לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2005, 00:03
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
קיבלנו סימן חיים מזכריה באומל

משפחתו של זכריה באומל, אחד משלושת נעדרי הקרב בסולטן-יעקב, מסרבת להרים ידיים. לדברי יונה באומל, אביו של זכריה, לידי המשפחה הגיע ספר שהחזיק זכריה בשבי, ובו קודים שכתב.
לדברי האב, הספר "מפת אהבה", הגיע למשפחהבאמצעות שליח שביקר בסוריה והעביר את הספרלד"ר סטויארט דיטשק, רופא אמריקני שמקורב לממשל האמריקני וחבר אישי של זכריה באומל, שביקר לפני שנה וחצי בסוריה. באומל טוען שבנו סימן בספר מילים שהם ראשי תיבות של שם המשפחה הקודם של אימו מרים - טורצקי. האב טוען שרק הוא, אשתו ובנו מכירים את ראשי התיבות - M.T.U.C.
היתה לנו בדיחה בבית, כאשר היינו כותבים את ראשי התיבות של אשתי, שמשמעותן באנגלית ראש ריק", אמר יונה באומל. "זה היה דבר סודי אצלנו בבית. כאשר ראיתי את סימון המילים הללו בספר, הבנתי שרק זכריה הוא שסימן אותן".
באומל העביר את הספר למחלקה לזיהוי פלילי במשטרת ישראל. בבדיקה שערכה המשטרה, ושתוצאותיה הגיעו לידי NRG מעריב, מסומנים המשפטים הבאים : "ילד נטוש"; "הצילו עזרו לי"; "יש לי תקווה"; "מונה תקווה" ו"לא יכול לשנות את העבר".
"זה מרעיש מבחינתי", אמר באומל. "אין לי ספק שזה אות חיים מבני. יש לי ממצאים נוספים המוכיחים שבני בחיים וכלוא בסוריה". באומל הוסיף כי גורמים אמריקנים רמזו לו שבנו בחיים.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/883/477.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:46

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר