בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "סתם מעניין אותי מה אתם חושבים בעניין תאיר ראדה.."
אני סבור שזה אשכול מיותר וטפשי. אין שום דרך לגבש "דיעה" על הטרגדיה של תאיר ראדה. אנחנו לא יודעים שום דבר כמעט, מלבד הרסיסים המגמתיים שמטפטפים לנו שני הצדדים. זהו מקרה מובהק עליו נאמר "והמשכיל בעת ההיא יידום".
לא ניתן להתעלם מהעובדה שהיה קיים לחץ למצוא את האשם תוך כדי התעלמות מוחלטת מכל נהלי החקירה המוכרים ומהראיות שנמצאו בזירה בנוסף לעדויות של אנשים שונים הקשורים לפרשה..
אבל מעל להכל אני אומר את זה בגלל שהאם מטילה ספק בממצאי החקירה והפרשה ועוד מתחילתה..
אנשים רוצים לראות את האמת יוצאת לאור..
תאמין לי שאם זה היה הרוצח העדויות היו מביאות למסקנה הזאת בלי יותר מדיי שאלות..
מה שגם לכל אלה שזוכרים עלה באותו היום לשידור נהג מונית שאמר כי פגש בשני נערים בחצרין שביקשו לנסוע לאחד מהמושבים הקרובים וירדו בכביש הראשי.. והוא תיאר אותם כמבוהלים מפוחדים ככאלה שנראה שעשו משהו..
לדעתי האישית המשטרה לא בחרה לחקור את זה לעומק היו לחוצים בגלל פרשת בני סלע.. וכבר הספיקו לספוג פרשה נוספת הם לא יכלו להרשות לעצמם כזאת תדמית ציבורית גרועה.. אז אמרו שיביאו אשמים ולא מעניין אותם איך..