לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2007, 12:37
  omrizan omrizan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Olegis שמתחילה ב "משלמים מע"מ על המחיר שבו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Olegis
משלמים מע"מ על המחיר שבו קונים את הציוד בארה"ב (אלא אם כן זה משהו לא הגיוני, למשל מצלמת 30D רשומה במחיר של 50$), על כל הציוד.

לגבי כרטיסי זיכרון - המחירים בארץ באמת מאוד זולים, ומאוד יכול להיות שכאן הם יותר זולים מבארה"ב. איזה דגמים של כרטיסים בדקת ?

קודם כל תודה רבה על התגובה.
בקשר למע"מ - מדוע משלמים מע"מ על הנרתיק שהרי הוא לא אלקטרוניקה והמחיר המוחלט שלו הוא פחות מ-50 דולר?
ודבר נוסף- אני לא בטוח שהבנתי. משלמים מע"מ לפי הקבלה מ- BH שאני מציג בפני המכס ? (שהרי רשמת "מצלמה רשומה במחיר של 50$")
נניח ואני "מאבד" את הקבלה של bh.. מאיזה מחיר מחושבים ה- 15.5 אחוז?
ד"א, המע"מ בארץ מחושב אחרי או לפני הוספת המס האמריקאי של ה-8.5 אחוז?
בדקתי את הכרטיס micro sd 2 giga. עולה פה 90 שקל. עולה בארה"ב 20 ומשהו דולר..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2007, 14:52
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי omrizan שמתחילה ב "[QUOTE=Olegis]משלמים מע"מ על..."

מע"מ לא קשור לאלקטרוניקה. כל מוצר שנקנה בחו"ל חייב במע"מ, בתנאי שמחירו מעל 50$. אני לא מכיר את הדקויות האלה - מה קורה אם אתה מביא מספר מוצרים והמחיר של חלקם נמוך מ-50$, אבל בינינו זה גם לא מעניין. כמה כבר מע"מ תשלם על נרתיק שמחירו 10$ ?

כן, משלמים מע"מ לפי החשבונית שאתה מציג, בתנאי שהמחירים הנקובים שם הגיוניים. אם המחירים לא הגיוניים (למשל - 30$ לגוף של מצלמת קנון 30D) או שאין ברשותך חשבונית (נניח שאיבדת אותה), המע"מ ייגבה לפי המחירונים של אגף המע"מ והמכס. לפי ניסיוני, המחירונים האלה הגונים מאוד, כלומר המחירים שם לא מפוצצים.

המע"מ בארץ מחושב ללא כל קשר למיסים בחו"ל. אם שילמת מס של 8.5% בארה"ב ובחשבונית מופיע המחיר שכולל את המס הזה, תשלם מע"מ לפי זה.

כרטיסי מיקרו-SD של 2 ג"ב עולים בארץ מ-108 ועד 340 שקלים, לפי זאפ. תלוי בדגם וביצרן, תמיד תשווה תפוחים לתפוחים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר