02-08-2007, 21:36
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 25.10.05
|
|
תודה לשלושתכם
ניסיתי לקרוא את מדריך האבטחה, עכשיו כדי להיות בטוח שהבנתי אני אציין נקודות ואציין מה הבנתי מהם, ואם אפשר תענו לי בבקשה אם צדקתי או לא
1) Register Globals - למנוע מהמשתמשים אפשרות לערוך משתנים דרך שליחת נתונים Post/Get.
2) סינון מידע, לדוגמא יש, File.php?Act=print
לעשות בדיקה עבור כל קלט שהוא, כלומר לקלטים שאמורים להיקלט, ובמקרה שהקלט לא תקין להציג משהו אחר, לא לתת אפשרות שלא יקרה כלום.
או לבדוק ולקיים מלך כל שהוא על פי מקרה אחד.
בדיקת תקינות קלט.
3) Form Processing -
3.1) Spoofed From Submissions - להתל בטופס, הם אמרו שמה שאפשר להוריד את הטופס ולשנות בו חלקים, לא הבנתי בדיוק, אז? לא משנה מה אני אעשה תהיה ללקוח את אפשרות העריכה? , ומזה זה ישנה אם יש את הבדיקה בצד השרת?
3.2) Spoofed HTTP Requests - להתל בפקודות הפרוטוקול, לשלוח מידע כמו תגית HTML או קוד כלשהו אחרי פקודות הפרוטוקול? (אגב, זה יעשה בעיות רק במידה ואני אעשה שימוש במידע שנשלח?)
3.3) Cross-Site Scripting , מניעת הצגת תגים שנמצאים בתוך מידע שנשלח ע"י הלקוח אשר משפיעים על פעולת הדפדן.
3.4) Cross-Site Request Forgeries , זיוף בקשות של מה? , לא הבנתי את זה בכלל
את החלקים האחרים עדיין לא הספקתי לקרוא
תודה רבה רבה לעוזרים.
מצטער על ההטרדה