לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2007, 14:35
  pinkpanter pinkpanter אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.07
כמה שאלות על השירות

שלום, זה האשכול הראשון שאני פותח כאן ואני מקווה שהשאלות לא יראו טפשיות כי לצערי אין לי מושג בכמה דברים בסיסיים שאני רוצה לדעת עליהם.(השאלות לא קשורות אחת לשנייה).
1,מה זה קורס מכ"ים? האם הוא חלק מקורס קצינים או שהוא קשור לקורס קצינים? איך מחליטים מי יעשה אותו ומה בעצם הדרגה שלך אחרי שאתה עובר אותו?
2,אם אני לדוגמה משרת בגולני בסדיר, יש סיכוי שבמילואים אני יהיה בחטיבה אחרת או אפילו בחיל אחר?
3,אם אני רוצה להיות באלפיניסטים במילואים, איפה אני צריך לשרת בסדיר והאם אני צריך להיות מיוחד או שהמפקדים צריכים לבחור בי?
4,איך אני בעצם מקבל זימון ליום סיירות, אני מתקשר ומבקש או משהו כזה, או שאני פשוט מחכה לקבלת זימון?

זהו בנתיים, תודה מראש למי שיענה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2007, 18:34
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pinkpanter שמתחילה ב "כמה שאלות על השירות"

1. קורס מ"כים הוא קורס פיקודי שלאחריו מקבלים דרגת סמל ופיקוד על כיתה של חיילים. אתה חייב לעבור קורס מ"כים כדי לצאת לקצונה אבל אתה לא חייב לצאת לקצונה אם אתה מ"כ.
2. אתה תהיה בחטיבה אחרת-חטיבת מילואים שלפעמים תהיה מורכבת מיוצאי חטיבות שונות, לדוגמא נח"ל, גבעתי וגולני. לגבי חיל אחר, אני בספק שזה יקרה לך אם אתה חי"רניק. אני יודע אבל שלפעמים ג'ובניקים עוברים הכשרה במילואים ועוברים לתותחנים (עידו מפקד על חבר'ה כאלה במילואים ממה שהבנתי).
3. אתה צריך לשרת או בסיירת גולני או באגוז (אולי אתה יכול להגיע גם ממקומות אחרים, אבל אלה היחידות העיקריות ששולחות מילואימניקים לאלפיניסטים). איך מגיעים דווקא לשם? אין לי מושג.
4. אני חושב שאתה יכול להתקשר ולבקש. אבל רוב הזכאים מקבלים זימון בדואר.
5. יעזור לבקש, אבל נתונים יבשים לא תמיד קובעים. אם למפקדים שלך יש דעה טובה עליך הם יכולים להוציא אותך בלי קשר לקב"א וכ"ו.
6. לבקש שוב, לשאול למה לא שלחו אותך, אולי לשפר את ההתנהגות\גישה שלך, להראות יותר מוטיבציה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר