לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2007, 11:47
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עסק מחורבן!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "מילואימניק נזרק מאוטובוס בגלל חותמת"

איזה מילואמניק (מהמיעוט של המילואימניקים (שהם מיעוט כשלעצמו) שמשתמש בתחבורה ציבורית) לא מכיר את הניירת המחורבנת המכונה שוברי נסיעה: משהו ארכאי שלא עודכן הרבה מאז ימי הבולים בפנקס קופ"ח. תמיד חסר שם משהו, או שהנהג הראשון לוקח איזה ספח שהנהג בנסיעה השניה חייב אותו (ואם מזלך איתרא שיהיו אלה נהגים משתי חברות שונות, אז בכלל הנהג השני עשוי לשמוח לאידך בגלל ש"זה מה קורה כלוקחים לאגד קו ונותנים לחאפרים") ועוד מילון ואחד סיפורים הזויים שאין לו לאדם מן היישוב שעובד בסקטור הפרטי אלא להשתומם עליהם ולשלם מכיסו.

גם נהגי האוטובוס עבר הזמן שבו היו הדוד החביב שמוריד אותך לפני הצומת או מעלה אותך אחרי שזז מהתחנה. היום הם כפופים לחוקים לא מתפשרים ועשיויים להקנס/לאבד רישיון בכל עת. המבקר הוא לא חבר שלך ואני מאמין שבהם באמת בלחץ של פרנסה.

במצב כזה נהג לחוץ ומילואימניק לחוץ ועצבני מביאים לנו כתבה כמו הנ"ל.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2007, 15:15
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
גם אותי הורידו מאוטובוס בגלל אישור נסיעה במילואים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "מילואימניק נזרק מאוטובוס בגלל חותמת"

במקרה שלי (לפני כשנה וחצי) זה היה בגלל שהאישור היה מודפס בצבע ירוק (מהצו) במקום בצבע וורוד (מפנקס האישורים של ק. השלישות)

הנהג של דן (קו 42) התעקש שזהו שובר נסיעה של אגד (בגלל הצבע) ולא עזרו לי ההסברים ואפילו לא העובדה שעל השובר היה מצויין במפורש שזהו אינו שובר לאגד. גם העובדה שעל השוברים האחרים שברשותי היה כתוב "אגד"
הנהג הזה פשוט מעולם לא ראה שובר כזה בצבע ירוק אבל אוטובוסים ירוקים הוא דוקא כן ראה.

בסופו של דבר הוא הוריד אותי בתחנה הבאה ושם עליתי על אוטובוס אחר באותו קו שקיבל את השובר ללא בעיות.

מסקנה:
לא מספיק מילואימניקים נוסעים באוטובוסים בגוש דן!
תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

ישן 03-07-2007, 15:33
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
הפסקתי לנסוע באוטובוסים למילואים
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי המממ שמתחילה ב "גם אותי הורידו מאוטובוס בגלל אישור נסיעה במילואים"

אחרי אירוע דומה באוטובוס של דן, הנהג החליט שלא מתאים לו להסיע אותי עם תלוש תקין לגמרי.מדובר היה בתלוש ידני מהשלישות ולא מודפס מצו, כנראה שהוא חשב (בקול רם) שזה הוא שמחליט מה סבב היציאות שלי, ולא מתאים לו שאני יוצא הביתה באמצע המילואים עם שוברים ידנים. אחרי שכמובן הביך אותי מול כל האוטובוס "הוא עשה לי טובה" ונתן לי לנסוע בלי לקחת את התלוש ולא הסכים לקבל כסף.
הגשתי תלונה כללית לדן שיבהירו לנהגים את כל הנושא, אבל היום אני מצטער שלא התלוננתי באופן אישי עליו. לפני המקרה הייתי תמיד נוסע למילואים ארוכים באוטובוס ורק לחד/תלת יומיים ברכב, אבל מאז אני עברתי לרכב באופן בלבדי, אני מעדיף לבזבז את הכסף על דלק.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר