיו) מראות שהוא אולי אובססיבי, אבל קשה לא
לראות את הצדק שבזעמו.
בנו של אונגרפלד סובל ממוגבלות, ובעל חנות ניצל אותו למעשה הונאה שבמסגרתו הצעיר העביר את
כרטיס האשראי שלו כמה פעמים בחנותו של הרניק, שכן הנ"ל טען שכך יש לעשות - והחיוב היה
בהתאם.
הוא הסיפור בפרשייה הזו, ועם אדם כזה, שומרי חוק לא צריכים לקיים שום מערכת יחסים, גם לא
ברמה של "שלום שלום"...
ישן 19-06-2007, 12:45
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.06
זה פסק הדין המלא! הוכחתי במשפט שהשוטר לקח
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אתה צודק ואני מתנצל."

שוחד מהרניק כדי להעיד נגדי!

השופט כותב שכל האירועים שתארתי הוכחו כנכונים!!!! אבל לטעמו הם לא רלוונטים לאשמת העלבת עובד ציבור.

הטעות הנוספת שלו היא שהחלטת בית המשפט המחוזי להמשך ההפגנה שלי במרחק 15מ' באה לאחר המחאה שלי ולכן הייתי צריך לצאת זכאי מוחלט כי בית משפט מחוזי אישר לי להמשיך במחאה והרי הוא שקובע.

עניין הכסף שנעשק ע"י הרניק הופך להיות שולי לאור העובדה כי אותם שוטרים מושחתים הרסו את חיי גרמו לפרוק משפחתי והפיכתי להומלס!! (היום כבר לא)

את המשפט הזה כמו עוד 3 משפטים שיש נגדי אני יזמתי ע"י השלכת חכה עם פתיון טעים והם אכלו אותו התאבון גובר.

המשפט הבאה שיסתיים ביום שני הקרוב אני הוכיח כי קצין ס' רמ"ח פעל גם הוא כנגדי בצורה בלתי חוקית יחד עם טוען המעצרים של המשטרה.

שני אלה הוזמנו ע"י להיות עדי הגנה ולא הופיעו לדיון ולאור בקשתי מהשופט לקבל כראיה את פרוט' המשפט שבו הם העידו כעדי תביעה הצלתי אותם מצו הבאה שרצה השופט להוציא להם!

אותו ס' רמ"ח פנה לשוטר חנן איגר שעליו כתב השופט כבלתי אמין ואמר לו כך "כשאתה היית צריך אותנו אז התייחסנו אליך עכשיו אנחנו צריכים את ההתייחסות שלך"

ואכן הוא מילא את בקשתו וכתב נגדי אבל הוא לא לקח בחשבון שבבית המשפט אני אצליח להוכיח את שקריו

להזכירכם אני תמיד מייצג את עצמי ותמיד מביא עדי הגנה כאלה שלא אוהבים אותי :-)

פסק הדין
http://elyon1.court.gov.il/heb/dover/4582364.doc
ישן 19-06-2007, 13:02
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

נכון, התזה שלך נכתבה כבר מס' פעמים כי לטעמך "השוטר
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הבט - מעבר לעובדה שמדי זמן מפורסם כאן עוד פרק בסאגה המתמשכת ..."

הוא שק חבטות"

אינך מוכן להפנים כי במקרה הזה השוטרים המעורבים בצעו נגדי קונספרציה מגעילה ע"י עדיות שקר ומעצרים במס' שעבריינים אמיתיים לא חוו מס' כזה.

כמו שכתבתי זה הזיכוי השלישי שלי והשופט אומר כי איננו מאמין לשוטרים ומאמין רק לי!

השוטר הזה לקח שוחד כדי להעיד עדות שקר!

השוטר טען שלא קיבל שוחד מאת הרניק אלא קנה 5-6 קופסאות סיגריות ושם אותם בשקית וזאת לעומת העד אהרון גינת שסיפר שעמי גייטו נכנס לניידת עם קופסת סיגריות אחת וללא שקית!!!

אני גם נבחנתי במכונת אמת מיוזמתי ובבדיקה הזאת יצאתי דובר אמת ללא הסתייגויות!

צר לי שבית המשפט לאור ההנחיות שיש לו לפי חוק העלבה אין רלוונטיות למעשי השוטר לבין האשמה שלי!

גם לשוטר מושחת אסור להגיד שהוא מושחת!!
ישן 19-06-2007, 13:25
  developed developed אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.06
העבריינים היחידים הם השוטרים

מדובר באותם אנשים שזרקו סלעים וגז מדמיע על אוהדי הפועל בטדי, ששברו לאוהדי הפועל תופים ביד אליהו כי בא להם, שהוציאו אוהדים מאוסישקין ופירקו אותם רק בגלל שצעקו מכבי זונה, שחבטו בילדים, לקחו בקבוק מתינוק, בעטו וירקו על אנשים, שברו צלעות, פצעו, שפכו דם, עצרו אנשים חפים מפשע על לא עוול בכפם והושיבו אותם לילה במעצר אזוקים בידיים וברגליים ועוד התענגו על זה. מדובר בחיות אדם, חלאות ולא יצורים אנושיים. עבריינים על פי החוק.
אני מכיר אנשים ישרים והגונים אשר קיבלו מכות מאותם חולירות במדים-חבורה של **** שהיו ילדים מוכים בילדותם-אשר בילו לילות שלמים באבו כביר רק כי "עמדו ליד מישהו שהדליק אבוקה"(כן כן..איפה המצלמות שלכם,אה?-צריבה תודעתית הם קוראים לזה שם?),חבורת טינופת שיודעת טוב מאד לשלוח 8 יסמניקים על ילד בן 15,אבל ללטף ולחבק עבריינים בכירים שחס וחלילה לא יעלבו.
הם מפוצצים אוהדים,סטודנטים,מפגינים,מתנחלים,מכול הבא ליד-רק אפשר להגיד שהם עיקביים.
המשטרה היא מאפיה פושעת,המח"ש הוא בסך הכול עוד גוף מכסתח(ציטוט של מחשניק לחבר שלי שבא להתלונן על שוטר:"אני יכול לפתוח בחקירה,אבל אם הוא מזיין אותך זה על אחראיותך")-לסגור אותה וכמה שיותר מהר להקים מחדש,חצי מהם ההיתי זורק לכלא-במיוחד את תנ"צ שמעון קורן,אותו ההיתי בכלל תולה(מי מתנדב להשתין?).
ישן 20-06-2007, 07:21
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

ושוב להזכיר, השופט טעה כאשר כתב שהחלטת המחוזי לאפשר
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "..."

לי להפגין במחאה ניתן לאחר המעשה שעשיתי ולכן בית המשפט חשב שלחשוף שחיתות מותר ואין בכך העלבה!!!

את המעשה עשיתי לאחר שהורשעתי ע"י השופט גינות מחדרה ובו הוא גזר עלי קנס של 800ש"ח ו3 חודשים על תנאי ולאחר בערעור שלי (שנדחה) כתב עלי לינדנשטראוס שהוא מסכים להגדרה של חושף שחיתות. והשופט שיף כתב " שהנזק למשטרה בהשתקתה של הבקורת גדול יותר מהרווח בפתיחת ההליך הפלילי"

היום אני מחכה להחלטת בית המשפט העליון לאחר שעברתי את שלב הבר"ע והדיון התקיים ב28.12.05

לכן הייתי מודע לחלוטין למעשה שעשיתי כנגד שוטר שלקח שוחד כדי להעיד עדות שקר כנגדי!!! אבל גם זה לא עזר להם ויצאתי שם זכאי!!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר