לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2007, 07:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
יום אחרי ההפגנה נגד עברייני המין המיוחסים: רמון בדרכו לממשלה.

ראש הממשלה נוטה למנות את שר הפנים רוני בר-און לתפקיד שר האוצר - כך מתרשמים מקורות
בסביבת אהוד אולמרט. ראש הממשלה התחייב להביא עד יום רביעי הקרוב לאישור הממשלה
והכנסת את מינוי שר האוצר וכן מינויים נוספים בממשלה, שייגזרו ממינוי זה.

http://www.haaretz.co.il/hasite/pag...SubContrassID=0

--------------------------------------------------------
ובכן, עכשיו העניין תלוי באלה שהצליחו לעורר סערה ציבורית מעסקת הטיעון המכוערת שנחתמה עם
קצב. האם יחימוביץ' וגלאון ותמיר ושאר אלה שעמדו וזעקו נגד עבריין המין, יקומו ויילחמו בעוז כנגד
הרעיון ההזוי שהאיש הזה יוותר בחיים הציבוריים של מדינת ישראל.
במידה ואכן ימונה, יש לנסות לעכב את המיוני עד ל12.7 - כדי שהאיש לחגוג את נצחונו, בדיוק שנה
אחרי שתחב לשונו לגרונה של חיילת, בדרכו לישיבת-חירום, בה דנו בכך שנהרגו 8 חיילים, נחטפו
שניים, והחלה מלחמה. יהיה בכך משהו סמלי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2007, 08:01
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
אין ספק שמה שעשה רמון הוא מעשה שלא יעשה כלפי החיילת
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה רשאי להצטער, אבל האיש שתחב לשונו לגרונה של חיילת, בדרכו לדיון העוסק בחטיפה והרג.."

(למרות שממה שהבנתי בתקשורת ובכלל - כיפה אדומה היא לא ) אבל יש בין מעידה חד פעמית ותשלום עליה, לבין מחלת נפש וביצוע רצח נפשי ללא הכרה ב-מ-כ-ו-ו-ן!!! ולא בלהט הרגע..וביזוי וניצול המעמד עד עפר..

ישן 01-07-2007, 08:35
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אתה מאמין שאדם בן 55 קם בוקר אחד ומתחיל לתחוב לשונו לגרונן של חיילות?...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "אין ספק שמה שעשה רמון הוא מעשה שלא יעשה כלפי החיילת"

רמון ה-ו-ר-ש-ע על מקרה חד-פעמי, אבל כשנחשף המקרה, צצו סיפורים נוספים, שעליהם פשוט
הוחלט לא לפתוח בחקירה.
אני לא חושב שעליו לשבת בכלא - אבל בשום פנים ואופן אסור לו לכהן בתפקיד שיותיר אותו
בעמדת כוח מהסוג שהיה לו באותה תקופה. מי שתומך בהרחקת עברייני מין מתפקידים בעלי עוצמה,
ובה בשעה לא מתנגד לשובו של רמון לתפקיד כזה, נוקט במהלך צבוע. רמון וקצב לא אשמים באותם
פשעים, אבל המחיר ששילם קצב עבורם, הוא אכן חמור לאין שיעור. רמון אפילו לא ניזוק כספית (קיבל
משכורת על 9 חודשים שבהם לא עבד יום, בניגוד לכל עובד מדינה מושעה אחר...).

אגב, אתה לא יכול לטעון שמצד אחד קצב הוא חולה נפש ומצד שני הוא עשה פשעיו במכוון. אם
לדעתך הוא חולה נפש, אז אין להרשיעו בכלום, שכן אינו אחראי למעשיו. עליך להחליט: או זה או זה...
ישן 01-07-2007, 09:12
צלמית המשתמש של רועי AZ

בלהט הדברים, חיבוק פה אמירה שם, אי הבנה (או כאילו אי הבנה) וכן יש מצב לנשיקה...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה מאמין שאדם בן 55 קם בוקר אחד ומתחיל לתחוב לשונו לגרונן של חיילות?..."

התנהגות החיילת נחשבת בהחלט כנסיבות מקילות. וזה בהחלט שונה ממצב של איום וניצול שררה וכח!

יש הבדל בין מקרה חד פעמי לדפוס התנהגות. אם זוהי מעידה חד פעמית אז מבחינתי, אם הכושל שילם את חובו לחברה, הוא בהחלט רשאי לחזור אל אותן עמדות כח. אם לא כן, מקומו בבית הסוהר.

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 01-07-2007 בשעה 09:22.
ישן 01-07-2007, 19:39
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

וואלה, אתה מסזפר לי מה אכפת לי ומה לא אכפת לי?...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי איתי מאיר שמתחילה ב "אורי, לא באמת אכפת לך..."

