לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2007, 17:23
  liorbm liorbm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל liorbm
עזרה בהגדרת מסך ל-HDTV

היי, שלום לכולם.
יש לי כרטיס מסך Asus ATI radeon x1950 pro עם יציאת וידאו, חיברתי עם מתאם את הטלויזיה למחשב ואני רואה סרטים בה. הבעיה שלי היא כזאת, דבר ראשון התמונה לא משודרת על כל הטלויזיה, זאת אומרת שיש שוליים שחורים מסביב לסרט גם כשלא אמורים להיות (זאת אומרת לא שוליים שחורים שנובעים מהקובץ עצמו, כמו לדוגמא בסרט בפורמט רחב 16:9 ) ומכן אני מסיק שלא הגדרתי את הרזולוציה הנכונה לטלויזיה. מישהו יכול לומר לי מה הרזולוזיה המיטבית למסך 21 אינץ'? ועוד שאלה, אני משתמש בכקטליסט קונטרול סנטר, ויש לי סרטים בהיי דפיינישין במחשב. איך אני מגדיר את המסך כדי שיציג אותם ברזולוציה הכי טובה שאפשר? ואיך אני מגדיר לקאטליסט להוציא לטלויזיה את הסרט בהיי דפיניישן?
יכול להיות שאני לא שואל את השאלות הנכונות מפאת חוסר ידע, ועל כך אני מתנצל מראש. אשמח ללמוד יותר.

שלכם בכבוד רב, ליאור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-07-2007, 08:10
  liorbm liorbm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל liorbm
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Rocky35 שמתחילה ב "OK, first of all you didnt..."

אממ... או.קיי. הנה תמונה של הכרטיס מסך:
http://www.pcstats.com/articleimage...x1950pro_io.jpg

והנה כתובת המפרט שלו, כולל כל מה שקיבלתי איתו והכל:
http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=4973

לטלויזיה חיברתי מאחור חיבור SCART ואת הבננה של הוידיאו אינפוט שלו חיברתי למתאם של שיושב על כניסת ה- S-video.
כמו שכבר ציינתי, הרזולוציה של הטלויזיה לא משהו, זאת אומרת, הטלויזיה היא 21 אינץ', והרזולוציה שלה היא 1024 על 768. כשאני מעלה את הרזולוציה התמונה פשוט "גדולה" מהטלויזיה ולכן רואים על המסך עצמו חצי או רבע ממנה, וכשמוזיזים את העכבר לכיוון שולי המסך של הטלויזיה המסך נגלל וחושף את יתרת התמונה (וכמובן מסתיר את מה שכבר היה גלוי ).
בקיצור, יש לי את הטריילר של שודדי הקריביים 3 בהיי דיפיניישן ואני לא מצליח להנות מאיכות תמונה גבוהה בטלויזיה. מישהו יכול להסביר לי למה? זאת אומרת, התמונה על המסך של המחשב הרבה יותר חדה, לאא קשר לעובדה שאני צופה בטלויזיה ממרחק מסויים שאמור לתקן את זה.
עזרה... בבקשה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר