לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2007, 18:04
צלמית המשתמש של tammy1903
  tammy1903 tammy1903 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.02
היי(:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zion001 שמתחילה ב "רישום חדש"

ברוך הבא לפורום, אשמח אם תוכל לעבור על תקנון הפורום ולהתעדכן בחוקים מסוימים שאנחנו משתדלים להקפיד עליהם כאן..

בין היתר- כותרות ענייניות יותר לאשכולות.
כמו בציור גם בפורום, אנחנו ממליצים ומתעקשים על כך שתקרא לציורים/רישומים/שירבוטים שלך בשמות...
אני יכולה להמשיך את המשפט ולחרטט לך משהו על כמה שזה עוזר לפתח דימיון ומעניק חוט מחשבה למתבונן בציור אבל...
אני אוותר(:
אני חושבת שלאט לאט כשתתחיל לקרוא לרישומים וציורים בשמות ותראה איך אנשים מתבוננים בהם בצורה שונה ומנסים להבין מה ניסית בעצמך להעביר בהם תבין למה אני מתכוונת.
עד כאן עניינים מנהלתיים!

הרישום עצמו מעולה!!
אני מאובת ברישומים מסוג זה..
אבל אפשר לשפר ולתקן אותו...
מה גם שארצה לראות אותו בפורמט קצת יותר גדול כדי לעבור בעין יותר מושחזת על ההצללות והמרקם של הרישום, אם אתה לא יודע איך לעשות זאת אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי בנוגע לזה.

הייתי ממליצה לנסות לשאוף ליותר "ריאליזם" בדמות שמחזיקה את ראש הדרקון (?), דווקא כדי להדגיש את הניגוד בין השניים, ובכלל לעבור על ההצללות של הגמד הזה שם(:
אני מתארת לעצמי שהוא לא מוקד הציור אך ראוי לא להזניח אותו כי זה גורע מהציור..
יותר השקעה במוט שמחזיק את הראש לא תזיק גם כן..
נראה כאילו באמת מיקדת הרבה יותר תשומת לב לפרטים הקטנים בראש עצמו והזנחת את השאר- וחבל, כי זה יכול רק לגרוע..

אני חושבת שהיית צריך לעבוד קצת יותר על הקרניים של הדרקון אם אלו הם קרניים, והם הלשון, הם נראים שטוחים ו"חסרי חיים" נסה לתת להיות יותר נפח, בלי גבולות חד משמעיים מהרקע, פשוט לנסות להחליק אותם יחד עם הרקע...

סך הכל, רישום נחמד!
כל הכבוד!
תמר

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2007, 18:14
צלמית המשתמש של noalina
  משתמשת נקבה noalina noalina אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.11.04
שלח הודעה דרך MSN אל noalina
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zion001 שמתחילה ב "רישום חדש"

איזה רישום נחמד (:

אהבתי את הרעיון, הוא נחמד מאוד

הרעיון עצמו עובר, אבל לדעתי יש פיספוס בביצוע בכל זאת שמתבטא בדמות שנראית כאילו אמורה
להיות ריאליסטית, אבל היא לא (ויכול להיות שגם לא רצית אותה ריאליסטית), מה שפוגע בה לדעתי זה
הראש והפנים. אני יודעת שקשה לרוב להצמיד ראש לדמות, אבל לדעתי קצת אימון על ציור פורטרטים
בלבד והבנה של מיבנה הפנים, עשוי להביא לתוצאות טובות יותר ותורם בכל סיגנון ציור שהוא.

ההצללות מאוד אניות לטעמי, קצת יותר קונטרסט והדגשות היו מוסיפים עיניין לציור ויותר אשליית
עומק. ישנם חפצים מעניינים על הראש של המיפלצת הזאת.. אבל היא בעצם נראית שטוחה, מה
שלדעתי פוגע באפקט ה"מסיכה" שלה.

אני לא יודעת אם הבנתי נכון, אבל הראש בעתצםפ אמור להיות תלוש מאיזשהי בובה\ רובוט (ובכל זאת
יש לו דם) לפי החוטים שיוצאים מצווארו, גם להם לא היה מזיק קצת ליטוש, כי הם בקושי נראים לעין
וגם לא ברור ממש מה הם, חוטי חשמל? צמר גפן? בשר?

דבר אחרון חביב- הגודל של התמונה- קצת קטן (:

בהצלחה בהמשך {:

נעה .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר