לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-06-2007, 10:34
  עדי-אילת עדי-אילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
ברשותי מדפסת Epson Stylus C43SX בדיוק 3 שנים

כל התקופה הזו שירתה אותי נאמנה, החלפתי עשרות מיכליע דיו, רובם ככולם תחליפים שעבדו מצויין.
פתאום בין דף לדף, והמעניין הוא ממש ביום מלאות 3 שנים מהרכישה/ההתקנה נדלקה נורית האזהרה האדומה והוםיעה כיתובית ( מקורית ), כי "כנראה המדפסת כבר ישנה לךכן כמה רכיבית בה זקוקים להחלפה ונא לפנות לספק"...
בשום אופן לא הצלחתי לבטל זאת, לא על ידי הפעלה מחדש של המחשב, ועד מחיקה טוטאלית של המדפסת מהמערכת והתקנתה ממש מחדש בעזרת דיסק ההתקנה המקורי של Epson. כלום לא עזר, הנורית ממשיכה להבהב, לא משנה עם מיכלי הדיו בפנים או בחוץ, לא משנה אם היא מחוברת למחשב ( חיבור LPT ולא USB ) או לא.
כאילו בבוא תאריך ה-3 שנים המדפסת מחליטה שנגמר העניין וחייבים ללכת לקנות אחרת.
תיקון של מדפסת שעלתה בשעתו כ-200 ש"ח ( היום המחיר של סוג זה לא ממש השתנה, אם עדיין ניתן להשיג אותה בחנויות ), ובוודאי תיקון יעלה זהה או יותר ממדפסת חדשה מאותה רמה.
לפני שאתחיל לחרוש את החנויות באילת - האם מישהו נתקל בתופעה דומה, אפילו עם מדפסת אחרת או תוצרת שונה ויש לו גם פתרון ?
תודה מראש !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2007, 16:27
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "תראה בעצמך..."

בזמנו (שנתיים וחצי בערך) עשיתי בדיקה די רצינית, כדי לראות איזה מדפסת הזולה ביותר מבחינה זו, והמסקנה היתה חד משמעית HP.

כמובן שלא השוותי את כל המדפסות בעולם, אלא רק את אלה שעניינו אותי (מדפסת משולבת עם סורק).
אמנם הדיו של HP יותר יקר, אך מבחינת עלות הדפסה של דף זה יצא הכי זול. יצא שהדיו של HP הספיק יותר מפי שתיים מאשר המקבילות של canon, lexmark, epson שהיו באותו זמן.

אי אפשר סתם להשוות מחירים.. צריך לקחת שתי מדפסות מקבילות מבחינת שימוש ומחיר, לראות איזה דיו מתאים להן, ולהשוות מחיר מול כמות דפים שהמחסנית מדפיסה.

אגב, גם אני לעולם לא קניתי דיו מזוייף.. ניסיון רע מאוד של חברים ובעבודה. הדיו המזוייף שמתאים לHPבדר"כ עובד טוב, אבל הוא נגמר פחות או יותר פי 4 יותר מהר ואני לא מגזים.
ישן 24-06-2007, 19:35
  עדי-אילת עדי-אילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
הויכוח שלכם מאוד מעניין, אך מה לעשות השימוש שלי במדפסת
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "צודק..."

מגיע בקושי ל-4 מסמכים בשבוע בממוצע, ובמשך תקופת השימוש ( 3 שנים ) ב-Epson שזרקתי הלכו לי בקושי בנוסף למיכלים הראשוניים שהיו כלולים במחיר עוד 3-4 מיכלים שחורים ו-3 צבע, כשמדובר רק בתחליפים תוצרת סין שלא הכזיבו ( אגב גם המקוריים היו תוצרת סין...) אך במחיר של 35 עבור מיכל צבע ו-25 ש"ח לשחור.

כעת רכשתי HP Deskjet 1460 ( מודל חדש ) במחיר 220 ש"ח עד הבית, וחאם הייתי מבקש - גם כולל התקנה הניתנת כשירות חינם.
כמובן במחיר נכללים 2 המיכלים הראשוניים מלאים עוד באריזה מוכנים להתקנה. המחיר כלל גם 70 ש"ח זיכוי להחלפת מיכלים ראשונה, כשמדובר במיכלים "ממולאים" ולא מקוריים. אם המדפסת הנראית בסדר גמור והדפסת הנסיון שלה מצויינת, תעבוד אצלי גם 3 שנים ( לפחות ), אוכל להגיד לה "תודה רבה".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר