לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2007, 19:47
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי odigo4 שמתחילה ב "פשש יפה שעברת...."

בעיקרון כל המבחנים הם כדי לבדוק את הרמה שלך בעברית \ הבנה וכדומה.

אני לא ממש זוכר הכל זה היה לפני חודשיים.

יש מבחנים כמו בצו ראשון של שחור \ לבן - למטה ... ( למעלה. )
אבל ברמה גבוהה הרבה יותר שחלק ממנה דורשת ידע קודם כל דברים כאלה ואחרים.
שחלק מתקשרים למילים כאלה וחלק לכאלה וכדומה. יכול להיות קצת קשה אבל עוברים את זה.

יש מבחן גדול של ידע כללי, אבל ידע כללי קשה מאוד. אני מציע לך לעבור קצת על היסטוריה כללית של מדינות ערב במזרח התיכון, ופוליטיקה כללית של הליגה הערבית.. ומה שתמצא בוויקיפדיה בכלליות.

אפשר גם לעבור על המהפכה הקומוניסטית כי מסיבה לא מובנת שואלים שם המון שאלות על לנין ועל המהפכה.

כמו כן גם שאלות כלליות על העולם, איפה נמצאת הונג קונג וכל מיני.. אין למה להתאמן, מה שאתה יודע אתה יודע.

ואז מגיע המבחן שאני קללתי שעה אחרי זה, לא זוכר מתי כאב לי הראש כל כך אי פעם.
זהו מבחן הנקרא שפה מלאכותית, פשוט שפה מומצאת שהמציאו שם, שכוללת הרבה הרבה הרבה דברים. הכל הפוך כמובן מעברית. ויש לך 60 דקות ללמוד אותה ולהשלים משפטים \ למצוא את הסיומת הנכונה של המשפטים לפי קטע כתוב שייתנו לך.

לפי דעתי המבחן של השפה המלאכותית הוא מוגבל ואסור לפרט פה מה כוללת השפה. זה גם לא יהיה ממש פייר שאתה תגיע ותדע הכל.. ;]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-08-2007, 11:43
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי odigo4 שמתחילה ב "איזה אנלוגיות יכולות להיות..."

במבחנים לאופק אין צורות, רק משפטים.

מבחן 300 הוא מבחן של 300 שאלות שעוברים כמעט בכל מיון רציני לצה"ל.

השאלות הם בכן ולא ונכונות לגביך בלבד.
במבחן נועד לראות את התפקוד שלך תחת מבחן ארוך ומעצבן ( למי יש כח ל300 שאלות גם אם זה בכן ולא אחרי שלוש שעות של מבחנים ) ולראות את הדבקות שלך לדברים שאתה אומר.
השאלות שם חוזרות על עצמם, לפעמים בדיוק אותה השאלה ולפעמים שאלות דומות עם אותן הכוונות, שמראות את הדבקות שלך באמת שלך אחרי הרבה זמן. רק צריך לנסות לשמור על ריכוז.

השאלון ידע יחסית היה קשה, השאלות שם ממש יוצאות מהתחת, אני ממש לא ידעתי הכל, אולי חצי, ועדיין עברתי. הם במיוחד רוצים לראות אם אתה " חושב מחוץ לקופסא " או לא, בגלל זה גם בראיון שואלים שאלות ידע כללי על האיזור. חשוב להם שהאנשים לא יהיו כאלה שעושים רק מה שאומרים להם אלא שלוקחים את עצמם קצת מעבר למבוקש.

השפה מלאכותית אתה באמת תבין כשתראה, כמו שמישהו אמר פה למעלה לו זה היה קל, אני יודע שאצלנו במבחן כולם גנחו מתסכול ככה שכנראה לחלק זה פשוט יותר ולחלק קשה יותר.. לי זה היה נקודת השבירה ביום הזה לפחות.
השפה עצמה היא פשוט שפה. כמו שבעברית יש איש ( אחד ) ואז אנשים הופך את זה לרבים ולתואר וכדומה, ככה גם שם יש אותיות וצירופים שהופכים את זה לכזה ולכזה.
תואר, רבים, זכר נקבה, שלילה. נשמע פשוט, זה הרבה יותר מסובך מזה. 3 דפים של הוראות ועוד 2 דפים מילון עברית - ש"מ, ש"מ - עברית אם אני זוכר נכון.