רמון הוא עבריין מין מבחיל גם אם באותו יום יהיה יום נפלא וכולם ייצאו לקטוף חרציות.
השטות על כך שאני מוטרד מכך שהאסטרטג הבינ"ל רמון, לא היה "שקוע במאמץ המלחמתי", היא
הזוייה, עפ"י כל סטנדרט מינימלי. עם כל הכבוד לחשיבותו האדירה להתנהלות המלחמה, הבעייה שלי
היא במה שמתגלה על האיש הזה, שחושב שמגיעה לו הסמכות ליטול חלק בהכרעות לאומיות, בשעה
שהוא לא מצליח לבלום לשונו וידיו, אפילו בשעה שכל עם ישראל דבוק למסכי הטלוויזיה. התנהלות
כזו צריכה להבחיל גם אותך, לא רק אצל שר, אלא גם אלא שען או סנדלר. יש רגעים שאיכשהו אתה
לא אמור לחפש חגיגות - בטח לא בדרך פלילית.
ישן 01-07-2007, 19:58
צלמית המשתמש של רועי AZ

אף אחד לא אומר שמותר...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "והנה מגיע צביליך להגן על עבריין המין המורשע. כמה צפוי - אחרי הכל - רמון הוא מהשמאל.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
מסתבר שבעיניך לשמאלני מותר לתחוב לשונו לאן שירצה - אחרי הכל, הוא משלנו.

אבל לעשות מזה רעש יותר ממה שצריך ולהשוות אותו בכלל לאנס סדרתי? נו באמת...ואין לזה שום קשר למפה הפוליטית. הייתי מתייחס לקצב אותו דבר אילו היה נמנה על מפלגות השמאל!

ישן 01-07-2007, 20:16
צלמית המשתמש של רועי AZ

ידידי.. ההבדל בין הרשעתו
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ההשוואה הייתה אך ורק מצידך. אני רק טוען שאסור למנותו לשר ויש להדיחו מהכנסת."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
השאלה אליך נורא פשוטה: האם מגיע לו לשמש ח"כ ושר בישראל, אחרי הרשעתו בתקיפה מינית?

בין מעשה מגונה לבין ההרשעה שאתה טפלת עליו עצומה מאוד! תקיפה מינית לא הייתה כאן!.. בוא ונאמר, אני חותם לך שתחושת הביזוי של החיילת עברה כלא הייתה אם בכלל הייתה קיימת, לעומת תחושת הביזוי וההשפלה שעברו על ועדיין קיימות אצל הנשים אל"ף ועוד שישה אחרות..

ישן 01-07-2007, 20:32
צלמית המשתמש של רועי AZ

כל מקרה לגופו...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "שאלתי אותך שאלה פשוטה: האם מבצע המעשה המגונה, ראוי בעיניך לשמש כשר ובכיר ח"כ?"

בעיני השר האולטימטיבי אמור להיות ללא רבב. אבל אם נהיה מציאותיים ונתייחס לחומרת האירועים ולעובדה שהוא כן נשפט וקיבל את מה שמגיע לו ומצאו לא להטיל עליו קלון, שזהו בעצם המכשול היחידי המונע מאדם לכהן בתפקידי שלטון... אז כל השיקולים הללו מתחברים יחדיו.

אגב, הוא צפוי להיות "המשנה לרה"מ". עפ"י ערוץ 10.

ישן 01-07-2007, 20:54
צלמית המשתמש של רועי AZ

מבחינת ההרשעה הרי שלא מדובר בעבירה חמורה כלל - חברים, מה לעשות יש נסיבות מקילות ...
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "משום מה, בזמן האחרון, ההבדל בין "השר האולטימטיבי", לבין"

גם בעבירות הללו (ואני לא מדבר על התנהגות של ילדות קטינות, אלא של בגירה שהייתה מודעת ה-י-ט-ב למעשיה) וזה ידוע שאין היא נהגה כראוי... אינני מתרץ כלום.

לגבי חדירה לגופה, אני לא כ"כ בטוח מה היה שם, אבל הדברים הפוגעים ביותר, (כל מגע באיברים אינטמיים) לא קרו!

נערך לאחרונה ע"י רועי AZ בתאריך 01-07-2007 בשעה 20:57.
ישן 01-07-2007, 21:10
צלמית המשתמש של רועי AZ

לא לא לא.. זה ממש לא מותר. והוא נשפט וקיבל את עונשו על כך...
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "עצוב. מסתבר שיש מבצעי מעשים מגונים, שלהם זה מותר. עצוב:("

ובאמת, גם אם היה מדובר באיש ליכוד/האיחוד הלאומי, הייתי מתייחס לכך באותה חומרה בדיוק. נשיקה, אינה מהווה עילה להרוס למישהו את החיים. (אלא אם כמובן זה הופך להיות סדרתי)

ישן 01-07-2007, 18:24
  הומני הומני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
בוא נעזור במחאה ! תעבירו את זה לכולם!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "יום אחרי ההפגנה נגד עברייני המין המיוחסים: רמון בדרכו לממשלה."

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:sx5rNk9FmBoMdM:http://www.telaviv.police.gov.il/dover/news/tmunot/sela-big.jpg]
הייתם נותנים לו להסתובב חופשי ?

אז מדוע שניתן ל -"פושע מין סדרתי" זה להסתובב חופשי?

