לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2007, 15:58
  omer22 omer22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yuvalc13 שמתחילה ב "איך מתמודדים עם בעיית הכסת"ח של הצבא?"

אני הייתי בדיוק במצב שלך..רצו להוריד לי ל64 למרות שהבראתי מהפציעה שהיתה לי ולמרות שהיתה לי חוות דעת ממומחה שהפרופיל שלי צריך להיות 97..

אני זוכר איך הייתי בהלם ובכיתי לרופא שם שאני מוכן לקחת כל אחריות אם יקרה משהו..גם אבא שלי היה איתי ואמר את זה....אבל זה לא עובד ככה בצבא..האחריות על הרופא בכל מקרה..(התגובה היתה : "אין מצב שאני מעלה לך ל97 אני אפילו שולח אותך לבדיקות אולי להוריד לך ל45")..
מה שעשיתי זה הלכתי למומחה שכתב לי חוות דעת יותר מפורטת למה אני זכאי ל97 ובאתי שוב לאותו רופא..הפעם עם אמא שלי..הפעם הוא פשוט מסתכל על החוות דעת תוך כדי שאמא שלי אומרת לו שאני בריא והפעם התגובה היתה : "אין שום בעיה אני מוריד את הסעיף והפרופיל חוזר ל97"..

מה זה מראה לך?
1. שהצבא זה מערכת דפוקה עם אנשים עוד יותר דפוקים..
2. אתה צריך לנצל את חוסר העקביות של המערכת הזו ולהמשיך ללחוץ עד שאתה מקבל את מה שאתה רוצה..

עכשיו לעיניינך-
מה שאתה צריך לעשות זה להביא חוות דעת ממומחה שאתה זכאי לפרופיל 97 ולקבוע עוד ועדה רפואית..

בהצלחה בחור תעדכן

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-08-2007, 16:54
  משתמש זכר Black Mammmba Black Mammmba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Black Mammmba Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yuvalc13 שמתחילה ב "איך מתמודדים עם בעיית הכסת"ח של הצבא?"

אני לא מבין מה הבעיה ?

אחי, הייתה לך בעיה פעם. הבעיה יכולה לחזור לך בעתיד. הצבא אינו מעוניין לקחת על כך אחריות שתעלו לו בעתיד ביוקר. זהו סוף סיפורץ זה לא אטימות ולא נעליים.
אז כל הכבוד שאתה רוצה להיות קרבי. ומוכן "להתסכן" לעלות ל97 ולא להפיל את האחריות על הצבא.

אבל מילה שלי. זה לא שווה את זה. תקבל את החלטה הרופא. עם כל הכבוד. כי זאת המדיניות של הצבא.
יש ספק. אין ספק. הצבא אינו מתנער ממך, אלה להפך. הוא מעוניין שתתגיס לצבא, אך לא לתפקיד קרבי. זה טוב לשניכם. ככה אתה לא תגרום נזק לעצמך (אניני יודע מה הבעיה שגרמה לניתוח) בלתי הפיך. וגם הצבא לא יצטרך להתעסק בחרא.
במקום לתרום כמו קרבי. תתרום בתפקיד אחר ותעשה אותו בכל האהבה כמו שהייתה רוצה להיות לוחם.
כי זה מה שהצבא צריך עכשיו. תומכי לחימה עם מוטיבציה גבוה. לוחמים יש הרבה אבל אנשים כאלה (כמוך) יש מעט וחבל.

ו2 נקודות נוספות לציין.
הראשונה. להוריד מהצבא את האחריות. אחי. כלל הנראה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.
אתה מדבר פה על הבריאות שלך. על העתיד שלך. אתה רוצה להפצע באימונים. ואז מה ? תישאר עם הז"ן ביד ? לא תוכל לעשות כלום. לתבוע את הצבא ? הצבא יראה לך שיש לו כתב וויתר חתום בשימך. ואתה ? תצטרך לטפל בעצמך. הדבר יגרום לסבל לך ולסובבים שלך. רק בגלל שהייתה רוצה פרופיל 97. אל תשכח כי אתה יכול להפצע מכל שטות הכי מיותרת. זה קרה כבר לטובים ביותר.
צריך לקבל את החלטת הרופא.

נקודה שנייה.
תחשוב שאתה מנהל בחברה. ואתה מגייס עובדים חדשים לחברה כדי שהיא תתפתח ותגדל לאיכותית. אחת הדרישות שלך היא כושר גופני גבוה וללא בעיות רופאיות. ואתה מוכן לקבל כל אחד וכמובן החברה דואגת לעובדיה במקרה של פציעות ועוד.
ומגיע לך אדם שיש לו בעיות רופאיות אבל הוא רוצה לעבוד אצלך בחברה. אתה בעצמך לא תרצה לקבל את אותו בחור, בגלל שהוא רוצה להיות בחברה, אבל יש סיכוי שהוא יכול למות לך בעבודה ואז תצטרך לדאוג לפיצויים ועוד. ומאיפה החששות הללו ? מניסיון עבר. כי פעם קיבלת אנשים כאלה כי דגלת שכולם שווים וגם אנשים עם טיפה בעיות יכולים לעשות את אותם דברים כמו אנשים בריאים.
עד שהגורל התאכזר עליך. קיבלת אדם עם בעיות הוא נפצע ותבע אותך.

אני אומר את זה שתסתכל על כל הנקודות בצורה רחבה במקום רק על המטרה של ה 97.
הצבא כן צריך לוחמים עם מוטיבציה גבוהה שמועניין לתרום למדינה. אך אם לא תוכל להיות לוחם תיהיה בתפקיד אחר. העיקר שתיהיה.
שבוע נעים. .

"שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון

ישן 02-08-2007, 19:25
  yuvalc13 yuvalc13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06

omer22:

שמחתי לקרוא את תגובתך, עודדתה אותי מאד.

אני אכן מתכוון לקחת את עצתך ולפנות לרופא מומחה שיביא לי חוות דעת למה אני צריך לקבל פרופיל 97. ושוב תודה.

BLACK MAMMMBA:

תוגבתך נשמעת כתגובה הגיונית ובריאה לבנאדם שסבל בעבר מפציעה וכעת כבר לא סובל ממנה.

אך אני אינני כזה לא סבלתי מפציעה פשוט נאללצתי לעבור ניתוח.
לא פציעה לא שום דבר.

הצבא יודע בוודאות וכך גם נאמר לי על ידי הרופא שאני בנאדם בריא כמו שור והצבא פשוט לא רוצה לקחת שום סיכון קטן.

אני כולי תקווה שאצליח לשכנע אותם עם חוות דעת של רופא מומחה בועדה הרפואית.
מה גם שהקב"א שלי היא בין 54-56 ווידאתי זאת עם צוות אוויר שאמר לי שהנתונים האיכותיים מתאימים אבל הפרופיל פוסל אותי בשלב זה.

בקרוב יקבע לי תאריך לועדה רפואית, אשוב ואעדכן תודה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר