לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2007, 04:33
  DieHard3 DieHard3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.07
שאלות לגבי המשך מיונים שלי בצבא

שלום
כרגע אני ממוין לצוות אוויר, לפני ירפ"א ב'
כל חיי רציתי להתקבל לטיס, אבל צריך להיות ריאליסטים ולחשוב גם על אופציות אחרות במידה ולא אתקבל.
הנתונים שלי גבוהים- קב"א 56 ודפ"ר 90, ויש לי שתי אפשרויות כרגע בנוגע לגיוס- טיס או חי"ר.
חס וחלילה בלי לזלזל בחי"ר (אני חושב שמי שמתגייס לחי"ר עושה עבודת קודם ומעריך אותו מאוד..), אבל אני מעדיף להתגייס לאיזשהו תפקיד שמשלב ידע טכנולוגי... אין לי מושג מה, אבל משהו שיוכל לנצל את הידע שלי... זה כמובן אם לא אתקבל לטיס.

השאלה שלי- אם אסיים את מיוניי בצוות אוויר- למי אני פונה בכלל? מה אני עושה? אני אמור לדבר עם מישהו או שיפנו אליי?
לאילו יחידות כאלה בכלל אני יכול להתגייס (שמשלבות ידע עיוני, למידה טכונלוגית ואף אולי קרבי...)? אף פעם לא שמעתי על יחידות כאלה ואין לי מושג איפה לחפש אפילו.

תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2007, 23:14
  RedHat RedHat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי DieHard3 שמתחילה ב "מישהו?"

על מוד"ש הרבה אני לא יודע, אבל תשאל חבר'ה פה ממוד"ש (מודיעין שדה), אולי יהיה שם משהו מאתגר.
אני הייתי במצב שאתה מתאר בדיוק (נפלתי בירפא ב' עם נתונים גבוהיים וחתמתי ויתור על חובלים), ובסוף יצאתי מדריך צניחה.

יש הרבה אפשרויות בצהל, בגלל שאתה לא אומר לא מראש לקרבי, ואתה גם לא הכי בטוח שבחי"ר מקומך, אני מציע שתתקדם עם הזרם.. אם תצא בחי"ר - לא נורא לך, אתה יוצא קרבי וכל הכבוד. יש יחידות שלא מערבות כלים טכנולוגיים (אבל השירות בהן מעניין בלי קשר) שאולי תרצה לבדוק. עוקץ \ לוטר אולי? או יחידות כמו מורן ומיתר (בתותחנים, ומאחר והן מסווגות אז לא נרחיב - רק נגיד שהן מערבות כוח אדם איכותי עם כלים טכנולוגים מתקדמים.). יש עוד הצעות קרביות יותר (מגלן ויהלום לדוגמא).

הכל תלוי בשיקולים שלך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר