06-08-2007, 21:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.05
|
|
|
גירסא ג'
תקרא את החלקים המודגשים. במכתב רשמי לא משתמשים בקיצורים, למרות שמדובר בצהל - אני תמיד מנסה להתעלם מקיצורים זה קצת לא מכובד ונשמע סלנג.
אתה לא יכול לתקוע משפט עם גרשיים ללא משמעות אם אתה לא רוצה את זה בתור ציטוט תוריד את הגרשים אחרת תביא את המקור.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לכבוד: המג"ד 6 באוגוסט , 07
מאת: שם
כתובת
מטבח "שפיפון"
הנדון: בקשה על הקלה או קיצור עונש.
אדון נכבד ,
אני מודע למעשי אשר אינם מכבדים את צה"ל ואותי בפרט, אך אם זאת אהיה אסיר תודה אם בקשתי זו להקל או לקצר את עונשי תיבדק וזאת בעקבות הנימוקים הבאים:
השירות בצה"ל ובמסגרת שירות צבאי קרבי בפרט , מהווים חלק חשוב מהעתיד שלי בכול תחום שהוא במדינת ישראל ובעולם בכלל. לפיכך , אני רואה בהזדמנות זו , הזדמנות לשרת במקום טוב יותר, הרבה יותר טוב ממה שאני יכול להגיע כרגע בהיותי טבח, תפקיד מגביל אותי מבחינות רבות ואיני מצליח לממש את מלוא הפוטנציאל הטמון בי.
כל עתידי שלי , תלוי בשירותי הצבאי ולכן אני זועק לעזרתך ולהזדמנות זו שערכה שווה יותר מכל ביטוי אחר.
כל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר של החיים טעה. הזדמנות שנייה אינה מעידה על כישלון של צד זה או אחר אלא הבנה של הטעות. אם אנו לא נטעה אנו לא נממש את "זכותנו הטבעית לטעות וללמוד". התנהגותי זו, אשר ממנה התרשמת אינה משקפת כלל את יכולותיי האינטלקטואליות, ההתנהגותיות, איננה משקפת את הרצון העז שלי לתת שירות טוב יותר ותורם יותר לצה"ל ולמדינת ישראל בפרט.
אני משוכנע שיש בידי אפשרות לתת שירות איכותי יותר ותורם יותר לצה"ל מהתפקיד הנוכחי שלי (טבח).
רצוני לתרום למדינה ולצהל הם אלה שמנחים אותי בכתיבת שורות אלה, אם לא אעבור מהתפקיד הנ"ל אני חושש שיסגרו בפני אפשרויות לשירות איכותי יותר ומשמעותי יותר מכול הבחינות וההביטים.
אנא, אל תפסול אותי ואל תמעיט בערכי על סמך התנהגותי. אני רוצה וחש צורך להוכיח כי אני יכול להרבה יותר.
במה שונה אני מאחרים? האין לי עיניים, ואותם איברים? לא מאותו לחם נשבע ולא נתייסר מאותן מחלות? איננו חייבים להלחם בשביל לתרום, אך אנו עושים זאת לא מתוקף חוק אלא מתוקף היותינו בני אדם בשר ודם, ואיני שונה מאחרים, ורצוני לתרום ליחידות הקרביות גדול יותר מכול ביטוי שפתיים, איני מבקש זאת בשביל הרווח האישי שלי, אני רואה בשירות קרבי זכות שערכה כאמור לא ניתן להעריך במילים.
שירות קרבי עומד לנגד עייני גם כעת ומבקש אני לסליחתך ומודע אני לטעויותיי כעת.אני יודע כי פעלתי בילדותיות, וללא שיקול דעת,אך למדתי והשכלתי ממקרים אלה.
השירות ביחידות לוחמה הוא קשה ומסובך הדורש התמדה, שאר רוח , מסירות ונאמנות ורק האדם בו בוערת האש מרצון להוביל ולשנות, יוכל להנהיג ולהביא לשינויים, אני מאמין שאני יכול להביא לא לידיעה אלא גם למעשים.
אני יודע שבקשתי זו, דורשת נדיבות שאין לה גבול, אך זכור נא נדיבות זו אינה יודעת חוק, מבורכת היא כפליים, היא עומדת מעל לשלטון וחוק. כל דבר אחר הוא בר חלוף פרט לנדיבותך. ללא ספק נדיבות אמת ורחמים יאים לשליט יותר מכל תואר או ביטוי.
"אנשים מוסריים ונדיבים הופכים לכאלה לא רק מעשיית מעשים מוסריים אלא הם עושים אותם כך שאחרים יחקו אותם"
צר לי מאוד כי הדברים הגיעו לכדי כך וברצוני לבקש שוב לסליחתך, מעמקי ליבי. לך יש את היכולת הנדרשת שתוכל להביא לשינוי במצבי !
בהצדעה ובתקווה לשיתוף פעולה.
שם מ.א
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נערך לאחרונה ע"י alex188 בתאריך 06-08-2007 בשעה 21:54.
|