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:thB98spU3tDcZM:http://www.tam.co.il/29_7_2005/images/moshe_kazav.jpg]

תשלחו מייל לחברי הכנסת , לשרים ,לאנשי התקשורת ואפילו לקצב ומשפחתו ותבהירו להם כי איננו רוצים לשלם מליון שקל בשנה פושעי מין ובעיקר איננו רוצים אותם מסתובבים חופשי ליד נשיתינו , בנותינו ,אמהותינו וחברותינו.

לצאת מהשטחים למען ישראל!

ישן 01-07-2007, 19:20
צלמית המשתמש של רועי AZ

חבל מאוד, מאוד... שאתם מדרדרים גם את זה לויכוח ימני ושמאלני...
בתגובה להודעה מספר 51 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "על אותה תמונה אתה ואחרים רוצים לעשות לינצ' בקצב."

בעייני גם שמאל וגם ימין הם היינו הך בנושא של העמדה לדין!... האמן לי שאם קצב היה מואשם אותו דבר כמו רמון, הייתי מתייחס לכך בדיוק אותו דבר (אבל כולם מדברים על סיסטמטיות...) או לחילופין, אם חלילה פרס היה מואשם כמו קצב, הייתי דורש לערוף את ראשו!

ישן 01-07-2007, 19:46
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

התמונה הזו היא כמו המכתבים שנכתבו לקצב ע"י כמה מהמתלונוות - וגם למכתבים אלה אין ערך.
בתגובה להודעה מספר 50 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "אני רק על התמונה הזו הייתי מזכה את רמון...עזוב בחייך"

לפי הטקסט שלך, החיילת צריכה להגיד תודה לאל שרמון לא הגיש תלונה על זה ש-ה-י-א תקפה
אותו מינית.ץ..
מותר להתייחס לנמציאות ולהימנע מפוליטיקה: אדון רמון אמר בשלב הטיעונים לעונש שלו ש"הוא מביע
חרטה ולמד את הלקח". מסתבר שאפילו הוא לא חושב שהיא "לפתה אותו". האיש ששיקר בבית
משפט, הדיח שלושה עדים (רבקה פאלוך ושתי העדות שהביאה איתה - שביה"מ טען שפשוט
שיקרו...), וניהל קמפיין נגד החיילת - הורשע בביה"מ.

עצוב נורא שאנשים מעזים לדבר נגד "עברייני מין", ובאותה שעה מוכנים להגן על זכותו של מי שכל
צעירה שעובדת מתחתיו, צריכה לחשוש מידיו ולשונו.

מסתבר שהכל פוליטי.
ישן 01-07-2007, 19:50
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

צודק - עברייני מין באשר-הם, צריכים לחטוף באבי-אביהם. עכשיו תראה מי מגינים ומי מגנים..
בתגובה להודעה מספר 54 שנכתבה על ידי גולןב שמתחילה ב "בושה לכולכם שאונס ומעשה מגונה הופך למשהו מפלגתי-שאם הוא משלכם מגינים ואם שלהם מגנים"

קצב הוחשד בעבירות חמורות משל רמון - וחטף עונש חמור משל רמון, וטוב שכך. קצב צריך לעמוד
לדין, ולחטוף על מה שעשה לא' ממשאד התיירות, ולשאר המתלוננות.

רמון, ששיקר לביה"מ, וטען ש"לא היה כלום", שינה גירסתו פעמיים, והורשע. בכל אותה תקופה לא
עבד יום - אבל קיבל רבע מליון שקל באותה עת - פתאום מקבל הגנה מאנשים שרק אתמול זעקו
כנגד הפיכת מקום העבודה לסביבה מאיימת לנשים. רמון הורשע בעבירה דומה לזו שהורשע בה
איציק מרדכי - איפה מרדכי היום, ואיפה רמון. עצוב לראות שאנשים מוכנים לשכוח לרמון, מה שאסור
לשכוח לאף נושא מישרה, שיש מתחתיו עובדים.
ישן 01-07-2007, 20:11
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.03
בתגובה להודעה מספר 57 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "צודק - עברייני מין באשר-הם, צריכים לחטוף באבי-אביהם. עכשיו תראה מי מגינים ומי מגנים.."

מעשית קצב חטף פחות. הוא לא קיבל אפילו עבודות שירות. כל מה שהוא קיבל זה העמדה לעמוד הקלון אותו מבצעת התקשורת עם פוליטקאים מסוימים. זה לא סביר ולא הגיוני.
למרות הנאמר לעיל העונש של רמון הוא מגוחך. גם בגלל הכשל הלוגי של "מעשה מגונה ללא קלון", וגם מפני שפוליטקאיות צבועות כמו יולי תמיר יכולות להגן עליו בטענה טיפשית שההחלטה של בית המשפט היא סופית (בלי התיחסות לטמטום הבוטה של ההחלטה).
החלטת בית המשפט לא היתה סופית. ניתן היה לערער עליה. מדוע תמיר לא דיברה נגד החלטה זו?
זו בושה שבהפגנה לא דיברו (למיטב ידיעתי) גם על רמון השקרן, מדיח העדות (בעזרת הרבנית).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:49

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר