16-08-2007, 18:04
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 16.07.02
|
|
|
היי(:
ברוך הבא לפורום, אשמח אם תוכל לעבור על תקנון הפורום ולהתעדכן בחוקים מסוימים שאנחנו משתדלים להקפיד עליהם כאן..
בין היתר- כותרות ענייניות יותר לאשכולות.
כמו בציור גם בפורום, אנחנו ממליצים ומתעקשים על כך שתקרא לציורים/רישומים/שירבוטים שלך בשמות...
אני יכולה להמשיך את המשפט ולחרטט לך משהו על כמה שזה עוזר לפתח דימיון ומעניק חוט מחשבה למתבונן בציור אבל...
אני אוותר(:
אני חושבת שלאט לאט כשתתחיל לקרוא לרישומים וציורים בשמות ותראה איך אנשים מתבוננים בהם בצורה שונה ומנסים להבין מה ניסית בעצמך להעביר בהם תבין למה אני מתכוונת.
עד כאן עניינים מנהלתיים!
הרישום עצמו מעולה!!
אני מאובת ברישומים מסוג זה..
אבל אפשר לשפר ולתקן אותו...
מה גם שארצה לראות אותו בפורמט קצת יותר גדול כדי לעבור בעין יותר מושחזת על ההצללות והמרקם של הרישום, אם אתה לא יודע איך לעשות זאת אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי בנוגע לזה.
הייתי ממליצה לנסות לשאוף ליותר "ריאליזם" בדמות שמחזיקה את ראש הדרקון (?), דווקא כדי להדגיש את הניגוד בין השניים, ובכלל לעבור על ההצללות של הגמד הזה שם(:
אני מתארת לעצמי שהוא לא מוקד הציור אך ראוי לא להזניח אותו כי זה גורע מהציור..
יותר השקעה במוט שמחזיק את הראש לא תזיק גם כן..
נראה כאילו באמת מיקדת הרבה יותר תשומת לב לפרטים הקטנים בראש עצמו והזנחת את השאר- וחבל, כי זה יכול רק לגרוע..
אני חושבת שהיית צריך לעבוד קצת יותר על הקרניים של הדרקון אם אלו הם קרניים, והם הלשון, הם נראים שטוחים ו"חסרי חיים" נסה לתת להיות יותר נפח, בלי גבולות חד משמעיים מהרקע, פשוט לנסות להחליק אותם יחד עם הרקע...
סך הכל, רישום נחמד!
כל הכבוד!
תמר