לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-07-2007, 17:28
  tiger14 tiger14 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.06.07
זקוק לעזרה-מיואש לגמרי!!!

שלום לכולם.
כידוע,אני משרת באחת מפלגת הבט"ש.
עוד לפני שהתגייסתי סבלתי מכאבי גב קשים אך הסתרתי את המידע בכדי שהפרופיל שלי לא יירד.
כעת,כבר זמן מה שאני סובל כאבים מטורפים,כאלה שפוגעים גם במצבי הנפשי , מדכאים ומתסכלים מאוד.
עברתי כמה פעמים אצל הרופאים בבסיס,כולם משוכנעים שסתם מנסים להתחמק או לברוח כאשר אני מסביר ומדבר מתוך כאב וייאוש ,שהתגייסתי והסתרתי את המידע בכדי להיות לוחם,שהכאב נוראי,ומתחנן שיבינו אותי.
בסופו של דבר קיבלתי תור לCT שבו לא נמצא כלום,חטפתי שוק והייאוש רק הלך וגבר,כעת אני אפילו לא יודע מה יש לי.דיברתי עם רופא מומחה שאמר שיידרש MRI אך זו בדיקה שמצריכה פרוצדורה של חודשים.
לא הייתי יכול לסבול ולראות אותי מיתדרדר בצורה שכזו ובמהירות שכזו ופניתי את הפסיכולוג והשמעתי את מצוקתי.הוא מעוניין לאחר 2 מפגשים להוריד את הפרופיל של ל64עם סעיף נפשי.
האם "גורלי" נחרץ כפי שטוענים (בנוגע לחיי האזרחות)? חשוב אפילו יותר עבורי כרגע זה - אילו תפקידים יוכלו להציע בשיבוץ מחדש בבקו"ם עבור חייל עם מוטיבציה אדירה לתרום ולתת ועם יכולות גבוהות(למרות הסעיף הנפשי)?אני מאוד מעוניין לשרת בצפון הארץ,גליל,רמת הגולן-מה הסיכוי שיתחשבו בכך?
תודה רבה,אשמח לתשובות בהקדם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:18

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר