לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-06-2007, 09:25
  new html new html אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי orl2006 שמתחילה ב "עזרה|שקיפות וסיומת."

1. כדי לשחק עם השקיפות של לייר מסויים, יש לך בתפריט הליירים (שכבות) בצד ימין שני סרגלי הוזזה fill ו-opacity. תשחק איתם כדי להגיע לתוצאות הרצויות. אגב, יש הבדל בין השניים, אם תתעניין אני אוכל לפרט יותר.

2. יש 2 דרכים לעשות את זה.
א. יש את הכלי gradient. תשחק עם ההגדרות שלו כדי להגיע לצבעים הרצויים ואז תמלא את הצורה הרצויה.
ב. כשאתה על הלייר הרצוי, תוסיף layer mask (בתחתית תפריט הליירים, נראה כמו ריבוע שבתוכו עיגול).

הלייר מאסק (שעכשיו הוספת) עקרונית קובע אילו חלקים מהלייר נראה ואילו לא. כלומר, כשאתה צובע את הלייר מאסט בשחור- כל האיורים בלייר המקורי יעלמו ואתה לא תראה אותם. בניגוד, אם תצבע בלבן אתה תראה את כל תוכן הלייר.

אז אחרי שהוספת את הלייר מאסק ללייר המקורי תעשה בו gradient (שחור-לבן-שחור) מקצה אחד של הלייר לקצה השני. ככה תקבל את האפקט הרצוי.

אני ממש מקווה שאיכשו הבנת.... בכל מקרה אני אנסה לחפש לך מדריך מקצועי עם תמונות כדי שיהיה לך יותר קל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-06-2007, 12:35
  orl2006 orl2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי new html שמתחילה ב "1. כדי לשחק עם השקיפות של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי new html
1. כדי לשחק עם השקיפות של לייר מסויים, יש לך בתפריט הליירים (שכבות) בצד ימין שני סרגלי הוזזה fill ו-opacity. תשחק איתם כדי להגיע לתוצאות הרצויות. אגב, יש הבדל בין השניים, אם תתעניין אני אוכל לפרט יותר.

2. יש 2 דרכים לעשות את זה.
א. יש את הכלי gradient. תשחק עם ההגדרות שלו כדי להגיע לצבעים הרצויים ואז תמלא את הצורה הרצויה.
ב. כשאתה על הלייר הרצוי, תוסיף layer mask (בתחתית תפריט הליירים, נראה כמו ריבוע שבתוכו עיגול).

הלייר מאסק (שעכשיו הוספת) עקרונית קובע אילו חלקים מהלייר נראה ואילו לא. כלומר, כשאתה צובע את הלייר מאסט בשחור- כל האיורים בלייר המקורי יעלמו ואתה לא תראה אותם. בניגוד, אם תצבע בלבן אתה תראה את כל תוכן הלייר.

אז אחרי שהוספת את הלייר מאסק ללייר המקורי תעשה בו gradient (שחור-לבן-שחור) מקצה אחד של הלייר לקצה השני. ככה תקבל את האפקט הרצוי.

אני ממש מקווה שאיכשו הבנת.... בכל מקרה אני אנסה לחפש לך מדריך מקצועי עם תמונות כדי שיהיה לך יותר קל.

תודה רבה, ועכשיו עוד שאלה:
אני באמצע עיצוב, ואני צריך להאריך אותו פיזית, כלומר להאריך/להוסיף/להגדיל את מספר הפיקסלים לאורך שלו, איך עושים את זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר