20-08-2007, 21:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.12.05
|
|
הסיפור שלי הולך ככה:
התגייסתי לנח"ל, יצאתי לקורס חובשים, חזרתי, גילו לי וריקוצלה, נתנו לי הגבלות לא ברורות שלפי פרשנות אישית הן: תתאמן עד שכואב לך. עשיתי בדיקות זרע שיצאו לא טובות, המליצו לניתוח והורדת פרופיל. החליטו להוציא אותי למז"י בלי לדבר איתי ובלי לשמוע את דעתי, בקטע הזה הבנתי שאם אני לא אפעל מהר אני כבר לא יהיה לוחם. ויתרתי על הכבוד העצמי שלי והרשתי להורים שלי להתקשר למ"פ, הוא טען שהוא דיבר איתי ואמרתי לו שאני לו רוצה להיות לוחם, ובגלל זה הוא מוציא אות למז"י, מיותר לציין שלא היה ולא נברא. אחרי עוד שיחה של ההורים שלי הוא הסכים לדבר איתי. הוא טען שהיה בטוח שאני מישהו אחר (להגנתו יאמר שבאמת קל להתבלבל- יש עוד חובש שסובל מוריקוצלה בפלוגה) והוא עושה מאמצים עם השלישות של הבא"ח והגדוד (931) למשוך אותי ממז"י.
בנתיים אנשים כבר יצאו מהפלוגה ואני היחיד שנשארתי, למרות שגם אני צריך כבר לצאת, אף אחד לא יודע למה, הניחוש שלי הוא שמשכו אותי לפלוגה וזה בכלל לא חשוב שאני לא יכול להתאמן, העיקר שעל הדף אני יהיה 07. אחרי שלא קיבלתי תשובה אתמול החלטתי שהדרך היחידה היא למשוך תשומת לב מהמ"פ או מהמג"ד ע"י נפקדות, כי כל דרך אחרת נכשלה.
זה לא שובר אותי, אם הייתי נשבר הייתי עושה דברים אחרים כמו להוציא ג' אינסופיים, דבר שקל מאד למישהו במצב שלי. רק מושך תשומת לב אפילו שזה כרוך בעונשים.
|