בכל מקרה צריך לשמור על קור רוח ולעבור את זה. לא להלחץ ויהיה בסדר.
ישן 08-08-2007, 20:39
  Kof Canabis Kof Canabis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי odigo4 שמתחילה ב "מיונים לחמ"ן אופק"

עשיתי את המיונים ביום חמישי האחרון. היום התקשרו להודיע לי על זימון לראיון אישי (ז"א שעברתי).

גם אני התעוררתי לקראת 5 בכדי להגיע, ולא ישנתי יותר מדי (אם אני לא טועה הלכתי לישון ב11). מבחנים, ס"ה תישן כמה שעות כדי שלא תהיה גמור, וזהו.

מבחן ראשון היה תפקידי מילים במשפט. 44 שאלות. מביאים משפט דוגמה, ומסמנים בו מילה. אח"כ מסמנים מילים ממשפטים אחרים, ואתה צריך לבחור את המילה המסומנת המתאימה - זו שיש לה אותו תפקיד כמו לזה של המילה המסומנת במשפט ההדגמה. לי היה מאוד קל.

אח"כ שעה מבחן של השפה המלאכותית. 33 שאלות. הם מתמקדים שם בסיומות של מילים. כל אוצר המילים שתצטרך יהיה במילון, אך תפקידתך הוא בעצם לדעת מהי הסיומת (או סיומות) המתאימות למילה. כמו שמישהו כבר רשם כאן. אני קראתי בהתחלה את עמודי ההוראות, ואז פשוט התחלתי את השאלות וכל הזמן חזרתי לעמוד ההוראות לבדוק. סיימתי כמה דקות לפני סוף הזמן (שעה), היה די קל.

אז הייתה הפסקה (10 דקות), ואז מבחן אנלוגי (אני חושב שזה השם, כמו זה בצו הראשון, עם יחסים בין מילים). 40 שאלות (אני חושב). יותר קשה מהצו הראשון, והפעם ישנה אפשרות שהקשר הוא לא רק בין המילה הראשונה-שניה והשלישית-רביעית, אלא גם ראשונה-שלישית ושניה-רביעית, או מכנה משותף בין כל המילים. אתה צריך לפענח לבד. יהיו גם כמה קשרים של משחקי אותיות (היפוך אותיות, מילה בתוך המילה שאליה היא קשורה, וכו'), וכמה על ידע כללי (אל תשאל אותי איך ידעתי שבנארס זו עיר שקשורה להינדואיזם Oם). הלך לי סביר.

אח"כ מבחן ידע כללי. 50 שאלות. פה, למען האמת, לא הלך לי טוב בכלל. אני חושב שידעתי בוודאות רק חמישית מהשאלות, ובשאר פשוט ניחשתי. אבל הנה, עברתי, אז כנראה שזה לא המרכיב העיקרי שעליו אתה נבחן (אבל בכל זאת שווה לדעת).

בסוף יש מבחן 300, אבל עליו אתה יכול לחפש מידע בכל מקום.

אה כן, יש מצב שהמבחנים שלך, חלקם או כולם, יהיו מסומנים. אני עדיין לא יודע אם הצבא עד כדי כך שאנן לגבי העניין, או שזה נסיון להטעות (סימוןתשובות שגויות בכוונה). אני אישית לא הסתמכתי ישירות על הסימונים, אבל למשל בשאלון השפה המלאכותית, מרבית הסימונים שהיו (היו על חצי מהשאלות בערך) תאמו לתשובות שאליהן הגעתי. לך תדע.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר